Høyer Trondheim

Råd fra en erfaren shopper

Dere har sett henne gående gjennom Storgata i Molde, hun har alltid høyt tempo og er alltid pent kledd. Latteren hennes er gjenkjennelig, smittende og kan ofte høres i Høyer Molde´s butikklokale. Dere begynner kanskje å skjønne hvem jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Nina! Vår kjære Nina. Alltid trendy i klærne, både i butikk og til fjells. Vi har spurt hennes beste shoppingråd, og her er hennes tips for å gjøre gode kupp på salget:

Når det er salg så har man en fin mulighet til å oppgradere sommergarderoben. Vi har fortsatt mange solksinnsdager å glede oss til, så her kan man unne seg noe ekstra fint.

Jeg tenker også frem i tid. Siden høsten er neste årstid vil jeg i tillegg se etter høstvarer på salget. Jeg ser etter klassiske snitt, fine farger og gode kvaliteter.

Sjekk garderobeskapet! Lag deg en liste i hode av hva du trenger. På denne måten unngår du bomkjøp og har noe å forholde deg til om du blir usikker.

Spennende tilbehør er lurt å unne seg på salg. Sorte vesker er skjeldent på salg, mens sommerfargede vesker er der gjerne. En veske i nude er for eksempel utrolig fint på sommeren, eller som tilbehør til lyse kjoler.

Vil du ha flere gode råd så kan du komme innom butikken, så hjelper Nina deg personlig! 🙂

 

Jakke Tiger of Sweden Topp 2nd day Veske Michael Kors Bukse Mih jeans Sko Michael Kors

Solbriller FWSS Genser 2nd day Shorts Holzweiler Veske Michael Kors Sko Tiger of Sweden

Psst! Alt Nina har på seg finner du på salget.

 

Bor du ikke i Molde, men ser noe du liker?
Ikke nøl med å ta kontakt på Facebook-siden vår «Høyer Molde» eller på tlf 73 10 22 22.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sommerfavoritter fra salget!

Sundays are for online shopping Vi har utrolig mye fint på salget nå, både herlige sommerklær og gode ullgensere som du kan bruke over sommerkjolene på sene kvelder, og når det blir kaldere igjen. Vi har tidløse klassikere, sjeldne kupp fra luksuriøse merker som blant annet Zimmermann og kjoler til både hverdags og fest. Ettersom…

Dame

Ganni news!

Salget er godt i gang hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og mange har allerede gjort seg fantastiske kupp på flotte varer til gode rabatter! Samtidig har vi også fått inn mange nydelige nyheter vi ikke klarer å vente med å vise dere, som for eksempel den nyeste kolleksjonen fra Ganni! Her er det mange…

Høyer Trondheim

SALGGSTART HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Endelig kan vi invitere til salgsstart hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden i morgen, 17. juni! Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i sommer, men også utover høsten! Du finner masse fint…

Dame

Sommerfavoritter fra M Missoni

En soleklar favoritt i sommergarderoben er M Missoni! Luksuriøst design møter komfort, samtidig som det ikke krøller! Perfekt til reise, hverdags og fest spør du oss. M Missoni er enkelt å spotte i mengden med sine herlige farger og gjenkjennelige mønster med innspill av glitter.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg fra det…