Dame

Vakre kjoler fra Zimmermann!

Denne uken fikk vi en mengde lekre kjoler og bluser fra et av våre favorittmerker: Zimmermann! Kreasjonene fra Zimmermann er noe du kan ha glede av år etter år, og de ikoniske kjolene blir ofte sett på rød løper og er et sikkerstikk til de spesielle anledningene. Dette er kjolene man velger når man vil føle seg ekstra fin, og de romantiske stoffene, lekne printene og vakre passformene gjør at man aldri går lei.  I dagens blogginnlegg viser vi frem fire favoritter som akkurat har kommet!

Husk at vi også sender over hele landet, og du kan betale med Vipps eller Klarna. Klikk her for å handle Zimmermann i nettbutikken vår. 

 

 

Denne spektakulære kjolen slår pusten ut av oss! Vi har forelsket oss i den fantastiske passformen med det luftige skjørtet som beveger seg vakkert i vinden.

 

Klikk her for kjole 

En fantastisk kjole fra Zimmermann med en enestående kombinasjon av sort og hvitt. Dette er en kjole du kan bruke til enhver anledning, og det følger med to flotte belter som du kan variere på. Jo mer vi ser på denne kjolen jo vakrere blir den med de nydelige broderingene og volangene.

Klikk her for kjole 

 

En fantastisk linkjole fra Zimmermann med et print som skiller seg ut! Denne kjolen har de vakreste detaljene med dekorative knapper og nydelige detaljer. Denne har vi også i en lengre variant.

Klikk her for kjole 

En nydelig kjole fra Zimmermann med et vakkert fargespill. Romantisk og luftig passform med nydelige detaljer. Legg merke til de små gullhjertene på knappene.

Klikk her for kjole 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…