Dame

Våre kjolefavoritter!

Er du på jakt etter nye skatter til garderoben? Sommeren er enda lang, og både festligheter, ferie og nydelige sommerdager står for tur. Derfor ønsker vi å vise frem noen kjolefavoritter som dere finner hos Høyer Trondheim nå!

Dette er vel og merke et sett fra spektakulære Alice + Olivia, men om du bruker det sammen så ser det ut som en enestående kjole som snur hoder! Skjørtet er lett og rammer inn figuren på en delikat og flott måte, og overdelen er romslig med vakre detaljer på ermer og hals. Vi synes dette ble utrolig fint sammen, og mener dette også hadde vært et fint alternativ om du skulle gifte deg og ikke ønsker den tradisjonelle bryllupskjolen.

¨

Klikk her for skjørt, klikk her for topp.

Denne freshe og glitrende kjolen er en nyhet fra M Missoni, og som mange vet elsker vi disse kjolene til ferie og fest. Den krøller ikke, så den er perfekt å ha med på reise, og denne kan du style både opp og ned uansett anledning. 

Klikk her for kjole, klikk her for sko.

Denne lekre kjolen er fra Victoria Victoria Beckham og er en klassiker du kan ha glede av i mange sesonger! Den har bredt belte i midjen som fremhever fasongen, og er i en delikat farge som er enkel å style! 

Klikk her for kjole

«Inez» fra By Malina er årets kjole! Denne vakre kjolen forsvant på et blunk da den kom inn, men nå har vi akkurat fått påfyll!! Vi har den både i sort og hvit. Her gjelder det å være rask for å kapre din størrelse! 

Klikk her for kjole 

 

Om du er på utkikk etter en lett og fin sommerkjole er denne fra By Malina et flott alternativ. Style den med et par sandaler, og du er klar for nydelige dager ute i sola! 

 

Klikk her for kjole 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…