Høyer Trondheim

Vacations are effortless – Tory Burch SS17

Åpner du de gamle fotoalbumene fra sommerferiene på 60-tallet, ser du gjerne en dus bakgrunn i kontrast med mennesker i fargesterke klær. Du får en nostalgisk følelse – Det glade 60-tall.


Dette bilde av Babe Paley hang blant annet på utklippstavlen. 

Tory Burch Spring/Summer kolleksjon kom for ikke så lenge siden i butikken.
Designeren har hentet inspirasjon fra både Jamaica med Bob Marley, strandferien i California og båtferien i The Hamptons. Sjefsdesigner og eier Tory Burch kunne fortelle at de hadde bilder av Bob Marley og Babe Paley på utklippstavlen da de lekte med ideene til den nye kolleksjonen.


Sjefsdesigner og eier av merket, Tory Burch

”Vacations are effortless” tenkte vi da vi så årets kolleksjon. Sommerferier er tid for å slappe av, og i år tilbyr Tory Burch plagg du kan slenge på deg, og fortsatt se fantastisk ut i de sene sommerkveldene. Sterke farger, sommerlige mønstre, behagelige stoff. Årets kolleksjon er rett og slett en blanding av sporty og elegant.

HENT INSPIRASJON FRA LOOKBOOKEN


(Alle bilder lånt av http://www.toryburch.com)

Vi gleder oss til å kunne ta på oss en av de 60-talls inspirerte kjolene en sen sommerkveld, og bruke den marineblå high-neck t-skjorten med gullknapper på skuldrene på en av de mange båtturene.

Ta turen innom butikken for å få litt sommerfølelse med nyhetene fra Tory Burch! Ha en fin dag videre ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…