Dame

Nyheter fra Kenzo til dame og herre

Kenzo har raskt blitt en favoritt til både dame og herre. Kolleksjonene er trendy og skiller seg ut – samtidig som det er anvendelig og komfortabelt å bruke! Nå som skolen er godt i gang viser vi frem noen hverdagsfavoritter som er perfekt til deg med en full timeplan!

Denne kjolen er både komfortabel og fin! På varme dager er den perfekt sammen med sneakers og høye sokker, men når kulden kommer er den like fin med strømpebukse og for eksempel en skinnjakke! 

Klikk her for kjole 

En fin hoodie er sikkerstikket uansett dag. Denne i grå fra Kenzo med blått fargespill i den ikoniske logoen er en favoritt. Vi har stylet den med en stilren cargo-bukse fra J. Lindeberg og Common Projects.

Klikk her for genser, Klikk her for bukse, klikk her for jakke, klikk her for sko. 

Vi elsker denne genseren fra Kenzo med høy hals og voluminøse ermer. Fargespillet er helt perfekt til alt i høstgarderoben, og materialet er mykt og deilig. Vi stylet den med bukser fra Denim Studio og sneakers fra Adidas.

Klikk her for genser, klikk her for bukse, klikk her for sko. 

Fine plagg i merinoull er et must i den nordiske garderoben. Denne genseren i 100% merinoull fra Kenzo i en utrolig flott grønnfarge kan du style til mange forskjellige anledninger. Her har vi kombinert den med mørke jeans for et stilig hverdagsantrekk. 

Klikk her for genser, klikk her for jakke. 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…