Dame

Nyheter hos Høyer Solsiden

Hos Høyer Solsiden tikker det inn nyheter fra flere av våre favorittmerker som blant annet Ganni, Juicy Couture og ByTimo. I dagens blogginnlegg viser Tonje frem noe av siste nytt i butikken!

Denne toppen og skjørtet fra Ganni er wow-antrekket som snur hoder! Vi synes det er kult sammen, men også veldig anvendelig og fint hver for seg! Hva med å style toppen med en sort skinnbukse og pumps, og skjørtet med en kul t-skjorte?

Klikk her for toppen, klikk her for skjørtet.

 

Den lille sorte fra Ganni! Denne har en smashing passform og kan brukes til enhver anledning! Perfekt nå som vi går mot juleselskap og nyttår!

 

Klikk her for kjole 

En søt bluse fra Ganni som du kan style til både hverdags og fest!

Klikk her for bluse 

 

En klassiker til hverdagsgarderoben er denne fine cardiganen fra Polo Ralph Lauren! Superfin alene, men også sammen med en pen skjorte.

Klikk her for cardigan 

 

Denne flotte blusen fra ByTimo må bare oppleves! Den har en shiny finish som gjør at printet og fargene blir enda vakrere! Denne kan du også style til enhver anledning.

Klikk her for bluse 

Vi har også fått en stor levering fra Maanesten med mange nydelige nyheter! Dette er perfekte julegaver som mange har på ønskelisten.

Klikk her for å se mer fra Maanesten. (Vi har et større utvalg i fysisk butikk.) 

 

Snapshot i helhvitt er en av de nyeste fargene fra Marc Jacobs. Denne modellen er en bestselger, og dette er også et supert julegavetips!

Klikk her for veske 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…