Dame

Vakre kjoler fra Zimmermann!

Denne uken fikk vi en mengde lekre kjoler og bluser fra et av våre favorittmerker: Zimmermann! Kreasjonene fra Zimmermann er noe du kan ha glede av år etter år, og de ikoniske kjolene blir ofte sett på rød løper og er et sikkerstikk til de spesielle anledningene. Dette er kjolene man velger når man vil føle seg ekstra fin, og de romantiske stoffene, lekne printene og vakre passformene gjør at man aldri går lei.  I dagens blogginnlegg viser vi frem fire favoritter som akkurat har kommet!

Husk at vi også sender over hele landet, og du kan betale med Vipps eller Klarna. Klikk her for å handle Zimmermann i nettbutikken vår. 

 

 

Denne spektakulære kjolen slår pusten ut av oss! Vi har forelsket oss i den fantastiske passformen med det luftige skjørtet som beveger seg vakkert i vinden.

 

Klikk her for kjole 

En fantastisk kjole fra Zimmermann med en enestående kombinasjon av sort og hvitt. Dette er en kjole du kan bruke til enhver anledning, og det følger med to flotte belter som du kan variere på. Jo mer vi ser på denne kjolen jo vakrere blir den med de nydelige broderingene og volangene.

Klikk her for kjole 

 

En fantastisk linkjole fra Zimmermann med et print som skiller seg ut! Denne kjolen har de vakreste detaljene med dekorative knapper og nydelige detaljer. Denne har vi også i en lengre variant.

Klikk her for kjole 

En nydelig kjole fra Zimmermann med et vakkert fargespill. Romantisk og luftig passform med nydelige detaljer. Legg merke til de små gullhjertene på knappene.

Klikk her for kjole 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…

Dame

Til han og henne

I Trondheim opplever vi alle sesongene på en gang om dagen, og med skiftende vær er det viktig med en garderobe som tåler det! I dagens blogginnlegg viser vi frem plagg som er perfekt i den nordiske garderoben med innslag av både vindtette jakker, dunjakker og freshe t-skjorter til da solen titter frem. Vi har…