Høyer Trondheim

Skjørtet som kan brukes til alt

Vi drømmer oss bort i myk ull og sesongens herlige kvaliteter.
Fokus i dag er et A-formet skjørt fra Theory. Snittet passer de fleste, og byr på mange muligheter innen styling. Visste du at det også kan brukes på begge sider? Ja, det er bare å vrenge det, så får du et helt nytt uttrykk!

Ingrid, Julie og Silje har alle på seg favoritten. De har stylet det ulikt, med fokus på sin personlige smak. For å understreke hvor anvendelig et slikt skjørt er, får dere her se antrekk til både jobb, skole og fest.

thIMG_5349

Skjørt #1
Julie går for en mørk variant!

thIMG_5332

Skjørt #2
Silje og Ingrid velger dette.

thIMG_5366

Jobb

Sammen med skjorte (Theory), genser (Theory) og favorittskoene fra Valentino, er dette et veldig typisk jobbantrekk for Ingrid. Når det er mye å bære kommer vesken fra Chloé til redning; kjekt, da det å reise er en viktig del av arbeidshverdagen.

theory2IMG_5270

theory2IMG_5304

theory2IMG_5291

Skole

På en helt vanlig skoledag ville Julie brukt skjørtet sammen med sneakers fra Michael Kors og en comfy skjorte fra Theory. Når man løper fra time til time er det gunstig at vesken har skulderrem. Marcie fra Chloé er eksempel på dette. Et stort skjerf er heller ikke dumt. Utforsk gjerne vårt utvalg fra Creative Collective.

theoryIMG_5452

thIMG_5469

thIMG_5458

thIMG_5455

Fest

Skjørtet gjør seg utmerket til fest! Silje går for bluse fra Theory, ballerinasko fra Chloé, samt it-vesken Drew som også er fra Chloé. Pelsjakken fra Ravn er en uslåelig favoritt, og vi vet det er mange som venter den i grått. Følg med på Instagram – vi poster når den kommer!

thIMG_5372

thIMG_5396

thIMG_5406

thIMG_5410

Skjørtet er med andre ord en lur investering for deg som ønsker et anvendelig bidrag i garderoben. Sammen med strømper fra Woolford kan det enkelt brukes om høsten og vinteren.
Husk også at det er farsdag på søndag! Trenger du gavetips? Se innleggene:

Farsdag: Høyer Solsidens topp 10
og
10 gavetips til farsdag

Ha en riktig fin novemberhelg! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…