Høyer Trondheim

The Original Driving Shoe

Car Shoe – The Original Driving Shoe

Lidenskap for bil og bilkjøring, førte italienske Gianni Mostile til ideen om Car Shoe. Håndlagde mokkasiner i svært mykt skinn, med såler bestående av gummipigger. Merket ble grunnlagt 1963, og omtales i dag som en italiensk klassiker.

carshoe22

Car Shoe Driving Shoe var et fullstendig innovativt design. De var spesielt egnet for å kjøre sportsbil, med funksjoner for å bedre kontakt med pedal. En elegant og sporty fremtoning, gjorde modellen raskt til favoritt i hverdagen.

I 2001 tok Pradagruppen over majoriteten av selskapet. Formålet var å bringe nytt liv til det italienske merket. Logoen, bildet, stilen og den orginale kvaliteten fra 1960-tallet ble innført på nytt. Car Shoe Driving Shoe i 2015 er altså tro mot designet fra 1963.

carshoe11carshoe18carshoe15carshoe9Car Shoe åpnet deretter sin første butikk i Milano, med interiør preget av sin historie og stil. Senere inntok de byer som Singapore, Dubai, London, Roma og Hong Kong.

I 2013 feiret foretaket 50 år i samarbeid med Lamborghini. Car Shoe Bull 50° – eksklusiv mokkasin med bilprodusentens logo, ble produsert i et begrenset opplag. Det påfølgende året lanserte de «The Drivers’ Club by Car Shoe.» Et nettsted dedikert til livsstil inspirert av lidenskap for bil. For å se hva dette innebærer kan du klikke deg inn her.

De ikoniske mokkasinene har nå ankommet Trondheim. Velg blant en rekke fargevarianter til herre, og ta gjerne turen til butikk. Merkets hjemmeside finner du her.

carshoe2 carshoe25MensReverie-Car-Shoe-SS12_OpenJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…

Dame

Til han og henne

I Trondheim opplever vi alle sesongene på en gang om dagen, og med skiftende vær er det viktig med en garderobe som tåler det! I dagens blogginnlegg viser vi frem plagg som er perfekt i den nordiske garderoben med innslag av både vindtette jakker, dunjakker og freshe t-skjorter til da solen titter frem. Vi har…