Dame

Tre antrekk – ett skjørt!

Ingrid og Lisbeth har akkurat kommet tilbake fra Paris Fashion Week der de har vært på spennende innkjøp som dere sikkert har sett på instastory! På slike travle dager er det viktig å ha plagg som man enkelt kan style om til forskjellige anledninger, som samtidig er komfortable. Enten om det er en jobbreise, ferie eller en full dag med events er det supert med antrekk som du vet du kan endre uttrykket på bare ved å bytte til for eksempel sneakers eller genser. I dag viser Ingrid og Lisbeth frem tre antrekk hver med det populære plissèskjørtet fra M Missoni.

Plissèskjørt er høstens store must i garderoben, og det er disse fra M Missoni som er nøkkelplagget til Ingrid og Lisbeth på Fashion Week. Disse krøller ikke, så det er perfekt å starte reisen i da de drar raskt fra flyplassen til innkjøp. Her har de på seg myke gensere og favoritter fra Hogan sammen med vesker fra Chloè. Lisbeth sin sorte og delikate genser er i en fantastisk blanding av ull og silke! Skjerfene fra Mala Alisha er også noe som er deilig å ha med seg utover dagen dersom det skulle bli kjølig.

Genser Max Mara 4199,- Skjørt M Missoni 5199,- Veske Chloè 16599,- Sko Hogan 3299,-

Genser Max Mara 4599,- Skjerf Mala Alisha 3099,- Skjørt M Missoni 5199,- Veske Chloè 12299,- Sko Hogan 3899,- 

Skjerf Mala Alisha 3399,-

Etter en liten tur innom hotellet skifter damene raskt til delikate bluser og hæler for å nyte Afternoon Tea i den franske hovedstaden etterfulgt av flere avtaler. Her har de byttet ut veskene med en lekre clutcher fra Valentino! De følger det også med reim på.

 

Bluse Tory Burch 4999,- Skjørt M Missoni 5199,- Sko Jimmy Choo 4699,- Veske Valentino 13199,- 

Bluse Max Mara 6599,- Skjørt M Missoni 5199,- Veske Valentino 13199,- Sko Chloè 4799,-

 

Til kveldens festligheter styler de skjørtene med tilhørende topp for et stilrent antrekk. Denne glitrende duoen høster alltid mange komplimenter for sine flotte antrekk, og dette antrekket er intet unntak!

Topp M Missoni 4899,- Skjørt M Missoni 5199,- Veske Valentino 13199,- Sko Chloè 4799,-

Topp M Missoni 4899,- Skjørt M Missoni 5199,- Veske Valentino 13199,- Sko Valentino 6899,- 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!