Høyer Trondheim

The Original Driving Shoe

Car Shoe – The Original Driving Shoe

Lidenskap for bil og bilkjøring, førte italienske Gianni Mostile til ideen om Car Shoe. Håndlagde mokkasiner i svært mykt skinn, med såler bestående av gummipigger. Merket ble grunnlagt 1963, og omtales i dag som en italiensk klassiker.

carshoe22

Car Shoe Driving Shoe var et fullstendig innovativt design. De var spesielt egnet for å kjøre sportsbil, med funksjoner for å bedre kontakt med pedal. En elegant og sporty fremtoning, gjorde modellen raskt til favoritt i hverdagen.

I 2001 tok Pradagruppen over majoriteten av selskapet. Formålet var å bringe nytt liv til det italienske merket. Logoen, bildet, stilen og den orginale kvaliteten fra 1960-tallet ble innført på nytt. Car Shoe Driving Shoe i 2015 er altså tro mot designet fra 1963.

carshoe11carshoe18carshoe15carshoe9Car Shoe åpnet deretter sin første butikk i Milano, med interiør preget av sin historie og stil. Senere inntok de byer som Singapore, Dubai, London, Roma og Hong Kong.

I 2013 feiret foretaket 50 år i samarbeid med Lamborghini. Car Shoe Bull 50° – eksklusiv mokkasin med bilprodusentens logo, ble produsert i et begrenset opplag. Det påfølgende året lanserte de «The Drivers’ Club by Car Shoe.» Et nettsted dedikert til livsstil inspirert av lidenskap for bil. For å se hva dette innebærer kan du klikke deg inn her.

De ikoniske mokkasinene har nå ankommet Trondheim. Velg blant en rekke fargevarianter til herre, og ta gjerne turen til butikk. Merkets hjemmeside finner du her.

carshoe2 carshoe25MensReverie-Car-Shoe-SS12_OpenJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…