Høyer Trondheim

Skjørtet som kan brukes til alt

Vi drømmer oss bort i myk ull og sesongens herlige kvaliteter.
Fokus i dag er et A-formet skjørt fra Theory. Snittet passer de fleste, og byr på mange muligheter innen styling. Visste du at det også kan brukes på begge sider? Ja, det er bare å vrenge det, så får du et helt nytt uttrykk!

Ingrid, Julie og Silje har alle på seg favoritten. De har stylet det ulikt, med fokus på sin personlige smak. For å understreke hvor anvendelig et slikt skjørt er, får dere her se antrekk til både jobb, skole og fest.

thIMG_5349

Skjørt #1
Julie går for en mørk variant!

thIMG_5332

Skjørt #2
Silje og Ingrid velger dette.

thIMG_5366

Jobb

Sammen med skjorte (Theory), genser (Theory) og favorittskoene fra Valentino, er dette et veldig typisk jobbantrekk for Ingrid. Når det er mye å bære kommer vesken fra Chloé til redning; kjekt, da det å reise er en viktig del av arbeidshverdagen.

theory2IMG_5270

theory2IMG_5304

theory2IMG_5291

Skole

På en helt vanlig skoledag ville Julie brukt skjørtet sammen med sneakers fra Michael Kors og en comfy skjorte fra Theory. Når man løper fra time til time er det gunstig at vesken har skulderrem. Marcie fra Chloé er eksempel på dette. Et stort skjerf er heller ikke dumt. Utforsk gjerne vårt utvalg fra Creative Collective.

theoryIMG_5452

thIMG_5469

thIMG_5458

thIMG_5455

Fest

Skjørtet gjør seg utmerket til fest! Silje går for bluse fra Theory, ballerinasko fra Chloé, samt it-vesken Drew som også er fra Chloé. Pelsjakken fra Ravn er en uslåelig favoritt, og vi vet det er mange som venter den i grått. Følg med på Instagram – vi poster når den kommer!

thIMG_5372

thIMG_5396

thIMG_5406

thIMG_5410

Skjørtet er med andre ord en lur investering for deg som ønsker et anvendelig bidrag i garderoben. Sammen med strømper fra Woolford kan det enkelt brukes om høsten og vinteren.
Husk også at det er farsdag på søndag! Trenger du gavetips? Se innleggene:

Farsdag: Høyer Solsidens topp 10
og
10 gavetips til farsdag

Ha en riktig fin novemberhelg! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…