Høyer Trondheim

Råd fra en erfaren shopper

Dere har sett henne gående gjennom Storgata i Molde, hun har alltid høyt tempo og er alltid pent kledd. Latteren hennes er gjenkjennelig, smittende og kan ofte høres i Høyer Molde´s butikklokale. Dere begynner kanskje å skjønne hvem jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Nina! Vår kjære Nina. Alltid trendy i klærne, både i butikk og til fjells. Vi har spurt hennes beste shoppingråd, og her er hennes tips for å gjøre gode kupp på salget:

Når det er salg så har man en fin mulighet til å oppgradere sommergarderoben. Vi har fortsatt mange solksinnsdager å glede oss til, så her kan man unne seg noe ekstra fint.

Jeg tenker også frem i tid. Siden høsten er neste årstid vil jeg i tillegg se etter høstvarer på salget. Jeg ser etter klassiske snitt, fine farger og gode kvaliteter.

Sjekk garderobeskapet! Lag deg en liste i hode av hva du trenger. På denne måten unngår du bomkjøp og har noe å forholde deg til om du blir usikker.

Spennende tilbehør er lurt å unne seg på salg. Sorte vesker er skjeldent på salg, mens sommerfargede vesker er der gjerne. En veske i nude er for eksempel utrolig fint på sommeren, eller som tilbehør til lyse kjoler.

Vil du ha flere gode råd så kan du komme innom butikken, så hjelper Nina deg personlig! 🙂

 

Jakke Tiger of Sweden Topp 2nd day Veske Michael Kors Bukse Mih jeans Sko Michael Kors

Solbriller FWSS Genser 2nd day Shorts Holzweiler Veske Michael Kors Sko Tiger of Sweden

Psst! Alt Nina har på seg finner du på salget.

 

Bor du ikke i Molde, men ser noe du liker?
Ikke nøl med å ta kontakt på Facebook-siden vår «Høyer Molde» eller på tlf 73 10 22 22.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…