Dame

Valentino Heaven – Høyer Trondheim

Valentino Garavani er en legende i moteverdenen. En visjonær uten like, med en suksess mange bare kan drømme om. Hans design tok verden med storm, og har blitt bært av både kongelige, verdenskjente skuespillere og artister. Hos Høyer Trondheim har merket blitt en soleklar favoritt gjennom årene, og vi har fått et stort utvalg av vesker, sko og tilbehør. En veske fra Valentino tar ethvert antrekk til nye høyder, og de fantastiske skoene er en drøm på foten! Det er ikke uten grunn at vi har forelsket oss i Valentino, og i dag ønsker vi å vise frem hva du du finner fra det spektakulære merket hos oss nå!

Vi har gratis frakt på alle ordinære varer, og du kan enkelt betale med Vipps eller Klarna.

Rockstud- kolleksjonen er den som har vært mest populær de siste årene, og vi har både belter, lommebøker, armbånd sko og vesker fra kolleksjonen.

19599,-

«Wallet on Chain» er en snerten veske som er perfekt til bryllup og fest. Det følger også med lenke.

 

10299,- 

 

Discobagen fra Valentino er en klassiker som passer til absoutt alt, og den finner du i flere farger hos oss! 

10499,-

 

9999,-

5499,-

 

Vi har flere fine belter fra Valentino, men både enkel og dobbel Rockstud og med logo.

15999,-

e fine

 

 

Vi har mange lekre sko fra Valentino, og her har vi mange favoritter til ulike anledninger! Valentino Rockstud Kittenheel kaller vi maratonskoen på huset, rett og slett for at du kan gå i timesvis med skoene uten å få vondt i føttene. Derfor er disse også svært populære til blant annet bruder til den store dagen.

7999,-

7999,-

Vi har også fått en helt ny modell som sitter godt på foten, nemlig denne! 

7199,-

6899,-

 

6399,-

9599,-

Kilehælene er en bestselger og den perfekte sommerskoen! Disse MÅ du bare prøve, og er en investering du kommer til å elske i mange år! 

6799,-

 

De siste par årene har Spike-kolleksjonen til Valentino blitt en favoritt hos mange, og det skjønner vi godt! Veskene passer til absolutt alt, og en en fryd for øyet!

 

 

 

21299,-

 

14899,-

 

Vi har også fått inn litt fra Logo-serien til Valentino, og her kommer det enda flere nyheter!

 

6799,-

6299,-

 

6799,-

 

 

Vi har enda mer i butikk, og om du tar en titt i arkivet på bloggen ser du vi bruker mye Valentino, rett og slett fordi det passer til alt! Dersom du lurer på noe må du bare spørre, vi hjelper deg gjerne!

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…