Høyer Trondheim

Topp tips til Toilldag!

LØRDAG 11. MARS KL 09.00 ÅPNER HØYER TRONDHEIM DØRENE TIL TOILLDAG!

I tillegg til tilbudene vi annonserte i dette innlegget på onsdag, er det mange andre godbiter å sikre seg. For å få mest mulig ut av Toilldagen har vi listet opp noen tips, som du kan bruke for å gjøre en best mulig handel på årets store salgsdag! 😀

1.Vær tidlig ute
På TOILLDAG gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet, så hvis du vil sikre deg noe spesielt er du nødt til å være tidlig ute. Av erfaring vet vi at de gjeveste varene forsvinner fort.

2.Vær størrelsebevisst
Prøverommene fyller seg som regel opp, så jo mer trygg du er på hvilken størrelse du bruker, jo mindre styr blir det når du skal bestemme deg.

3.Gjør litt resarch
På onsdag ble TOILLDAGS-avisa publisert, og der finner du alle de gjeveste tilbudene i Midtbyen. I tillegg kjører vi en rekke varer fra tidligere sesonger til reduserte priser, noe som vil si at du kan få et innblikk ved å bla deg gjennom gamle blogginnlegg.

4.Lag handleliste
Det kan være lurt å notere hva man er på utkikk etter i forkant.

5.Det roer seg utover dagen
Av erfaring vet vi at det roer seg utover dagen. Dette betyr at hvis du kun er på jakt etter noe fint, men ikke nødvendligvis skal sikre deg noe spesielt, kan du godt komme litt senere, slik at du slipper unna den største folkestrømmen. Vi har nok av gode tilbud til alle som ønsker å kjøpe noe!

6.Tenk langsiktig
Kanskje finner du noe som blir fint til sommeren? Kanskje skal du tenke på hva du trenger neste vinter? Siden det er lave priser på TOILLDAG kan det være lurt å tenke litt langsiktig.

 

Julies beste Toilldagstips

Det er ikke til å unngå at mange av våre varer  kan være ganske dyre. Derfor synes jeg TOILLDAG er en fin anledning til å kjøpe noe man ellers ikke ville tatt seg råd til. Under har jeg prøvd å liste opp noen tips og anbefalinger. Flere av mine favorittplagg gjennom tidene blir å finne til -60% nå på lørdag!!! ♥

Kjoler
Noen av de fineste kjolene jeg har sett kommer fra Carven. Her er tre eksempler, som alle kommer på TOILLDAG!

Disse to blir også å finne til redusert pris…

Til sommeren
Jeg lever for sommer og ELSKER å gå i shorts! På lørdag blir det mulig å tenke litt fram i tid og sikre seg to av mine garderobefavoritter; silkebuksen med blomstermønster fra Theory og en superkul shorts i hvitt fra Carven.

Jeg kan også anbefale å titte på det store utvalget av sommersko. Michael Kors og Tory Burch byr begge på noen lekre sandaler. Marc Jacobs sine slip on-sneakers er også noe du finner til -60% på lørdag.

Ja, det er mange fine sommerplagg å fristes av på TOILLDAG… ♥

Bukser
TOILLDAG er en fin anledning til å investere i kvalitetsjeans eller andre typer bukser. Selv kan jeg anbefale den hvite Michael Kors-modellen, som jeg brukte mye i fjor. Den er utrolig myk og komfortabel, med glidelås i ankelen. Som regel liker jeg at buksene er høye på livet, men denne synes jeg faktisk er god og fin, til tross for en uvant høyde på livet. Ps: vær obs på hvilken størrelse du bruker. Det kan fort bli mye rot i buksene, så jo mer trygg du er på størrelse, jo mindre trenger du å stresse inn og ut av prøverommet!

I tillegg kan jeg anbefale Morris sine chinos og By Malene Birger sin Teodosio-modell. Det vil også være et stort utvalg av jeans fra merker som J.Brand, Mardou&Dean, Genetic Denim og Marc Jacobs.

Kåper
Alle er vel enig om at det er greit med en klassisk kåpe i garderoben? Store deler av året er det nødvendlig med yttertøy her i Norge. Derfor mener jeg at jakker og kåper kan være verdt å legge penger i. På lørdag finner du for eksempel disse modellene fra Carven.

Vinterjakker
Selv om de fleste er i vårmodus, så er det ikke til å stikke under en stol at det blir vinter igjen hvert eneste år. En parkas som tåler norsk kulde er etter min mening det lureste kjøpet man kan gjøre. Hvis du er ute etter å få en god pris vil jeg anbefale deg å kjøpe en av disse to modellene til -60% på TOILLDAG.


Strikk
Denne genseren er bare helt nydelig.

Guttas beste Toilldagstips

Yttertøy
Høyer byr på yttertøy for en hver smak. Enten du jakter på den klassiske frakken eller en mer teknisk jakke til hverdagen.

Dress og tilbehør
Som du så i annonsen på onsdag blir det fantastiske tilbud på dress og skjorter. Her er det bare å komme innom, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Strikk og hverdagsplagg
I år har vi skaffet en rekke baseplagg fra NN07, slik som strikkede gensere og komfortable skjorter.

Så, ser vi deg kl 09.00 i morgen? 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…