Høyer Trondheim

Slik kler vi oss i hverdagen

Skjørt eller jeans? Skjorte eller t-shirt? Hva man bruker til hverdags varierer fra person til person. I dette innlegget deler Lisbeth og Ingrid noen personlige tips. Med tre års erfaring som eiere og selgere for Høyer, kan de med sikkerhet si at de har funnet noen favoritter.

JEANS
Når det kommer til jeans er det ingen som slår modellene fra Jacob Cohën.
Buksene går gjennom en helt unik vaskeprosess, som gjør at de former seg på kroppen og gir maksimal komfort.

JAKKER
Lettdunjakkene fra Moncler er også en evigvarende vinner. Disse går aldri av moten, og ser bra ut samtidig som de er praktiske. Dessuten gjøres store deler av produksjonen for hånd, noe som gjenspeiles i en helt unik kvalitet.

BASEPLAGG
Morris leverer baseplagg som skjorter, kabelstrikk og chinos. Ta gjerne turen innom butikken, så viser vi deg utvalget av farger.

TILBEHØR
I vår fikk vi solbriller fra Chloé for føste gang. Disse vil helt klart bli flittig brukt utover sommeren! 😀

c1

Lisbeth: Skjorte Stenströms Jakke Moncler Jeans Jacob Cohën Veske Chloé Solbriller Chloé Sko Superga   Ingrid: Skjorte Morris Genser Morris Bukse Jacob Cohën Clutch Tory Burch Solbriller Chloé Sko Superga

Legg merke til at Superga sine «platform sneakers» både finnes i hvitt tøy og i hvitt skinn 😀

c2

c4  c12

Jakkemodellen «Lans» fra Moncler er gjenganger hver eneste sesong. Dette gjør den til en trygg og anvendelig garderobeinvestering.

c10

Fantastiske «Hudson» fra Chloé er den perfekte vesken i sommer. Denne kan du bruke i hverdagen, men gjør seg også utmerket til sommerkjole!

c5  c3

c11

Kabelstrikk fra Morris kombineres med rosa linskjorte fra samme merke. Rett og slett en uslåelig kombinasjon til hverdags!

c8

c6  c7

c9

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!