Dame

NYTT MERKE: ROTATE

Endelig har vi fått det København-baserte merket ROTATE hos Høyer Trondheim! Merket oppfyller enhver kjoledrøm med lekne silhuetter og en herlig fargepalett. Merket så sitt lys under moteuken i 2018, og ble startet av kreative Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Med erfaring som stylister og influensere skapte de det de følte ga garderoben det lille ekstra, som både var anvendelig, men annerledes med dansk- finurlighet. Du kan se hele kolleksjonen her.

Denne kjolen har raskt blitt en favoritt med nydelig passform, og lekre detaljer. Kjolen er perfekt til for eksempel bryllup, og om du heller er på utkikk etter en kort kjole er det ikke noe problem å legge den opp. Vi elsker den åpne ryggen kombinert med puffermene og den fantastiske blåfargen!

Kjole her 

 

Nydelig kjole med en stram og feminin silhuett som blir fremhevet av skulderputer og draperinger i front. En nydelig farge som er perfekt til sommerfesten!

Kjole her

 

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Lys og fin blåfarge kombinert med imitert skinn for å gi kjolen mer edge. Lekre detaljer og fantastisk fasong!

Kjole her 

 

Nydelig sommerkjole med en fantastisk kombinasjon av farger og print. Smal silhuett og søte puffermer.

Kjole her 

 

Om du er på utkikk etter et nytt statement-plagg til garderoben må du sjekke ut disse flotte buksene fra Rotate! Høy liv, og vide ben som du kan style med både hæler og sneakers. Vi kombinerte den med en enkel t-skjorte fra samme merke, men den er også stilig med for eksempel en crop-top til fest!

T-skjorte her, bukse her 

 

Klassisk wrap-kjole i nydelig blåfarge og delikate puffermer. Et tidløst tilskudd til garderoben du kan bruke til enhver anledning.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…