Dame

Salgsfavoritter fra Balmain

Salget er godt i gang, men det er fortsatt mange godbiter igjen!
I dag ønsker vi å vise frem noen favoritter fra eksklusive og luksuriøse Balmain som du nå får til -30%. Det er ikke ofte man finner Balmain til rabattert pris, så om noe av dette står på ønskelisten må du være rask! Husk at vi sender også salgsvarer og du kan enkelt betale med Vipps eller Klarna!
(Prisene som er oppgitt er ordinære, så trekk fra -30%!)

Dette nydelige antrekket er en lys drøm til garderoben! Den flotte ullgenseren kan bruker til enhver anledning, og skjørtet er virkelig et blikkfang!

Genser Balmain 7399,- Skjørt  Balmain 12799,- Sko Jimmy Choo 4699,- 

Dette skjørtet fra Balmain er supertrendy, og har et tykt og stretchy stoff som gjør at det sitter som et skudd! Vi stylet den med en body fra Balmain som også er på salg.

Body Balmain 5199,- Skjørt Balmain 8499,- 

En blazer fra Balmain drømmer alle jentene på huset om! Denne i en fantastisk blåfarge kan du style til både hverdags og fest! Her har vi stylet den med jeans fra J.Brand, en enkel t-skjorte, veske fra Chloe og klassiske pumps fra Jimmy Choo som er en favoritt blant både kongelige og Hollywood-stjerner. Alt dette finner du på salget!

Blazer Balmain 17799,- Bukse J.brand 2599,- Sko Jimmy Choo 4699,- Veske Chloè 10599,- 

 

Denne fine buksen fra Balmain er også til -30%! Den har subtilt glitter i seg, og kombinert med den velkjente Balmain-knappen er dette en bukse som skiller seg ut, samtidig som den er enkel å style. Et fantastisk alternativ til de festlige anledningene når du ikke vil ha på kjole.

 

Vi har enda mer i butikk, og om du ikke bor i Trondheim er det bare å spørre! Vi sender gjerne flere bilder over Instagram eller Facebook av sortimentet.

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…