Høyer Trondheim

Shoes from «One Piece Of Leather»

03RM_WILLIAMS,0

Selskapet R.M Williams ble grunnlagt og etablert i 1932 av den australske legenden, Reginald Murray RM Williams.

williamswade
R.M. Williams lærte seg kunsten å lage ankelstøvler av hans mentor Michael George Smith, også kjent som “Dollar Mick“. Nå, nesten hundre år senere er R.M. Williams et luksus-merke med stor suksess på verdensbasis.

822564-130323-boots

Absolutt alle sko fra R.M Williams er laget fra ett enkelt stykke skinn – derav ordtaket “One Piece Of Leather“. Prosessen for ett enkelt par tar idag hele fem uker, da støvlene skal gjennom over 80 forskjellige prosesser før de er ferdige. Det er nettopp dette priselappen reflekterer.
Andre merker koster mindre, grunnet én ting – de er ikke lagd under ett stykke skinn. Støvlene lagd av andre merkenavn er oppstykket av sømmer som gjør selve skoen mer utsatt for slitasje i form av revnet søm.

205

Konstruksjonen av støvlene til R.M. Williams er presisert til den minste detalj. Her er 8 gode grunner til hvorfor akkurat du skal kjøpe deg et par:

RMwelted

1. På hver side av selve inngangen til skoen finnes det to stropper som skal brukes når du trer på deg skoen. Stroppene tåler over 600 kilo, og vil aldri ryke.

2. Sømmene på rundt det som betegnes som “Goodyear Welted” er sydd dobbelt både på innsiden og utsiden av skoen.

3. På både baksiden ved hælen og fronten ved tærne er det lagt inn ekstra lærrester med en hard overflate, som beskytter foten din.

4. Læret nedover selve leggen er av mykere slag, som både er komfortabelt og som hjelper foten å skli ned i skoen.

5. Inni skoen, fra hælen til omtrent midt på foten er det lagt en stål-lenk som fungerer som en støtdemper. Den gir deg også utsøkt balanse, som ikke finnes hos andre sko.

6. Innmaten av skoen er av korkeik, som har en bløt kvae-aktig substans. Formålet for korkeiken er mange, men den viktigste er denne: Ved bruk av støvelen vil den etter få minutter begynne å forme seg etter foten din.

7. I tillegg har korkeiken en genial funksjon som gjør skoene brukbare hele året rundt. Når det er varmt gir den luft til foten, mens når det er kaldt varmer korkeiken foten.

8. I tillegg er skoene sydd rundt sålen fra ende til ende både utenfor, og innenfor. Disse sømmene går ikke parallelt som gjør at skoene aldri vil fukte.

rmwilliamsperth05

 

Selve luksusen i skoene er mye på grunn av deleieren i merkevaren. Louis Vuitton Möet Hennessy (LVMH) innehar nemlig 49 % av aksjene i selskapet, som understreker støvlenes luksusstempel.

B543S_06_T  B543Y_02_T jj

 

I dag har R.M Williams eksport til 15 land, og har mer enn 50 butikker i Australia og to internasjonale butikker i London og New York. I tillegg er R.M Williams tilgjengelig hos over 900 forhandlere rundt om i verden.

 

 

 

…og selvfølgelig hos Høyer Solsiden og Høyer Kongens gate!

Hilde // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…