Dame

NYTT MERKE: ROTATE

Endelig har vi fått det København-baserte merket ROTATE hos Høyer Trondheim! Merket oppfyller enhver kjoledrøm med lekne silhuetter og en herlig fargepalett. Merket så sitt lys under moteuken i 2018, og ble startet av kreative Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Med erfaring som stylister og influensere skapte de det de følte ga garderoben det lille ekstra, som både var anvendelig, men annerledes med dansk- finurlighet. Du kan se hele kolleksjonen her.

Denne kjolen har raskt blitt en favoritt med nydelig passform, og lekre detaljer. Kjolen er perfekt til for eksempel bryllup, og om du heller er på utkikk etter en kort kjole er det ikke noe problem å legge den opp. Vi elsker den åpne ryggen kombinert med puffermene og den fantastiske blåfargen!

Kjole her 

 

Nydelig kjole med en stram og feminin silhuett som blir fremhevet av skulderputer og draperinger i front. En nydelig farge som er perfekt til sommerfesten!

Kjole her

 

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Lys og fin blåfarge kombinert med imitert skinn for å gi kjolen mer edge. Lekre detaljer og fantastisk fasong!

Kjole her 

 

Nydelig sommerkjole med en fantastisk kombinasjon av farger og print. Smal silhuett og søte puffermer.

Kjole her 

 

Om du er på utkikk etter et nytt statement-plagg til garderoben må du sjekke ut disse flotte buksene fra Rotate! Høy liv, og vide ben som du kan style med både hæler og sneakers. Vi kombinerte den med en enkel t-skjorte fra samme merke, men den er også stilig med for eksempel en crop-top til fest!

T-skjorte her, bukse her 

 

Klassisk wrap-kjole i nydelig blåfarge og delikate puffermer. Et tidløst tilskudd til garderoben du kan bruke til enhver anledning.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Festens flotteste antrekk til herre!

Rød løper, bober i glasset, vakker musikk og god stemning. Nå er det høysesong for smokingen! Smoking er det flotteste antrekket en mann kan bære, og brukes på kveldstid i forbindelse med større fester og feiringer. En smoking er feks det perfekte antrekket til både jul og Nyttårsaften. Sindre viser frem noe av utvalget fra…

Dame

News: 92 The Studio

92 Studio er et fremtidsrettet og relativt nytt merke som ble startet i 2020 med bærekraftige fritidsklær i fokus. Målet var å lage tidløse plagg som er laget av resirkulerte og og økologiske materialer. Grunnleggeren Julia har jobbet med mote hele livet, og når hun ønsket å skape noe selv ville hun gjøre det hun…

Dame

BLACK FRIDAY HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Black Friday er godt i gang hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! I dag kan du krysse av det meste du har på ønskelisten med -20% på fantastiske nyheter, nydelige vesker og yttertøy! Juicy Couture troner  foreløpig øverst på bestselgerlisten, sammen med vesker fra Marc Jacobs og kjoler til hverdags og fest. Ta turen innom…

Dame

Cozy & Classic

Nå nærmer vi oss tiden der vi legger litt ekstra planer i kalenderen. Hyggelige kvelder med gode venner, naboer og familie, og mange morsomme aktiviteter står for tur. Julebord og festligheter er det også mye av, men det er ikke alle anledningene vi finner frem paljettkjolen for. Noen ganger ønsker vi å pynte oss litt,…