Dame

Nyheter fra luxury-avdelingen

Hos Høyer Trondheim har vi en egen Luxury-avdeling med et utvalg i verdensklasse av internasjonale og ettertraktede merker som Valentino, Chloè, Zimmermann og Balmain. Dette er edelstener til garderoben som man kan ha glede av i mange år, til ulike anledninger! Enten om man ønsker å unne seg en lekker veske til ferien, eller en eksklusiv kjole for en spesiell feiring. Hos Høyer Trondheim finner du storby-følelsen, og vi hjelper deg gjerne med å finne noen friske pust til garderoben!

Fantastisk kjole fra Victoria Beckham i en myk og delikat rosafarge. Voluminøse ermer med strikk og en liten puff i skuldrene. Rett fasong med lommer i sidene.  Her har vi stylet den med tilbehør fra Valentino. 

Kjole her, Solbriller her, veske Valentino 27999,-, sko Valentino 7999,-

En kjole fra Zimmermann er et smykke i seg selv, men om man ønsker å røffe den opp kan du også velge å style den med det ikoniske statement beltet til Valentino. Beltet er vendbart med en delikat rosafarge på ene siden, og hvit på andre. Vi har også samme belte i mindre størrelse. 

Kjole her, belte Valentino 7699,- Sko Valentino 7999,- 

Et pent, men avslappet antrekk med overdel fra Balmain og bukse fra Tory Burch. 

Pique her, bukse her, veske og sandaler Valentino 

 

Pique her 

En ny favoritt fra Zimmermann med lekre detaljer! Denne fikk vi akkurat påfyll på, så vær rask om den står på ønskelisten! 

Kjole her 

Ikoniske kjoler fra Balmain som skapt for spesielle anledninger! Disse snur garantert hoder, og er eksklusive tilskudd til garderoben som aldri går av moten. 

Kjole her, veske Valentino 25799,- solbriller her 

Kjole her , Veske Valentino 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…