Dame

Salgsfavoritter fra Balmain

Salget er godt i gang, men det er fortsatt mange godbiter igjen!
I dag ønsker vi å vise frem noen favoritter fra eksklusive og luksuriøse Balmain som du nå får til -30%. Det er ikke ofte man finner Balmain til rabattert pris, så om noe av dette står på ønskelisten må du være rask! Husk at vi sender også salgsvarer og du kan enkelt betale med Vipps eller Klarna!
(Prisene som er oppgitt er ordinære, så trekk fra -30%!)

Dette nydelige antrekket er en lys drøm til garderoben! Den flotte ullgenseren kan bruker til enhver anledning, og skjørtet er virkelig et blikkfang!

Genser Balmain 7399,- Skjørt  Balmain 12799,- Sko Jimmy Choo 4699,- 

Dette skjørtet fra Balmain er supertrendy, og har et tykt og stretchy stoff som gjør at det sitter som et skudd! Vi stylet den med en body fra Balmain som også er på salg.

Body Balmain 5199,- Skjørt Balmain 8499,- 

En blazer fra Balmain drømmer alle jentene på huset om! Denne i en fantastisk blåfarge kan du style til både hverdags og fest! Her har vi stylet den med jeans fra J.Brand, en enkel t-skjorte, veske fra Chloe og klassiske pumps fra Jimmy Choo som er en favoritt blant både kongelige og Hollywood-stjerner. Alt dette finner du på salget!

Blazer Balmain 17799,- Bukse J.brand 2599,- Sko Jimmy Choo 4699,- Veske Chloè 10599,- 

 

Denne fine buksen fra Balmain er også til -30%! Den har subtilt glitter i seg, og kombinert med den velkjente Balmain-knappen er dette en bukse som skiller seg ut, samtidig som den er enkel å style. Et fantastisk alternativ til de festlige anledningene når du ikke vil ha på kjole.

 

Vi har enda mer i butikk, og om du ikke bor i Trondheim er det bare å spørre! Vi sender gjerne flere bilder over Instagram eller Facebook av sortimentet.

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…