Høyer Trondheim

The Original Driving Shoe

Car Shoe – The Original Driving Shoe

Lidenskap for bil og bilkjøring, førte italienske Gianni Mostile til ideen om Car Shoe. Håndlagde mokkasiner i svært mykt skinn, med såler bestående av gummipigger. Merket ble grunnlagt 1963, og omtales i dag som en italiensk klassiker.

carshoe22

Car Shoe Driving Shoe var et fullstendig innovativt design. De var spesielt egnet for å kjøre sportsbil, med funksjoner for å bedre kontakt med pedal. En elegant og sporty fremtoning, gjorde modellen raskt til favoritt i hverdagen.

I 2001 tok Pradagruppen over majoriteten av selskapet. Formålet var å bringe nytt liv til det italienske merket. Logoen, bildet, stilen og den orginale kvaliteten fra 1960-tallet ble innført på nytt. Car Shoe Driving Shoe i 2015 er altså tro mot designet fra 1963.

carshoe11carshoe18carshoe15carshoe9Car Shoe åpnet deretter sin første butikk i Milano, med interiør preget av sin historie og stil. Senere inntok de byer som Singapore, Dubai, London, Roma og Hong Kong.

I 2013 feiret foretaket 50 år i samarbeid med Lamborghini. Car Shoe Bull 50° – eksklusiv mokkasin med bilprodusentens logo, ble produsert i et begrenset opplag. Det påfølgende året lanserte de «The Drivers’ Club by Car Shoe.» Et nettsted dedikert til livsstil inspirert av lidenskap for bil. For å se hva dette innebærer kan du klikke deg inn her.

De ikoniske mokkasinene har nå ankommet Trondheim. Velg blant en rekke fargevarianter til herre, og ta gjerne turen til butikk. Merkets hjemmeside finner du her.

carshoe2 carshoe25MensReverie-Car-Shoe-SS12_OpenJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…