Høyer Trondheim

The Original Driving Shoe

Car Shoe – The Original Driving Shoe

Lidenskap for bil og bilkjøring, førte italienske Gianni Mostile til ideen om Car Shoe. Håndlagde mokkasiner i svært mykt skinn, med såler bestående av gummipigger. Merket ble grunnlagt 1963, og omtales i dag som en italiensk klassiker.

carshoe22

Car Shoe Driving Shoe var et fullstendig innovativt design. De var spesielt egnet for å kjøre sportsbil, med funksjoner for å bedre kontakt med pedal. En elegant og sporty fremtoning, gjorde modellen raskt til favoritt i hverdagen.

I 2001 tok Pradagruppen over majoriteten av selskapet. Formålet var å bringe nytt liv til det italienske merket. Logoen, bildet, stilen og den orginale kvaliteten fra 1960-tallet ble innført på nytt. Car Shoe Driving Shoe i 2015 er altså tro mot designet fra 1963.

carshoe11carshoe18carshoe15carshoe9Car Shoe åpnet deretter sin første butikk i Milano, med interiør preget av sin historie og stil. Senere inntok de byer som Singapore, Dubai, London, Roma og Hong Kong.

I 2013 feiret foretaket 50 år i samarbeid med Lamborghini. Car Shoe Bull 50° – eksklusiv mokkasin med bilprodusentens logo, ble produsert i et begrenset opplag. Det påfølgende året lanserte de «The Drivers’ Club by Car Shoe.» Et nettsted dedikert til livsstil inspirert av lidenskap for bil. For å se hva dette innebærer kan du klikke deg inn her.

De ikoniske mokkasinene har nå ankommet Trondheim. Velg blant en rekke fargevarianter til herre, og ta gjerne turen til butikk. Merkets hjemmeside finner du her.

carshoe2 carshoe25MensReverie-Car-Shoe-SS12_OpenJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

SOMMERENS FINESTE KJOLER

Juni nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til sommeren! Butikken er fylt med de fineste kjolene, og enten om du skal tilbringe dagene på stranden, i byen, eller på en hyggelig fest så har vi kjolene til enhver anledning. Vi har samlet noen av sommerens fineste kjoler som både er trendy og komfortable,…

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…