Høyer Trondheim

PROENZA SCHOULER

«Our work isn’t about fashion. It’s about our lives.
And we make fashion as a result of our experiences.»
– Jack McCollough

Med utgangspunkt i mødrenes pikenavn, stiftet de to klassekameratene det som i dag har blitt et av verdens mest ettertraktede merker; Proenza Schouler.
De to gutta studerte sammen ved Pearsons School of Design, og det som opprinnelig var et samarbeidsprosjekt under siste året førte til en enorm suksess i 2002. En liten dæsj flaks, blandet med masse talent og dyktighet førte til at hele prosjektet deres ble kjøpt opp av det eksklusive magasinet ”Barneys” i New York.
Siden da har de bare vokst, og blitt en enorm inspirasjon for det amerikanske motebildet.

picmog67nkey-collage

Proenza Schouler gjenkjennes gjennom sitt veldig detaljerte, men samtidig så enkle og urbane design. Mye av inspirasjonen hentes fra moderne kunst og ungdomskultur, men selve hovedinspirasjonen henter Jack og Lazaro fra sine mødre.

Det var først i 2008 at merket lanserte veskene sine, og det var da signaturmodellen PS1 også kom til verden. PS1 finner du i butikken vår, Høyer Trondheim, og vi må helt ærlig si at den virkelig er «bærbar luksus.» Vesken er og forblir en it-veske år etter år, og det er ikke bare oss Høyerjentene som har lagt sin elsk på den. Både Leighton Meester og Khloe Kardashian forguder PS1-modellen, og har blitt sett spradende rundt med den ved flere anledninger.

bt24

klhoe-kardashiyanwm

8242556e6110f928452585037d3cf970

Noen andre modeller fra Proenza som du finner hos oss er blant annet it-vesken PS11, og er en av oppfølgerne til PS1. Denne kan man også spotte på flere av verdens it-jenter, blant annet Rosie Huntington, Olsen- tvillingene og Kate Bosworth.

koper3

proenza

En annen modell du finner hos oss er HAVA top handle bag, som også er helt fantastisk!
Her ser du den i både sort og grå, er den ikke flott?

cop7

bt27

WE <3 PROENZA SCHOULER, og det håper vi at dere også vil! Kom innom oss i butikken for å finne din utkårede fra merket, og ta gjerne kontakt over telefonen (47478000) om du allerede har funnet den!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…

Høyer Trondheim

Nyheter fra herreavdelingen

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til julens middagsselskap, en stilig hverdagsjakke, ny dress eller noen nye statement-plagg har vi det meste! Det kommer stadig inn nyheter til både dame og herre…