Høyer Trondheim

Se opp for høstens trender!

Joda, for tiden har de fleste av oss mer enn nok med å planlegge årets vår- og sommergarderobe. Likevel kan vi allerede nå merke hva trendene for den påfølgende sesongen vil bli. Under moteuker i byer som New York, Paris, Milano, London og København har designere vist kolleksjoner for høst og vinter 2015. Innkjøpene er omsider unnagjort – her er et innblikk i hva som er i vente!

interiørBLOGG

Designerne har latt seg inspirere av mønster og materialer som man vanligvis finner i hjemmet. Marokkanske tepper hos Tory Burch, tykke, robuste ullvarianter hos Theory og fargerike ruter hos merker som by Malene Birger og Vince.

pelsbloggDet nye med pels- og fuskepelstrenden blir denne gang måten å anvende den på. Små innslag er nok – hele plagget trenger ikke å være av pels. Når dette er nevnt har vi kjøpt en rekke fantastiske jakker og kåper fra merker som Ravn, Day Birger et Mikkelsen, Michael Kors, Sand og Theory.

DRESSBLOGG

Herreinspirert mote og skreddersydde plagg av god kvalitet er og forblir en trend. Finnes det noe mer elegant enn en kvinne i en lekker dress? For dere som er enig kan vi glede med at flere av de store motehusene viste varianter av buksedressen for høst og vinter 2015.

KINABLOGG

Fra flygende drager til blonder og overdådig bruk av gull. Kinesisk kultur er tydelig i ilden! Hos Baum und Pferdgarten ser vi blondemønster fra topp til tå, mens hos Ganni vises flagrende kreasjoner med østeninspirerte blomster.

HVITBLOGGDen hvite blusen er på ingen måte revolusjonerende. Likevel gir designere som Baum und Pferdgarten, Vince og Marc by Marc Jacobs en rekke grunner til å omfavne det klassiske plagget. Lang arm, kort arm, søt skolepike eller Victoriansk utrykk. Variantene er så mange at den hvite blusen uten tvil rangeres som en trend verdt å merke seg.

HALSBLOGGDen høye halsen er en av vårens store trender, og kanskje blir den enda hetere i høst. Vi ser den på alt fra kjoler til tykke ullgensere. Her er det bare å være kreativ – det er utallige måter å implementere trenden på!

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…