Høyer Trondheim

Slik styler du slengbuksen

Er du en av de som trodde slengbuksen fra 70-tallet aldri ville gjenoppstå i motebildet? Vet du, så feil kan man ta!

De siste sesongene har buksemodellen vært brennhet. Slengbukser balanserer proporsjonene dine og får deg til å se smalere og høyere ut. I dag tar vi utganspunkt i en av modellene fra MiH. Denne var det ventelister på hos Høyer Eger i vår. For deg som vil vite hvordan den kan styles, viser Silje tre alternativer her. Først, et generelt tips:

– Prøv gjerne buksemodellen med det skoparet du skal bruke den med. Mange blir nødt til å legge den opp, og da gjelder det å ikke gjøre den for kort. En fin tommelfingerregel er at den akkurat ikke skal subbe i bakken.

Jobb
Kombiner den med blazer og skjorte. Da blir looken sofistikert. Skal du på jobb eller noe mer formelt? La deg inspirere av antrekket under!

slengIMG_1339slengIMG_1343slengIMG_1398Fest
Med en kul topp og faux fur er Silje klar for fest. Her er det rom for å leke med tilbehør, så gå gjerne en mer festilig veske, slik som denne fra Proenza Schouler.

slengIMG_1608slengIMG_1509slengIMG_1536Hverdag
Buksemodellen er også fin til hverdagsbruk. Velg for eksempel sneakers og en avslappet genser. Noen ganger er det praktisk med en romslig veske. Hva med en av nyhetene som har kommet fra Michael Kors?

slengIMG_1947slengIMG_1919slengIMG_2006slengIMG_1981Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

2 comments on “Slik styler du slengbuksen

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…