Høyer Trondheim

PROENZA SCHOULER

«Our work isn’t about fashion. It’s about our lives.
And we make fashion as a result of our experiences.»
– Jack McCollough

Med utgangspunkt i mødrenes pikenavn, stiftet de to klassekameratene det som i dag har blitt et av verdens mest ettertraktede merker; Proenza Schouler.
De to gutta studerte sammen ved Pearsons School of Design, og det som opprinnelig var et samarbeidsprosjekt under siste året førte til en enorm suksess i 2002. En liten dæsj flaks, blandet med masse talent og dyktighet førte til at hele prosjektet deres ble kjøpt opp av det eksklusive magasinet ”Barneys” i New York.
Siden da har de bare vokst, og blitt en enorm inspirasjon for det amerikanske motebildet.

picmog67nkey-collage

Proenza Schouler gjenkjennes gjennom sitt veldig detaljerte, men samtidig så enkle og urbane design. Mye av inspirasjonen hentes fra moderne kunst og ungdomskultur, men selve hovedinspirasjonen henter Jack og Lazaro fra sine mødre.

Det var først i 2008 at merket lanserte veskene sine, og det var da signaturmodellen PS1 også kom til verden. PS1 finner du i butikken vår, Høyer Trondheim, og vi må helt ærlig si at den virkelig er «bærbar luksus.» Vesken er og forblir en it-veske år etter år, og det er ikke bare oss Høyerjentene som har lagt sin elsk på den. Både Leighton Meester og Khloe Kardashian forguder PS1-modellen, og har blitt sett spradende rundt med den ved flere anledninger.

bt24

klhoe-kardashiyanwm

8242556e6110f928452585037d3cf970

Noen andre modeller fra Proenza som du finner hos oss er blant annet it-vesken PS11, og er en av oppfølgerne til PS1. Denne kan man også spotte på flere av verdens it-jenter, blant annet Rosie Huntington, Olsen- tvillingene og Kate Bosworth.

koper3

proenza

En annen modell du finner hos oss er HAVA top handle bag, som også er helt fantastisk!
Her ser du den i både sort og grå, er den ikke flott?

cop7

bt27

WE <3 PROENZA SCHOULER, og det håper vi at dere også vil! Kom innom oss i butikken for å finne din utkårede fra merket, og ta gjerne kontakt over telefonen (47478000) om du allerede har funnet den!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…