Høyer Trondheim

Nyttårshilsen fra Rosenes by

Hei alle sammen og riktig godt nyttår! Navnet mitt er Margareta og jeg er bloggeren for Høyer Molde. Som kanskje noen av dere vet har jeg også jobbet som avdelingsleder hos Høyer Trondheim før jeg i August ble medeier i Molde sammen med Nina. Jeg og Nina kjente ikke hverandre så veldig godt før vi startet samarbeidet i Molde, men i løpet av få måneder har vi rukket å blitt utrolig godt kjent.

 

team

teammolde

 

Noen ting jeg har lært meg om Nina de siste månedene er:

♦At hun har en klingende latter som er umulig å ikke bli smittet av!

♦Hun er alltid ærlig.

♦Hun bryr seg genuint om folk og deres historie.

♦Hun spiser veldig sunt og trener nesten hver dag!!

♦Klokken 12 er hun sulten.

♦Hun skriver ut absolutt alle informasjonsark og skiver lange lister.

 

margareta-og-nina

 

 

Noen ting Nina har lært om meg er:

♦At jeg spiser alt for sjeldent og dårlig.

♦Jeg er opptatt av brettekanter og at ting skal være «perfekt».

♦Jeg «spiser» fingrene mine når jeg er stressa og har mye å tenke på.

♦Jeg er effektiv og tålmodig.

♦Og har et brennende engasjement for Molde sentrum, noe som har resultert i at jeg sitter i markedsrådet til Molde Sentrum.

♦Jeg er nysgjerrig på folk og elsker å kle opp noen fra topp til tå!

 

 

colmar

gamle-team-molde

Jeg og Nina koser oss sammen på jobb og er enige om at sammen er vi sterkere!

Men.. Jeg har jo ikke bare blitt kjent med Nina de siste månedene i Molde! Jeg har også lært meg å kjenne våre fantastiske ansatte som alltid stiller opp på jobb med et smil, som yter sitt aller beste for alle dere flotte kunder der ute – som jeg forresten også har lært meg å kjenne!

Før jeg flyttet til Molde husker jeg at noen fortalte meg at «I Molde er der utrolig vanskelig å bli kjent med folk». Vet dere? Jeg synes stikk motsatt! Vi har så mange flotte ansikt innom, og flere av dere har jeg blitt godt kjent med. Jeg har lært meg hva dere moldensere liker av både farger og merker. Noen av dere møter jeg på matbutikken når jeg handler meg frokost eller middag og vi kan slå av en prat. Det synes jeg er hyggelig!

Vi tar nå fått på 2017, med et fantastisk 2016 bak oss. Vi gleder oss til lange, korte, hektiske og rolige dager i butikk. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket eller gaven og til å yte vårt aller, aller beste for at dere vil komme innom igjen og igjen og igjen! 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…