Høyer Trondheim

Saddle up!

Uansett om vi snakker polo, sprang, dressur eller trav, handler ridesporten mye om perfeksjon. Buksene skal være rynkefrie og skoene nypusset. Uavhengig av hvor mye høy, møkk og aktivitet du utsettes for, bør plaggene og materialene være plettfrie. Til dagens innlegg har vi håndplukket antrekkene med akkurat dette i tankene. Det stilles store krav til kvalitet, og derfor fokuserer vi på:

Bukser fra Jacob Cohën
Sko fra R.M. Williams
Skjorter, gensere, blazers og jakker fra Morris

«God stil er tidløst,» og det er dette disse merkene representerer. Kunnskap om materialer og håndtverk. Håndplukkede produsenter og forhandlere. Alle detaljer blir vurdert til den siste tråd. På søndag gir vi en innføring i Jacob Cohën og R.M. Williams, men i dag er det Morris som står i fokus.

Morris of Stockholm
Noe av det mest unike med merket er deres selektivitet. Med dette mener vi at de tilbyr plagg og passformer de vet at funker. De er tidløse og anvendelige og kommer tilbake hver eneste sesong. Kanskje er det gjort noen justeringer, som nye farger eller materialer, men utgangspunktet er å produsere klassiske garderobefavoritter som ikke avhenger så mye av trend. Bla deg gjennom bildene under, så skjønner du hva vi snakker om!

hest_DSC0454

hestIMG_3785Hansker er et viktig tilbehør, enten du er ute med hesten eller om det er kaldt. La deg friste av varianter i skinn fra Morris og Hestra.

hestIMG_3554

hestIMG_3571

hestIMG_3772Bladene på trærne får nytt liv om høsten, og det samme gjelder for stilen.
Ta utgangspunkt i naturens fargerike framtoning med nyanser av grønt, brunt og rødt.

hestIMG_3744

  hestIMG_3705  hest_DSC2243
En tidløs favoritt er kabelstrikken Leo Oneck (finnes også til herre.) Bruk den over en skjorte og under en blazer, eller knyt den rundt skuldrene for en elegant look. Elisabeth går for denimsjorte og blazer fra Jacob Cohën, mens Kari viser varianter fra Morris.

hestIMG_3655Til herre foretrekker vi genseren John Zip om høsten. Denne er i merinoull og med glidlås i halsen.

hestIMG_3689

hest2IMG_3677
Skoperfeksjon fra R.M. Williams.

hesthest_DSC0334

hestIMG_3654Hold varmen og lek deg med «lag-på-lag.» Dette gir liv og dybde i antrekket. Kombiner John Zip med skjorte, slips, blazer og skjerf. Kanskje vil du også trenge en frakk?

hesthest_DSC0347

hestIMG_3544

Vi er kanskje ikke ryttere, men lar oss heller fascinere og inspirere av den tidløse stilen. Høyer håper dere likte det dere så, og kanskje har fått noen ideer til hvordan å bygge opp høstgarderoben. Historien om hesten er enda ikke over – Jacob Cohën og R.M. Williams skal også i ilden! Følg med på søndag når gjengen beveger seg inn i stallen. Ha en strålende fin helg! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…