Dame

Våre kjolefavoritter!

Er du på jakt etter nye skatter til garderoben? Sommeren er enda lang, og både festligheter, ferie og nydelige sommerdager står for tur. Derfor ønsker vi å vise frem noen kjolefavoritter som dere finner hos Høyer Trondheim nå!

Dette er vel og merke et sett fra spektakulære Alice + Olivia, men om du bruker det sammen så ser det ut som en enestående kjole som snur hoder! Skjørtet er lett og rammer inn figuren på en delikat og flott måte, og overdelen er romslig med vakre detaljer på ermer og hals. Vi synes dette ble utrolig fint sammen, og mener dette også hadde vært et fint alternativ om du skulle gifte deg og ikke ønsker den tradisjonelle bryllupskjolen.

¨

Klikk her for skjørt, klikk her for topp.

Denne freshe og glitrende kjolen er en nyhet fra M Missoni, og som mange vet elsker vi disse kjolene til ferie og fest. Den krøller ikke, så den er perfekt å ha med på reise, og denne kan du style både opp og ned uansett anledning. 

Klikk her for kjole, klikk her for sko.

Denne lekre kjolen er fra Victoria Victoria Beckham og er en klassiker du kan ha glede av i mange sesonger! Den har bredt belte i midjen som fremhever fasongen, og er i en delikat farge som er enkel å style! 

Klikk her for kjole

«Inez» fra By Malina er årets kjole! Denne vakre kjolen forsvant på et blunk da den kom inn, men nå har vi akkurat fått påfyll!! Vi har den både i sort og hvit. Her gjelder det å være rask for å kapre din størrelse! 

Klikk her for kjole 

 

Om du er på utkikk etter en lett og fin sommerkjole er denne fra By Malina et flott alternativ. Style den med et par sandaler, og du er klar for nydelige dager ute i sola! 

 

Klikk her for kjole 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…