Høyer Trondheim

PROENZA SCHOULER

«Our work isn’t about fashion. It’s about our lives.
And we make fashion as a result of our experiences.»
– Jack McCollough

Med utgangspunkt i mødrenes pikenavn, stiftet de to klassekameratene det som i dag har blitt et av verdens mest ettertraktede merker; Proenza Schouler.
De to gutta studerte sammen ved Pearsons School of Design, og det som opprinnelig var et samarbeidsprosjekt under siste året førte til en enorm suksess i 2002. En liten dæsj flaks, blandet med masse talent og dyktighet førte til at hele prosjektet deres ble kjøpt opp av det eksklusive magasinet ”Barneys” i New York.
Siden da har de bare vokst, og blitt en enorm inspirasjon for det amerikanske motebildet.

picmog67nkey-collage

Proenza Schouler gjenkjennes gjennom sitt veldig detaljerte, men samtidig så enkle og urbane design. Mye av inspirasjonen hentes fra moderne kunst og ungdomskultur, men selve hovedinspirasjonen henter Jack og Lazaro fra sine mødre.

Det var først i 2008 at merket lanserte veskene sine, og det var da signaturmodellen PS1 også kom til verden. PS1 finner du i butikken vår, Høyer Trondheim, og vi må helt ærlig si at den virkelig er «bærbar luksus.» Vesken er og forblir en it-veske år etter år, og det er ikke bare oss Høyerjentene som har lagt sin elsk på den. Både Leighton Meester og Khloe Kardashian forguder PS1-modellen, og har blitt sett spradende rundt med den ved flere anledninger.

bt24

klhoe-kardashiyanwm

8242556e6110f928452585037d3cf970

Noen andre modeller fra Proenza som du finner hos oss er blant annet it-vesken PS11, og er en av oppfølgerne til PS1. Denne kan man også spotte på flere av verdens it-jenter, blant annet Rosie Huntington, Olsen- tvillingene og Kate Bosworth.

koper3

proenza

En annen modell du finner hos oss er HAVA top handle bag, som også er helt fantastisk!
Her ser du den i både sort og grå, er den ikke flott?

cop7

bt27

WE <3 PROENZA SCHOULER, og det håper vi at dere også vil! Kom innom oss i butikken for å finne din utkårede fra merket, og ta gjerne kontakt over telefonen (47478000) om du allerede har funnet den!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…