Høyer Trondheim

Reisedagbok: København

Denne uka gikk Copenhagen Fashion Week av stabelen, noe som betyr både visninger og innkjøp i anledning fall/winter 2017. Dere som har hoyersolsiden og hoyertrondheim på Snapchat har allerede sett en smakebit av kolleksjonene. I dag har vi lyst til å gi dere en oppsummering og fortelle om hva vi har vært med på!

Avreise kl 06.00

Lisbeth og Ingrid har gjort innkjøp i Milano og Paris, mens Julie deltok på Social Media Days i Oslo. Vi fikk derfor ikke til å dra før torsdag morgen. Flyet gikk kl 06.00, og enkelte fikk det litt mer travelt enn andre (se bilde under.)

Frokost og kaffe

Til tross for en brå start på dagen, kom vi oss av gårde og startet turen i København med frokost og kaffe.

Visning med By Malene Birger

Dagens føste visning var med By Malene Birger. Settingen sto i stor kontrast til det de viste i august. Nå hadde lokalet en dempet belysning og alt var mye mer «edgy.» Pels, striper og en utradisjonell fargemiks var noe vi så mye av. Buksene var vide og mange av antrekkene var herreinspirerte. Ulike nyanser av rødt/rosa/brunt var gjengangere, samt pelsskjerf i halsen og lårlange støvletter. Flere av modellene bar store øredobber.

Ventetid mellom visninger

Før det var tid for dagens neste visning tok vi oss en smootie og litt kaffe.

Visning med Munthe

Så var det tid for et show vi har gledet oss mye til. Per dags dato har vi ikke merket i butikk, men vi var veldig interessert i å se hva de hadde å by på. Det hele foregikk i en innendørs skatepark og vi fikk servert både drikke og sjokolade. Musikken var kul, lokalet var fargerikt og vi likte generelt kolleksjonen veldig godt. Munthe er spesielt gode på fuskepelsjakker, men vi ble også positivt overrasket over de romantiske kjolene og kule dressene.

Innkjøp med DvF og Helmut Lang

Deretter dro vi til sentrum og Danese Agency for å se showrommet til DvF og Helmut Lang. Agenturet fører også Moncler. På bildene under ser dere en smakebit av hva vi så, og vi gleder oss til å vise hva vi har kjøpt inn.

Innkjøp med Max Mara

Det gikk mot kveld og vi var klare for dagens siste innkjøp. Dessverre ble det en bomtur, da vi møtte opp på totalt feil lokale. Max Mara hadde byttet showroom og vi kom derfor langt på overtid til deres nye lokaler. Den gode nyheten er at vi aldri før har vært så fornøyd! Vi har kjøpt inn SÅ mange fine plagg, som vi vet at dere vil elske.

Innkjøp med Moncler og M Missoni

Dagen etter ble det gjort enda flere innkjøp. På bildene under får dere et innblikk i hva som kommer til høsten fra Moncler og M Missoni.

Dette var en oppsummering av hva vi var med på i København. Innkjøpene ble som nevt gjort i anledning fall/winter 2017, og blir derfor å finne i butikk til høsten. Når dere er innom oss må dere gjerne spørre hvis dere lurer på noe. Mange fantastiske plagg er kjøpt inn og vi kan med sikkerhet si at det er mye å glede seg til i det kommende året!

Ha en fortsatt fin søndag! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…