Høyer Trondheim

Reisedagbok: København

Denne uka gikk Copenhagen Fashion Week av stabelen, noe som betyr både visninger og innkjøp i anledning fall/winter 2017. Dere som har hoyersolsiden og hoyertrondheim på Snapchat har allerede sett en smakebit av kolleksjonene. I dag har vi lyst til å gi dere en oppsummering og fortelle om hva vi har vært med på!

Avreise kl 06.00

Lisbeth og Ingrid har gjort innkjøp i Milano og Paris, mens Julie deltok på Social Media Days i Oslo. Vi fikk derfor ikke til å dra før torsdag morgen. Flyet gikk kl 06.00, og enkelte fikk det litt mer travelt enn andre (se bilde under.)

Frokost og kaffe

Til tross for en brå start på dagen, kom vi oss av gårde og startet turen i København med frokost og kaffe.

Visning med By Malene Birger

Dagens føste visning var med By Malene Birger. Settingen sto i stor kontrast til det de viste i august. Nå hadde lokalet en dempet belysning og alt var mye mer «edgy.» Pels, striper og en utradisjonell fargemiks var noe vi så mye av. Buksene var vide og mange av antrekkene var herreinspirerte. Ulike nyanser av rødt/rosa/brunt var gjengangere, samt pelsskjerf i halsen og lårlange støvletter. Flere av modellene bar store øredobber.

Ventetid mellom visninger

Før det var tid for dagens neste visning tok vi oss en smootie og litt kaffe.

Visning med Munthe

Så var det tid for et show vi har gledet oss mye til. Per dags dato har vi ikke merket i butikk, men vi var veldig interessert i å se hva de hadde å by på. Det hele foregikk i en innendørs skatepark og vi fikk servert både drikke og sjokolade. Musikken var kul, lokalet var fargerikt og vi likte generelt kolleksjonen veldig godt. Munthe er spesielt gode på fuskepelsjakker, men vi ble også positivt overrasket over de romantiske kjolene og kule dressene.

Innkjøp med DvF og Helmut Lang

Deretter dro vi til sentrum og Danese Agency for å se showrommet til DvF og Helmut Lang. Agenturet fører også Moncler. På bildene under ser dere en smakebit av hva vi så, og vi gleder oss til å vise hva vi har kjøpt inn.

Innkjøp med Max Mara

Det gikk mot kveld og vi var klare for dagens siste innkjøp. Dessverre ble det en bomtur, da vi møtte opp på totalt feil lokale. Max Mara hadde byttet showroom og vi kom derfor langt på overtid til deres nye lokaler. Den gode nyheten er at vi aldri før har vært så fornøyd! Vi har kjøpt inn SÅ mange fine plagg, som vi vet at dere vil elske.

Innkjøp med Moncler og M Missoni

Dagen etter ble det gjort enda flere innkjøp. På bildene under får dere et innblikk i hva som kommer til høsten fra Moncler og M Missoni.

Dette var en oppsummering av hva vi var med på i København. Innkjøpene ble som nevt gjort i anledning fall/winter 2017, og blir derfor å finne i butikk til høsten. Når dere er innom oss må dere gjerne spørre hvis dere lurer på noe. Mange fantastiske plagg er kjøpt inn og vi kan med sikkerhet si at det er mye å glede seg til i det kommende året!

Ha en fortsatt fin søndag! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…