Høyer Trondheim

Skjørtet som kan brukes til alt

Vi drømmer oss bort i myk ull og sesongens herlige kvaliteter.
Fokus i dag er et A-formet skjørt fra Theory. Snittet passer de fleste, og byr på mange muligheter innen styling. Visste du at det også kan brukes på begge sider? Ja, det er bare å vrenge det, så får du et helt nytt uttrykk!

Ingrid, Julie og Silje har alle på seg favoritten. De har stylet det ulikt, med fokus på sin personlige smak. For å understreke hvor anvendelig et slikt skjørt er, får dere her se antrekk til både jobb, skole og fest.

thIMG_5349

Skjørt #1
Julie går for en mørk variant!

thIMG_5332

Skjørt #2
Silje og Ingrid velger dette.

thIMG_5366

Jobb

Sammen med skjorte (Theory), genser (Theory) og favorittskoene fra Valentino, er dette et veldig typisk jobbantrekk for Ingrid. Når det er mye å bære kommer vesken fra Chloé til redning; kjekt, da det å reise er en viktig del av arbeidshverdagen.

theory2IMG_5270

theory2IMG_5304

theory2IMG_5291

Skole

På en helt vanlig skoledag ville Julie brukt skjørtet sammen med sneakers fra Michael Kors og en comfy skjorte fra Theory. Når man løper fra time til time er det gunstig at vesken har skulderrem. Marcie fra Chloé er eksempel på dette. Et stort skjerf er heller ikke dumt. Utforsk gjerne vårt utvalg fra Creative Collective.

theoryIMG_5452

thIMG_5469

thIMG_5458

thIMG_5455

Fest

Skjørtet gjør seg utmerket til fest! Silje går for bluse fra Theory, ballerinasko fra Chloé, samt it-vesken Drew som også er fra Chloé. Pelsjakken fra Ravn er en uslåelig favoritt, og vi vet det er mange som venter den i grått. Følg med på Instagram – vi poster når den kommer!

thIMG_5372

thIMG_5396

thIMG_5406

thIMG_5410

Skjørtet er med andre ord en lur investering for deg som ønsker et anvendelig bidrag i garderoben. Sammen med strømper fra Woolford kan det enkelt brukes om høsten og vinteren.
Husk også at det er farsdag på søndag! Trenger du gavetips? Se innleggene:

Farsdag: Høyer Solsidens topp 10
og
10 gavetips til farsdag

Ha en riktig fin novemberhelg! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…

Dame

Til han og henne

I Trondheim opplever vi alle sesongene på en gang om dagen, og med skiftende vær er det viktig med en garderobe som tåler det! I dagens blogginnlegg viser vi frem plagg som er perfekt i den nordiske garderoben med innslag av både vindtette jakker, dunjakker og freshe t-skjorter til da solen titter frem. Vi har…