Dame

Nyheter fra Parajumpers til dame

En av våre mest populære jakkemerker er uten tvil Parajumpers til både dame og herre! Jakkene er kjent for sin gode kvalitet, i tillegg til at de er utrolig flott til hverdagsgarderoben! I dag viser vi frem noen av vårjakkene som du finner til dame hos Høyer Solsiden nå! 

Parajumpers Dulcie
Praktisk feltjakke til dame fra Parajumpers som er laget i et 3-lags stoff. Jakken har fire lommer med trykklås, hvorav to med sideinngang. Toveis glidelås med oppknappet stormklaff. Midje justerbar ved hjelp av snøring og mansjetter med knapper. Ikonisk gul elastisk halslukking og PJS-lapp. Den har en skjult hette med snøring, er vannavstøtende og vindtett.

Parajumpers Olivia
Enten det er for vårsesongen eller for ekstra plagg under vinterfrakker, er Olivia en perfekt kombinasjon, et must du bør ha i garderoben din. Den feminine passformen skaper en lekker silhuett og den høye kragen gir ekstra beskyttelse mot vind. Jakken er både vannavvisende og vindtett, hvor to lommer i front og en lomme bak gir praktisk oppbevaringsplass under gåturen. 

Parajumpers Dodie
Sporty og superlett dunvest fra Parajumpers som er perfekt for midtsesongvær eller sammen med en annen jakke. Vesten har to lommer med glidelås foran, en innerlomme og logo i nakken. 

Parajumpers Juliet

Parajumpers Juliet har vært bestselgeren i en årrekke. En sporty hverdagsjakke fylt med dun som er like godt egnet på bytur som i marka. Feminin passform med innsving i midjen. Jakken lukkes med toveis glidelås, har to funksjonelle lommer i front og en praktisk hette med snøring.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…