Høyer Trondheim

Se opp for høstens trender!

Joda, for tiden har de fleste av oss mer enn nok med å planlegge årets vår- og sommergarderobe. Likevel kan vi allerede nå merke hva trendene for den påfølgende sesongen vil bli. Under moteuker i byer som New York, Paris, Milano, London og København har designere vist kolleksjoner for høst og vinter 2015. Innkjøpene er omsider unnagjort – her er et innblikk i hva som er i vente!

interiørBLOGG

Designerne har latt seg inspirere av mønster og materialer som man vanligvis finner i hjemmet. Marokkanske tepper hos Tory Burch, tykke, robuste ullvarianter hos Theory og fargerike ruter hos merker som by Malene Birger og Vince.

pelsbloggDet nye med pels- og fuskepelstrenden blir denne gang måten å anvende den på. Små innslag er nok – hele plagget trenger ikke å være av pels. Når dette er nevnt har vi kjøpt en rekke fantastiske jakker og kåper fra merker som Ravn, Day Birger et Mikkelsen, Michael Kors, Sand og Theory.

DRESSBLOGG

Herreinspirert mote og skreddersydde plagg av god kvalitet er og forblir en trend. Finnes det noe mer elegant enn en kvinne i en lekker dress? For dere som er enig kan vi glede med at flere av de store motehusene viste varianter av buksedressen for høst og vinter 2015.

KINABLOGG

Fra flygende drager til blonder og overdådig bruk av gull. Kinesisk kultur er tydelig i ilden! Hos Baum und Pferdgarten ser vi blondemønster fra topp til tå, mens hos Ganni vises flagrende kreasjoner med østeninspirerte blomster.

HVITBLOGGDen hvite blusen er på ingen måte revolusjonerende. Likevel gir designere som Baum und Pferdgarten, Vince og Marc by Marc Jacobs en rekke grunner til å omfavne det klassiske plagget. Lang arm, kort arm, søt skolepike eller Victoriansk utrykk. Variantene er så mange at den hvite blusen uten tvil rangeres som en trend verdt å merke seg.

HALSBLOGGDen høye halsen er en av vårens store trender, og kanskje blir den enda hetere i høst. Vi ser den på alt fra kjoler til tykke ullgensere. Her er det bare å være kreativ – det er utallige måter å implementere trenden på!

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Solsiden

Kjoler fra ByTimo

Noe av det beste vi vet er når det kommer en ny leveranse fra ByTimo! Det er alltid spennende å se hvilke farger, print og fasonger de kommer med, og vi blir like forelsket hver gang. Denne gangen er intet unntak, og flere av jentene på huset har allerede sikret seg sine favoritter! I dagens…

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…