Høyer Trondheim

Sommerens kuleste nyhet

Rett før sommerferien havnet rag & bone i butikkhyllene våre, og dette er virkelig sommerens kuleste nyhet.
Fra det New York-baserte merket finner du tøffe jeans, kule collegegensere og t-skjorter.

(Bilde lånt fra www.rag-bone.com)

De to kompisene, Marcus Wainwright og David Neville, møttes allerede som små på en kostskole i Storbritannia. Ingen av de hadde noe som helst erfaring innen klesdesign.
Det var først i 2001 i New York, at Wainwright fikk en idé om å lage et par herrejeans. Produksjonen ledet han til delstaten Kentucky, hvor han ble i 18 måneder for å perfeksjonere jeansen. Den dag i dag lager rag & bone både dame- og herreklær, jeans, sko og tilbehør.

Motemagasinet Vogue beskriver kolleksjonen vi har i butikk nå på følgende måte:
«This was something of a stock-taking collection, leaning extra-hard on rag & Bone signatures such as motocross-inspired looks, English public-school-boy aesthetics, and ’90s-vintage nonchalance»


Modellen Abbey Lee for rag & bone (Bilder lånt fra www.rag-bone.com)

Så, på hvilken måte skiller rag & bone seg fra noe annet? Plaggene er en blanding av den klassiske heritage-stilen fra Storbritannia, sammen med moderne, New York-inspirert design.

rag & bone har et ønske om å konstruere vakre klær, og derfor er de stolte over å kunne fortelle at de kun bruker de mest erfarne fabrikantene fra noen av de eldste fabrikkene i USA.


Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Gigi Hadid sverger til jeansene fra rag & bone!

Det aller viktigste for rag & bone er kvalitet, produksjon gjort av eksperter og fokuset på detaljer. En mix av de enkle, sofistikerte snittene, sammen med det urbane og det aller nyeste av trender. Dette er rag & bone.

Ta turen innom oss for å se sommerens kuleste nyheter fra rag & bone – vi digger det!
Ha en fin onsdag videre 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…