Dame

NYTT MERKE: ROTATE

Endelig har vi fått det København-baserte merket ROTATE hos Høyer Trondheim! Merket oppfyller enhver kjoledrøm med lekne silhuetter og en herlig fargepalett. Merket så sitt lys under moteuken i 2018, og ble startet av kreative Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Med erfaring som stylister og influensere skapte de det de følte ga garderoben det lille ekstra, som både var anvendelig, men annerledes med dansk- finurlighet. Du kan se hele kolleksjonen her.

Denne kjolen har raskt blitt en favoritt med nydelig passform, og lekre detaljer. Kjolen er perfekt til for eksempel bryllup, og om du heller er på utkikk etter en kort kjole er det ikke noe problem å legge den opp. Vi elsker den åpne ryggen kombinert med puffermene og den fantastiske blåfargen!

Kjole her 

 

Nydelig kjole med en stram og feminin silhuett som blir fremhevet av skulderputer og draperinger i front. En nydelig farge som er perfekt til sommerfesten!

Kjole her

 

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Lys og fin blåfarge kombinert med imitert skinn for å gi kjolen mer edge. Lekre detaljer og fantastisk fasong!

Kjole her 

 

Nydelig sommerkjole med en fantastisk kombinasjon av farger og print. Smal silhuett og søte puffermer.

Kjole her 

 

Om du er på utkikk etter et nytt statement-plagg til garderoben må du sjekke ut disse flotte buksene fra Rotate! Høy liv, og vide ben som du kan style med både hæler og sneakers. Vi kombinerte den med en enkel t-skjorte fra samme merke, men den er også stilig med for eksempel en crop-top til fest!

T-skjorte her, bukse her 

 

Klassisk wrap-kjole i nydelig blåfarge og delikate puffermer. Et tidløst tilskudd til garderoben du kan bruke til enhver anledning.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…