Dame

Salgsfavoritter fra Balmain

Salget er godt i gang, men det er fortsatt mange godbiter igjen!
I dag ønsker vi å vise frem noen favoritter fra eksklusive og luksuriøse Balmain som du nå får til -30%. Det er ikke ofte man finner Balmain til rabattert pris, så om noe av dette står på ønskelisten må du være rask! Husk at vi sender også salgsvarer og du kan enkelt betale med Vipps eller Klarna!
(Prisene som er oppgitt er ordinære, så trekk fra -30%!)

Dette nydelige antrekket er en lys drøm til garderoben! Den flotte ullgenseren kan bruker til enhver anledning, og skjørtet er virkelig et blikkfang!

Genser Balmain 7399,- Skjørt  Balmain 12799,- Sko Jimmy Choo 4699,- 

Dette skjørtet fra Balmain er supertrendy, og har et tykt og stretchy stoff som gjør at det sitter som et skudd! Vi stylet den med en body fra Balmain som også er på salg.

Body Balmain 5199,- Skjørt Balmain 8499,- 

En blazer fra Balmain drømmer alle jentene på huset om! Denne i en fantastisk blåfarge kan du style til både hverdags og fest! Her har vi stylet den med jeans fra J.Brand, en enkel t-skjorte, veske fra Chloe og klassiske pumps fra Jimmy Choo som er en favoritt blant både kongelige og Hollywood-stjerner. Alt dette finner du på salget!

Blazer Balmain 17799,- Bukse J.brand 2599,- Sko Jimmy Choo 4699,- Veske Chloè 10599,- 

 

Denne fine buksen fra Balmain er også til -30%! Den har subtilt glitter i seg, og kombinert med den velkjente Balmain-knappen er dette en bukse som skiller seg ut, samtidig som den er enkel å style. Et fantastisk alternativ til de festlige anledningene når du ikke vil ha på kjole.

 

Vi har enda mer i butikk, og om du ikke bor i Trondheim er det bare å spørre! Vi sender gjerne flere bilder over Instagram eller Facebook av sortimentet.

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nyheter fra By Malene Birger!

Salget går som det suser om dagen, både i butikk og på nettbutikken vår her! Men – vi har også fått inn mange fine nyheter, og i dag ville vi vise frem noen herlige nyheter i ull fra By Malene Birger! Perfekt i månedene fremover. Dette skinnskjørtet fra By Malene Birger må være et av…

Høyer Trondheim

SALG – JAKKEGUIDE

Nå er salget godt i gang i butikk og på vår egen nettbutikk her.  Her kan du gjøre fantastiske kupp til både dame og herre med gode rabatter fra mange eksklusive merker som blant annet Zimmermann, Chloè og Balmain. Klikk deg inn for å finne dine favoritter! Du kan betale med kort, Klarna og Vipps.  Siden…

Dame

SALG: LUXURY – EDITION

I morgen er det offisiell salgsstart, og butikken bugner av flotte varer med fantastiske rabatter! I dag viser vi frem noen godbiter som du finner på salg fra Luxury- avdelingen vår. Her finner du spektakulære plagg og vesker til -30% rabatt blant annet fra Chloè, Zimmermann, Balmain, Max Mara og flere! Vi har plukket ut…

Dame

FØRSALG HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Vi inviterer alle våre lesere og følgere til et ellevilt førsalg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden 11. januar! Offisiell salgsstart er 12. januar. Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i denne…