Dame

NYTT MERKE: ROTATE

Endelig har vi fått det København-baserte merket ROTATE hos Høyer Trondheim! Merket oppfyller enhver kjoledrøm med lekne silhuetter og en herlig fargepalett. Merket så sitt lys under moteuken i 2018, og ble startet av kreative Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Med erfaring som stylister og influensere skapte de det de følte ga garderoben det lille ekstra, som både var anvendelig, men annerledes med dansk- finurlighet. Du kan se hele kolleksjonen her.

Denne kjolen har raskt blitt en favoritt med nydelig passform, og lekre detaljer. Kjolen er perfekt til for eksempel bryllup, og om du heller er på utkikk etter en kort kjole er det ikke noe problem å legge den opp. Vi elsker den åpne ryggen kombinert med puffermene og den fantastiske blåfargen!

Kjole her 

 

Nydelig kjole med en stram og feminin silhuett som blir fremhevet av skulderputer og draperinger i front. En nydelig farge som er perfekt til sommerfesten!

Kjole her

 

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Lys og fin blåfarge kombinert med imitert skinn for å gi kjolen mer edge. Lekre detaljer og fantastisk fasong!

Kjole her 

 

Nydelig sommerkjole med en fantastisk kombinasjon av farger og print. Smal silhuett og søte puffermer.

Kjole her 

 

Om du er på utkikk etter et nytt statement-plagg til garderoben må du sjekke ut disse flotte buksene fra Rotate! Høy liv, og vide ben som du kan style med både hæler og sneakers. Vi kombinerte den med en enkel t-skjorte fra samme merke, men den er også stilig med for eksempel en crop-top til fest!

T-skjorte her, bukse her 

 

Klassisk wrap-kjole i nydelig blåfarge og delikate puffermer. Et tidløst tilskudd til garderoben du kan bruke til enhver anledning.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…

Høyer Trondheim

Nyheter fra herreavdelingen

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til julens middagsselskap, en stilig hverdagsjakke, ny dress eller noen nye statement-plagg har vi det meste! Det kommer stadig inn nyheter til både dame og herre…