Høyer Trondheim

Nyheter fra Munthe

På onsdag kunne du lese om det danske merket vi akkurat har tatt inn, Munthe.  Vi har fått inn spennende strikkegensere, lekre kjoler, fuskepels og lette bluser. Vi er hodestups forelsket i hele høstkolleksjonen, og det er ingen tvil om at dette er plagg som vil skille seg ut i garderoben. Munthe setter et særpreg på sine plagg som vi digger!

Kristina og Elisabeth viser frem to antrekk fra Munthe som passer perfekt utover høsten. Dette er plagg man kan pynte opp, gjøre røffere og tone ned. Alt ettersom hva man velger å style det med.

 

KRISTINA

Kristina har på seg et blikkfang av en kåpe. Den lange modellen har flotte kalde farger, og varmer godt. Vi har stylet den med en leken kjole med metalliske detaljer, noe som er typisk Munthe. Lange støvletter fra Stuart Weitzman er et godt valg til antrekket sammen med en klassisk veske fra Chloè. Solbriller fra Chloè setter prikken over i’en. Antrekket er røft samtidig som pent, noe som også er typisk Munthe.

 

Kåpe Munthe 4 299,-, Kjole Munthe 2 999,- Sko Stuart Weitzman 6 599,- Veske Chloè 12 299,-, Solbriller Chloè 2 299,- 

 

ELISABETH

Elisabeth har på seg en vakker kjole i en flott og dyp blåfarge. Dette er en kjole som man kan pynte opp og ned, og når det blir kaldere ute er den også fin med sort strømpebukse. Vi har stylet den med noen favorittsko fra Lanvin og den kortere fuskepelsen fra Munthe. Denne har også et nydelig fargespekter av flotte kalde farger. Vesken fra See By Chloè komplementerer antrekket sammen med solbriller fra Chloè.

 

Kåpe Munthe 3 799,- Kjole Munthe 2 199,-, Veske See By Chloè 3 899,-, Sko Lanvin 4 599,-, Solbriller Chloè 3 199,-

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…