Høyer Trondheim

Sommerens kuleste nyhet

Rett før sommerferien havnet rag & bone i butikkhyllene våre, og dette er virkelig sommerens kuleste nyhet.
Fra det New York-baserte merket finner du tøffe jeans, kule collegegensere og t-skjorter.

(Bilde lånt fra www.rag-bone.com)

De to kompisene, Marcus Wainwright og David Neville, møttes allerede som små på en kostskole i Storbritannia. Ingen av de hadde noe som helst erfaring innen klesdesign.
Det var først i 2001 i New York, at Wainwright fikk en idé om å lage et par herrejeans. Produksjonen ledet han til delstaten Kentucky, hvor han ble i 18 måneder for å perfeksjonere jeansen. Den dag i dag lager rag & bone både dame- og herreklær, jeans, sko og tilbehør.

Motemagasinet Vogue beskriver kolleksjonen vi har i butikk nå på følgende måte:
«This was something of a stock-taking collection, leaning extra-hard on rag & Bone signatures such as motocross-inspired looks, English public-school-boy aesthetics, and ’90s-vintage nonchalance»


Modellen Abbey Lee for rag & bone (Bilder lånt fra www.rag-bone.com)

Så, på hvilken måte skiller rag & bone seg fra noe annet? Plaggene er en blanding av den klassiske heritage-stilen fra Storbritannia, sammen med moderne, New York-inspirert design.

rag & bone har et ønske om å konstruere vakre klær, og derfor er de stolte over å kunne fortelle at de kun bruker de mest erfarne fabrikantene fra noen av de eldste fabrikkene i USA.


Khloe Kardashian, Kendall Jenner og Gigi Hadid sverger til jeansene fra rag & bone!

Det aller viktigste for rag & bone er kvalitet, produksjon gjort av eksperter og fokuset på detaljer. En mix av de enkle, sofistikerte snittene, sammen med det urbane og det aller nyeste av trender. Dette er rag & bone.

Ta turen innom oss for å se sommerens kuleste nyheter fra rag & bone – vi digger det!
Ha en fin onsdag videre 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…