Høyer Trondheim

Råd fra en erfaren shopper

Dere har sett henne gående gjennom Storgata i Molde, hun har alltid høyt tempo og er alltid pent kledd. Latteren hennes er gjenkjennelig, smittende og kan ofte høres i Høyer Molde´s butikklokale. Dere begynner kanskje å skjønne hvem jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Nina! Vår kjære Nina. Alltid trendy i klærne, både i butikk og til fjells. Vi har spurt hennes beste shoppingråd, og her er hennes tips for å gjøre gode kupp på salget:

Når det er salg så har man en fin mulighet til å oppgradere sommergarderoben. Vi har fortsatt mange solksinnsdager å glede oss til, så her kan man unne seg noe ekstra fint.

Jeg tenker også frem i tid. Siden høsten er neste årstid vil jeg i tillegg se etter høstvarer på salget. Jeg ser etter klassiske snitt, fine farger og gode kvaliteter.

Sjekk garderobeskapet! Lag deg en liste i hode av hva du trenger. På denne måten unngår du bomkjøp og har noe å forholde deg til om du blir usikker.

Spennende tilbehør er lurt å unne seg på salg. Sorte vesker er skjeldent på salg, mens sommerfargede vesker er der gjerne. En veske i nude er for eksempel utrolig fint på sommeren, eller som tilbehør til lyse kjoler.

Vil du ha flere gode råd så kan du komme innom butikken, så hjelper Nina deg personlig! 🙂

 

Jakke Tiger of Sweden Topp 2nd day Veske Michael Kors Bukse Mih jeans Sko Michael Kors

Solbriller FWSS Genser 2nd day Shorts Holzweiler Veske Michael Kors Sko Tiger of Sweden

Psst! Alt Nina har på seg finner du på salget.

 

Bor du ikke i Molde, men ser noe du liker?
Ikke nøl med å ta kontakt på Facebook-siden vår «Høyer Molde» eller på tlf 73 10 22 22.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…