Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.

 

Et delikat, varmt og fint antrekk med kåpe fra Sand stylet med genser og bukse fra Weekend Max Mara i ull. Perfekt til kjølige dager.

Kåpe her, bukse her, veske her, genser her 

Enda et antrekk som varmer godt med plagg i ull kombinert med stilige jeans. Den fine ulljakken er like fin over et hverdagsantrekk som dette, som til en strikket kjole og støvletter.

Jakke her, genser her, bukse her, veske her 

 

Om du ønsker et nytt statement-plagg til garderoben som samtidig aldri går av moten, tipser vi om denne flotte kjolen fra Samsøe. Nydelig farge som kan brukes året rundt. Kan styles med en fin skjorte, en høyhalset genser, eller brukes alene.

Kjole her, bluse her, veske her 

 

Et avslappet antrekk med en skjortejakke fra Munthe i flotte farger.

Jakke her, genser her, lue her 

 

Til høstens fester er denne lekre kjolen fra Maud et supert alternativ. Spisse skuldre kombiner med voluminøse ermer og belte i livet gir en flott passform.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!