Dame

Nyheter hos Høyer Solsiden

Hos Høyer Solsiden tikker det inn nyheter fra flere av våre favorittmerker som blant annet Ganni, Juicy Couture og ByTimo. I dagens blogginnlegg viser Tonje frem noe av siste nytt i butikken!

Denne toppen og skjørtet fra Ganni er wow-antrekket som snur hoder! Vi synes det er kult sammen, men også veldig anvendelig og fint hver for seg! Hva med å style toppen med en sort skinnbukse og pumps, og skjørtet med en kul t-skjorte?

Klikk her for toppen, klikk her for skjørtet.

 

Den lille sorte fra Ganni! Denne har en smashing passform og kan brukes til enhver anledning! Perfekt nå som vi går mot juleselskap og nyttår!

 

Klikk her for kjole 

En søt bluse fra Ganni som du kan style til både hverdags og fest!

Klikk her for bluse 

 

En klassiker til hverdagsgarderoben er denne fine cardiganen fra Polo Ralph Lauren! Superfin alene, men også sammen med en pen skjorte.

Klikk her for cardigan 

 

Denne flotte blusen fra ByTimo må bare oppleves! Den har en shiny finish som gjør at printet og fargene blir enda vakrere! Denne kan du også style til enhver anledning.

Klikk her for bluse 

Vi har også fått en stor levering fra Maanesten med mange nydelige nyheter! Dette er perfekte julegaver som mange har på ønskelisten.

Klikk her for å se mer fra Maanesten. (Vi har et større utvalg i fysisk butikk.) 

 

Snapshot i helhvitt er en av de nyeste fargene fra Marc Jacobs. Denne modellen er en bestselger, og dette er også et supert julegavetips!

Klikk her for veske 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…