Høyer Trondheim

Skjørtet som kan brukes til alt

Vi drømmer oss bort i myk ull og sesongens herlige kvaliteter.
Fokus i dag er et A-formet skjørt fra Theory. Snittet passer de fleste, og byr på mange muligheter innen styling. Visste du at det også kan brukes på begge sider? Ja, det er bare å vrenge det, så får du et helt nytt uttrykk!

Ingrid, Julie og Silje har alle på seg favoritten. De har stylet det ulikt, med fokus på sin personlige smak. For å understreke hvor anvendelig et slikt skjørt er, får dere her se antrekk til både jobb, skole og fest.

thIMG_5349

Skjørt #1
Julie går for en mørk variant!

thIMG_5332

Skjørt #2
Silje og Ingrid velger dette.

thIMG_5366

Jobb

Sammen med skjorte (Theory), genser (Theory) og favorittskoene fra Valentino, er dette et veldig typisk jobbantrekk for Ingrid. Når det er mye å bære kommer vesken fra Chloé til redning; kjekt, da det å reise er en viktig del av arbeidshverdagen.

theory2IMG_5270

theory2IMG_5304

theory2IMG_5291

Skole

På en helt vanlig skoledag ville Julie brukt skjørtet sammen med sneakers fra Michael Kors og en comfy skjorte fra Theory. Når man løper fra time til time er det gunstig at vesken har skulderrem. Marcie fra Chloé er eksempel på dette. Et stort skjerf er heller ikke dumt. Utforsk gjerne vårt utvalg fra Creative Collective.

theoryIMG_5452

thIMG_5469

thIMG_5458

thIMG_5455

Fest

Skjørtet gjør seg utmerket til fest! Silje går for bluse fra Theory, ballerinasko fra Chloé, samt it-vesken Drew som også er fra Chloé. Pelsjakken fra Ravn er en uslåelig favoritt, og vi vet det er mange som venter den i grått. Følg med på Instagram – vi poster når den kommer!

thIMG_5372

thIMG_5396

thIMG_5406

thIMG_5410

Skjørtet er med andre ord en lur investering for deg som ønsker et anvendelig bidrag i garderoben. Sammen med strømper fra Woolford kan det enkelt brukes om høsten og vinteren.
Husk også at det er farsdag på søndag! Trenger du gavetips? Se innleggene:

Farsdag: Høyer Solsidens topp 10
og
10 gavetips til farsdag

Ha en riktig fin novemberhelg! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…