Høyer Solsiden

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Da var sommerferien omsider ferdig for de fleste – jobb og skole kaller! Heldigvis har vi det du trenger til både jobbhverdagen og skolestart i butikkene våre – høstnyhetene begynner nemlig omsider å fylle hyllene 🙂 Kenny viser i den anledning to varianter av hverdagsantrekk – et som passer perfekt til jobb, og et for alle studenter på skolebenken!

QD0A4834

JOBB

QD0A4861

Kenny kjører et enkelt, men gjennomført, antrekk til jobb i brune nyanser. Velg gjerne et fargerikt skjerf for å freshe opp antrekket!  

QD0A4873

QD0A4880

Skoene fra Church’s går til alt fra jeans til dress! 

QD0A4872

QD0A4885

Genser Oscar Jacobson Bukse Jacob Cohën Sko Church’s Frakk J. Lindeberg Skjerf Stenströms 

QD0A4890

SKOLE

QD0A4899

Som student vil man gjerne se anstendig ut, samtidig som antrekket bør være komfortabelt. Da er dette antrekket midt i blinken! 

QD0A4925

Vesken fra Tiger of Sweden rommer det man trenger av skolebøker og pc! 

QD0A4929

Skoene fra RM Williams er Kennys go-to i alle anledninger!

QD0A4934

Den populære jakken fra Morris er endelig tilbake i både grønn og navy! Kombiner gjerne en skjorte under genseren for en mer gjennomført look. 

QD0A4917

Bukse Replay Sko RM Williams Genser Morris Skjorte Stenströms Jakke Morris Veske Tiger of Sweden 

Kom gjerne innom Høyer Solsiden så hjelper vi deg å finne det perfekte jobb- og skoleantrekket! Velkommen! 🙂 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!