Dame

Valentino Heaven – Høyer Trondheim

Valentino Garavani er en legende i moteverdenen. En visjonær uten like, med en suksess mange bare kan drømme om. Hans design tok verden med storm, og har blitt bært av både kongelige, verdenskjente skuespillere og artister. Hos Høyer Trondheim har merket blitt en soleklar favoritt gjennom årene, og vi har fått et stort utvalg av vesker, sko og tilbehør. En veske fra Valentino tar ethvert antrekk til nye høyder, og de fantastiske skoene er en drøm på foten! Det er ikke uten grunn at vi har forelsket oss i Valentino, og i dag ønsker vi å vise frem hva du du finner fra det spektakulære merket hos oss nå!

Vi har gratis frakt på alle ordinære varer, og du kan enkelt betale med Vipps eller Klarna.

Rockstud- kolleksjonen er den som har vært mest populær de siste årene, og vi har både belter, lommebøker, armbånd sko og vesker fra kolleksjonen.

19599,-

«Wallet on Chain» er en snerten veske som er perfekt til bryllup og fest. Det følger også med lenke.

 

10299,- 

 

Discobagen fra Valentino er en klassiker som passer til absoutt alt, og den finner du i flere farger hos oss! 

10499,-

 

9999,-

5499,-

 

Vi har flere fine belter fra Valentino, men både enkel og dobbel Rockstud og med logo.

15999,-

e fine

 

 

Vi har mange lekre sko fra Valentino, og her har vi mange favoritter til ulike anledninger! Valentino Rockstud Kittenheel kaller vi maratonskoen på huset, rett og slett for at du kan gå i timesvis med skoene uten å få vondt i føttene. Derfor er disse også svært populære til blant annet bruder til den store dagen.

7999,-

7999,-

Vi har også fått en helt ny modell som sitter godt på foten, nemlig denne! 

7199,-

6899,-

 

6399,-

9599,-

Kilehælene er en bestselger og den perfekte sommerskoen! Disse MÅ du bare prøve, og er en investering du kommer til å elske i mange år! 

6799,-

 

De siste par årene har Spike-kolleksjonen til Valentino blitt en favoritt hos mange, og det skjønner vi godt! Veskene passer til absolutt alt, og en en fryd for øyet!

 

 

 

21299,-

 

14899,-

 

Vi har også fått inn litt fra Logo-serien til Valentino, og her kommer det enda flere nyheter!

 

6799,-

6299,-

 

6799,-

 

 

Vi har enda mer i butikk, og om du tar en titt i arkivet på bloggen ser du vi bruker mye Valentino, rett og slett fordi det passer til alt! Dersom du lurer på noe må du bare spørre, vi hjelper deg gjerne!

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…