Høyer Trondheim

Sommerens kuleste nyhet

Rett før sommerferien havnet rag & bone i butikkhyllene våre, og dette er virkelig sommerens kuleste nyhet.
Fra det New York-baserte merket finner du tøffe jeans, kule collegegensere og t-skjorter.

(Bilde lånt fra www.rag-bone.com)

De to kompisene, Marcus Wainwright og David Neville, møttes allerede som små på en kostskole i Storbritannia. Ingen av de hadde noe som helst erfaring innen klesdesign.
Det var først i 2001 i New York, at Wainwright fikk en idé om å lage et par herrejeans. Produksjonen ledet han til delstaten Kentucky, hvor han ble i 18 måneder for å perfeksjonere jeansen. Den dag i dag lager rag & bone både dame- og herreklær, jeans, sko og tilbehør.

Motemagasinet Vogue beskriver kolleksjonen vi har i butikk nå på følgende måte:
«This was something of a stock-taking collection, leaning extra-hard on rag & Bone signatures such as motocross-inspired looks, English public-school-boy aesthetics, and ’90s-vintage nonchalance»


Modellen Abbey Lee for rag & bone (Bilder lånt fra www.rag-bone.com)

Så, på hvilken måte skiller rag & bone seg fra noe annet? Plaggene er en blanding av den klassiske heritage-stilen fra Storbritannia, sammen med moderne, New York-inspirert design.

rag & bone har et ønske om å konstruere vakre klær, og derfor er de stolte over å kunne fortelle at de kun bruker de mest erfarne fabrikantene fra noen av de eldste fabrikkene i USA.


Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Gigi Hadid sverger til jeansene fra rag & bone!

Det aller viktigste for rag & bone er kvalitet, produksjon gjort av eksperter og fokuset på detaljer. En mix av de enkle, sofistikerte snittene, sammen med det urbane og det aller nyeste av trender. Dette er rag & bone.

Ta turen innom oss for å se sommerens kuleste nyheter fra rag & bone – vi digger det!
Ha en fin onsdag videre 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…