Høyer Trondheim

Se opp for høstens trender!

Joda, for tiden har de fleste av oss mer enn nok med å planlegge årets vår- og sommergarderobe. Likevel kan vi allerede nå merke hva trendene for den påfølgende sesongen vil bli. Under moteuker i byer som New York, Paris, Milano, London og København har designere vist kolleksjoner for høst og vinter 2015. Innkjøpene er omsider unnagjort – her er et innblikk i hva som er i vente!

interiørBLOGG

Designerne har latt seg inspirere av mønster og materialer som man vanligvis finner i hjemmet. Marokkanske tepper hos Tory Burch, tykke, robuste ullvarianter hos Theory og fargerike ruter hos merker som by Malene Birger og Vince.

pelsbloggDet nye med pels- og fuskepelstrenden blir denne gang måten å anvende den på. Små innslag er nok – hele plagget trenger ikke å være av pels. Når dette er nevnt har vi kjøpt en rekke fantastiske jakker og kåper fra merker som Ravn, Day Birger et Mikkelsen, Michael Kors, Sand og Theory.

DRESSBLOGG

Herreinspirert mote og skreddersydde plagg av god kvalitet er og forblir en trend. Finnes det noe mer elegant enn en kvinne i en lekker dress? For dere som er enig kan vi glede med at flere av de store motehusene viste varianter av buksedressen for høst og vinter 2015.

KINABLOGG

Fra flygende drager til blonder og overdådig bruk av gull. Kinesisk kultur er tydelig i ilden! Hos Baum und Pferdgarten ser vi blondemønster fra topp til tå, mens hos Ganni vises flagrende kreasjoner med østeninspirerte blomster.

HVITBLOGGDen hvite blusen er på ingen måte revolusjonerende. Likevel gir designere som Baum und Pferdgarten, Vince og Marc by Marc Jacobs en rekke grunner til å omfavne det klassiske plagget. Lang arm, kort arm, søt skolepike eller Victoriansk utrykk. Variantene er så mange at den hvite blusen uten tvil rangeres som en trend verdt å merke seg.

HALSBLOGGDen høye halsen er en av vårens store trender, og kanskje blir den enda hetere i høst. Vi ser den på alt fra kjoler til tykke ullgensere. Her er det bare å være kreativ – det er utallige måter å implementere trenden på!

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…

Høyer Trondheim

Høstens fineste nyheter fra Polo Ralph Lauren

Trenger du en oppdatering i høstgarderoben bør du sjekke ut den siste kolleksjonen fra Polo Ralph Lauren. Det populære merket slår alltid an blant oss på huset, men høstens nyheter har virkelig blitt noen store favoritter! Klassisk design kombinert med deilige materialer som ull og cashmere bidrar til en tidløs investering til garderoben med mange…

Høyer Trondheim

Hverdagsfavoritter fra Moncler

Moncler er et av våre mest populære merker, og nå har vi fått masse flotte nyheter for høst- og vintersesongen til både dame og herre! I dag viser vi frem noen favoritter til hverdagsgarderoben som er perfekt i en overgangsfase med myke og sporty gensere og fine dunjakker i herlige farger. Vinterjakke-guider kommer om ikke…