Høyer Trondheim

The Choo story

No, not shoes. Choos, Jimmy Choos.

Penang, Malaysia – 15. November 1948
En Malaysisk familie, som hadde vært skomakere i generasjoner, fikk et nytt tilskudd.
Opprinnelig het han Jimmy Chow, men en liten skrivefeil i fødselsattesten ga ham navnet som i dag har blitt et av de største merkenavnene i moteverdenen:

Jimmy Choo

Jimmy Choo ble, som fortalt, født i en familie med en stor lidenskap for sko og skomakeri. Det sies at han allerede i 11årsalderen laget sitt første skopar.
Jimmy Choo fullførte skolegangen hos det som i dag er kjent som London College of Fashion. Studiene finansierte han ved å jobbe som vasker på en skofabrikk.
Da han var ferdigutdannet åpnet han sin egen butikk i en gammel sykehusbygning.
Hans kreasjoner fikk raskt oppmerksomhet. Allerede i 1988 oppdaget motemagasinet ”Vogue” hans design, og i 1990 ble han utnevnt som den tidligere kronprinsessen av Storbritannia sin egen, trofaste skomaker.

England's Princess Diana arriving in short light blue dress at the Royal Albert Hall for a performance of Swan Lake by the English National Ballet. (Photo by Ken Goff//Time Life Pictures/Getty Images)

Bilde lånt fra http://www.jimmychoo.com 

I 1996 ble merket Jimmy Choo Ltd etablert, og siden da har kreasjoner med hans navn blitt noe de fleste av oss sikler etter.
Det lages sko som passer oss alle. Enten det er behagelige pumps til jobben, kule sneakers til en tur på byen, eller de vakreste modeller en hver kvinne fortjener å ha på foten den dagen hun gifter seg.

jimmychoo
Flere store navn har lagt sin elsk på Jimmy Choo. Her har du øverst fra venstre: Natalie Portman, Rihanna, Sandra Bullock, Presidentfruen Michelle Obama, Beyoncé, og Kronprinsesse Kate av Storbritannia.
(Alle bilder lånt fra: http://row.jimmychoo.com/)

Hos Høyer Trondheim kan du finne deg flere modeller fra Jimmy Choo. Er det virkelig et par sko vi på Høyer anbefaler dere å investere i, er det Jimmy Choo.
Vi har nettopp fått inn flere nyheter, blant annet ett nytt ikonmodell par.

NYHETER

Flotte boots, både med og uten hæl. Perfekt til høsten i Trondheim.

IMG_2144

IMG_2173

ICONS

IMG_2105

IMG_2228

IMG_2203

IMG_2174
Heels til enhver anledning. Pumpsene på de to nederste bildene finnes med to forskjellige høyder på hælen. Den kortere er perfekt å bruke på jobb, og den høyere passer til de fleste formelle anledninger.

Vi Høyer-jentene har virkelig lagt vår elsk på Jimmy Choo. Mer behagelige sko skal man lete lenge etter. Kom gjerne innom for å finne noen favoritter blant de flotte modellene.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…