Høyer Trondheim

Nyttårshilsen fra Rosenes by

Hei alle sammen og riktig godt nyttår! Navnet mitt er Margareta og jeg er bloggeren for Høyer Molde. Som kanskje noen av dere vet har jeg også jobbet som avdelingsleder hos Høyer Trondheim før jeg i August ble medeier i Molde sammen med Nina. Jeg og Nina kjente ikke hverandre så veldig godt før vi startet samarbeidet i Molde, men i løpet av få måneder har vi rukket å blitt utrolig godt kjent.

 

team

teammolde

 

Noen ting jeg har lært meg om Nina de siste månedene er:

♦At hun har en klingende latter som er umulig å ikke bli smittet av!

♦Hun er alltid ærlig.

♦Hun bryr seg genuint om folk og deres historie.

♦Hun spiser veldig sunt og trener nesten hver dag!!

♦Klokken 12 er hun sulten.

♦Hun skriver ut absolutt alle informasjonsark og skiver lange lister.

 

margareta-og-nina

 

 

Noen ting Nina har lært om meg er:

♦At jeg spiser alt for sjeldent og dårlig.

♦Jeg er opptatt av brettekanter og at ting skal være «perfekt».

♦Jeg «spiser» fingrene mine når jeg er stressa og har mye å tenke på.

♦Jeg er effektiv og tålmodig.

♦Og har et brennende engasjement for Molde sentrum, noe som har resultert i at jeg sitter i markedsrådet til Molde Sentrum.

♦Jeg er nysgjerrig på folk og elsker å kle opp noen fra topp til tå!

 

 

colmar

gamle-team-molde

Jeg og Nina koser oss sammen på jobb og er enige om at sammen er vi sterkere!

Men.. Jeg har jo ikke bare blitt kjent med Nina de siste månedene i Molde! Jeg har også lært meg å kjenne våre fantastiske ansatte som alltid stiller opp på jobb med et smil, som yter sitt aller beste for alle dere flotte kunder der ute – som jeg forresten også har lært meg å kjenne!

Før jeg flyttet til Molde husker jeg at noen fortalte meg at «I Molde er der utrolig vanskelig å bli kjent med folk». Vet dere? Jeg synes stikk motsatt! Vi har så mange flotte ansikt innom, og flere av dere har jeg blitt godt kjent med. Jeg har lært meg hva dere moldensere liker av både farger og merker. Noen av dere møter jeg på matbutikken når jeg handler meg frokost eller middag og vi kan slå av en prat. Det synes jeg er hyggelig!

Vi tar nå fått på 2017, med et fantastisk 2016 bak oss. Vi gleder oss til lange, korte, hektiske og rolige dager i butikk. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket eller gaven og til å yte vårt aller, aller beste for at dere vil komme innom igjen og igjen og igjen! 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…

Høyer Trondheim

Høstens fineste nyheter fra Polo Ralph Lauren

Trenger du en oppdatering i høstgarderoben bør du sjekke ut den siste kolleksjonen fra Polo Ralph Lauren. Det populære merket slår alltid an blant oss på huset, men høstens nyheter har virkelig blitt noen store favoritter! Klassisk design kombinert med deilige materialer som ull og cashmere bidrar til en tidløs investering til garderoben med mange…

Høyer Trondheim

Hverdagsfavoritter fra Moncler

Moncler er et av våre mest populære merker, og nå har vi fått masse flotte nyheter for høst- og vintersesongen til både dame og herre! I dag viser vi frem noen favoritter til hverdagsgarderoben som er perfekt i en overgangsfase med myke og sporty gensere og fine dunjakker i herlige farger. Vinterjakke-guider kommer om ikke…