Dame

Nyheter hos Høyer Solsiden

Hos Høyer Solsiden tikker det inn nyheter fra flere av våre favorittmerker som blant annet Ganni, Juicy Couture og ByTimo. I dagens blogginnlegg viser Tonje frem noe av siste nytt i butikken!

Denne toppen og skjørtet fra Ganni er wow-antrekket som snur hoder! Vi synes det er kult sammen, men også veldig anvendelig og fint hver for seg! Hva med å style toppen med en sort skinnbukse og pumps, og skjørtet med en kul t-skjorte?

Klikk her for toppen, klikk her for skjørtet.

 

Den lille sorte fra Ganni! Denne har en smashing passform og kan brukes til enhver anledning! Perfekt nå som vi går mot juleselskap og nyttår!

 

Klikk her for kjole 

En søt bluse fra Ganni som du kan style til både hverdags og fest!

Klikk her for bluse 

 

En klassiker til hverdagsgarderoben er denne fine cardiganen fra Polo Ralph Lauren! Superfin alene, men også sammen med en pen skjorte.

Klikk her for cardigan 

 

Denne flotte blusen fra ByTimo må bare oppleves! Den har en shiny finish som gjør at printet og fargene blir enda vakrere! Denne kan du også style til enhver anledning.

Klikk her for bluse 

Vi har også fått en stor levering fra Maanesten med mange nydelige nyheter! Dette er perfekte julegaver som mange har på ønskelisten.

Klikk her for å se mer fra Maanesten. (Vi har et større utvalg i fysisk butikk.) 

 

Snapshot i helhvitt er en av de nyeste fargene fra Marc Jacobs. Denne modellen er en bestselger, og dette er også et supert julegavetips!

Klikk her for veske 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sommerfavoritter fra salget!

Sundays are for online shopping Vi har utrolig mye fint på salget nå, både herlige sommerklær og gode ullgensere som du kan bruke over sommerkjolene på sene kvelder, og når det blir kaldere igjen. Vi har tidløse klassikere, sjeldne kupp fra luksuriøse merker som blant annet Zimmermann og kjoler til både hverdags og fest. Ettersom…

Dame

Ganni news!

Salget er godt i gang hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og mange har allerede gjort seg fantastiske kupp på flotte varer til gode rabatter! Samtidig har vi også fått inn mange nydelige nyheter vi ikke klarer å vente med å vise dere, som for eksempel den nyeste kolleksjonen fra Ganni! Her er det mange…

Høyer Trondheim

SALGGSTART HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Endelig kan vi invitere til salgsstart hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden i morgen, 17. juni! Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i sommer, men også utover høsten! Du finner masse fint…

Dame

Sommerfavoritter fra M Missoni

En soleklar favoritt i sommergarderoben er M Missoni! Luksuriøst design møter komfort, samtidig som det ikke krøller! Perfekt til reise, hverdags og fest spør du oss. M Missoni er enkelt å spotte i mengden med sine herlige farger og gjenkjennelige mønster med innspill av glitter.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg fra det…