Dame

Nyheter fra By Malene Birger

Nyhetene fortsetter å strømme inn! Vi har akkurat fått masse fint fra By Malene Birger, og hos Høyer Solsiden finner du til og med vår egen «By Malene Birger Shop». Vi har fått inn utrolig mye fint fra den nye kolleksjonen av både klær og tilbehør, så gjerne ta turen innom for å finne dine favoritter!

Strikken fra By Malene Birger er en av våre favoritter! Den er slitesterk, nupper ikke og er fantastisk å ha på. Vi har gensere og cardiganer i flere farger og lengder som er et must i høstgarderoben! Her har vi kombinert en sort cardigan med en nydelig bluse. Et klassisk og pent hverdagsantrekk.

Klikk her for cardigan, klikk her for bluse, klikk her for sko, klikk her for veske. 

Denne søte kjolen fra By Malene Birger har mange stylingmuligheter og kan pyntes opp og ned. Til hverdags kan du bruke boots og en varm og god genser, som feks denne strikken fra samme merke. 


Kjole her, genser her, sko her. 

Denne flotte kjolen fra By Malene Birger har en fantastisk passform. Stoffet er ganske tykt som gjør at den får et vakkert fall mot kroppen. Denne må du bare prøve! 

Kjole her, Veske her, sko her

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…