Dame

NYTT MERKE: ROTATE

Endelig har vi fått det København-baserte merket ROTATE hos Høyer Trondheim! Merket oppfyller enhver kjoledrøm med lekne silhuetter og en herlig fargepalett. Merket så sitt lys under moteuken i 2018, og ble startet av kreative Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Med erfaring som stylister og influensere skapte de det de følte ga garderoben det lille ekstra, som både var anvendelig, men annerledes med dansk- finurlighet. Du kan se hele kolleksjonen her.

Denne kjolen har raskt blitt en favoritt med nydelig passform, og lekre detaljer. Kjolen er perfekt til for eksempel bryllup, og om du heller er på utkikk etter en kort kjole er det ikke noe problem å legge den opp. Vi elsker den åpne ryggen kombinert med puffermene og den fantastiske blåfargen!

Kjole her 

 

Nydelig kjole med en stram og feminin silhuett som blir fremhevet av skulderputer og draperinger i front. En nydelig farge som er perfekt til sommerfesten!

Kjole her

 

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Lys og fin blåfarge kombinert med imitert skinn for å gi kjolen mer edge. Lekre detaljer og fantastisk fasong!

Kjole her 

 

Nydelig sommerkjole med en fantastisk kombinasjon av farger og print. Smal silhuett og søte puffermer.

Kjole her 

 

Om du er på utkikk etter et nytt statement-plagg til garderoben må du sjekke ut disse flotte buksene fra Rotate! Høy liv, og vide ben som du kan style med både hæler og sneakers. Vi kombinerte den med en enkel t-skjorte fra samme merke, men den er også stilig med for eksempel en crop-top til fest!

T-skjorte her, bukse her 

 

Klassisk wrap-kjole i nydelig blåfarge og delikate puffermer. Et tidløst tilskudd til garderoben du kan bruke til enhver anledning.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitrende antrekk fra M Missoni

M Missoni er kjent for sine friske og herlige farger, men også de delikate og tidløse innspillene med gyldne glittertråder. Vi på Høyer-huset elsker det italienske merket da det både glamorøst og komfortabelt, samtidig som det aldri krøller. Perfekt til både fest og reise! Plagg fra M Missoni er enkelt å spotte i mengden, og…

Dame

Weekend Max Mara

Vi er i sommermodus, men høstens nyheter kommer smygende inn til butikkene våre! Dersom du er glad i høstmote må du følge med fremover, for det er utrolig mye fint vi har i vente! Noen av nyhetene vi ikke klarer å vente med å vise frem er fra Weekend Max Mara som du finner hos…

Dame

Calling all Ganni Girls

Den flotteste kolleksjonen fra Ganni har ankommet Høyer Solsiden, og responsen har allerede vært helt fantastisk! Kolleksjonen har litt av alt, med dype farger i bunn med innslag av herlige grønn- og blåfarger! Dette er plagg du får brukt mye utover sommeren, men også style til høstens antrekk når den kommer. Velkommen innom Høyer Solsiden…

Dame

Siste nytt fra Sporty & Rich!

Et av våre favorittmerker er Sporty & Rich, og det vet vi at vi har til felles med mange av dere! Plaggene er et must til en chic og avslappet hverdagsgarderobe med innspill av både delikate og knæsje farger. Plaggene er i økologisk og slitesterkt bomull som er behagelig å ha på. I dag viser…