Høyer Trondheim

Tre kåper å se frem til

Det går mot lysere tider og vi har allerede fått inn smakebiter fra SS16-kolleksjonene. I dag vises noen nyheter som vi tror dere vil like!

DSC_1886

DSC_1889

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1894Denne kåpen er fra Samsøe Samsøe. Den har et minimalistisk preg, en knapp, og vil bli perfekt når varmegradene kommer tilbake. Malene har matchet den med lysegrå ullgenser fra Samsøe Samsøe, veske fra Michael Kors og hansker fra Morris. På denne måten holder hun seg varm, selv om det fortsatt er hvit snø på bakken. (Kåpen kommer også i lys grå.)

DSC_1902_2 DSC_1910_2

 

 

 

DSC_1915

Amanda Celine har også på seg en kåpe fra Samsøe Samsøe. Denne har enkle og fine detaljer i front, og ellers et rent snitt. I tillegg går hun for en deilig høyhalset genser fra Ganni, silkeskjerf fra Baum und Pferdgraten, ullhansker fra Echo og veske fra Marc by Marc Jacobs.

DSC_1925 DSC_1937 DSC_1934

DSC_1935

Nina har på seg en kåpe fra By Malene Birger i dus rosa. Dette er en veldig aktuell farge fremover, da vi ser den hos flere av merkene. For å style den falt valget på en silkebluse, en deilig mohair-genser og clutch, som også er fra By Malene Birger. Pumpsene er fra Tiger of Sweden og buksen med Asia-inspirert mønster er fra Ganni.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…