Høyer Trondheim

Når en drøm går i oppfyllelse…

Å få jobbe med det man elsker er en gave. En gave hvor drømmer lettere går i oppfyllelse, hvor tungt arbeid ikke føles så tungt, og hvor hver eneste dag på jobben blir til en fest. Denne gaven har de to nye eierne hos Høyer Molde blitt tildelt.

I dag skal du få lese de nye eierne, Margareta og Nina, sine historier om deres reise som har ført de til hvor de er i dag.

IMG_4376

IMG_4367

MARGARETA

IMG_4340

Helt siden hun var liten, har Margareta alltid hatt en brennende interesse for mote. Å kunne få jobbe innen motebransjen har vært en drøm så lenge hun kan huske.

Hun startet tidlig å jobbe i klesbutikk. Kort tid etter tok hun dette et steg videre, og startet å studere Stylistfaget hos Fotofagskolen i Trondheim. Allerede midtveis i utdanningen ble hun en del av Høyer-familien, som deltidsansatt for Høyer Solsiden.

Etter fullført utdannelse hos Fotofagskolen ble Margareta avdelingsleder for Trend-avdelingen og visual merchandiser, hos Høyer Trondheim, samtidig som hun jobbet som freelance stylist. Margareta elsket hver eneste dag på jobb, men drømmen har hele tiden vært å få sin egen butikk nærmere familien på sunnmøre, hvor hun opprinnelig kommer fra. Med sin målbevisste innstilling og arbeidsinnsats, gikk det ikke lenge før drømmen ble nådd! I dag, et og et halvt år siden hun startet som avdelingsleder hos Høyer Trondheim, har endelig 23- åringen nådd pikedrømmen…

IMG_4327

IMG_4346

IMG_4403

Blazer Tiger of Sweden Topp By Malene Birger Veske Marc Jacobs Jeans Made in Heaven Sko Bukela

NINA

IMG_4302

Nina er nok et kjent fjes fra Høyer Molde for de fleste allerede. Hun har drevet butikken i et år, men nå, etter at trønderjenta har forelsket seg i både byen og folkene i Molde, har hun også tatt over som eier.

Nina fant tidlig sin interesse for mote. Med utdanning fra TEKO Akademiet i Danmark som tekstil ingeniør, havnet hun også i bransjen hun er lindenskapelig opptatt av.

Gjennom flere år har Nina opparbeidet seg solid erfaring innen motebransjen. Hun har tidligere jobbet som produktsjef hos Mascot Høie, og regional merchendiser for Lindex, begge i Trondheim. Nå har også hennes drøm endelig gått i oppfyllelse, det å kunne eie sin egen butikk har lenge vært noe hun har ønsket seg. Vi i Høyer er heldige som har fått henne med på eiersiden i Molde.

Nina er også utdannet personlig trener, og hennes sporty og energiske personlighet har hun alltid med seg på jobb!

IMG_4298

IMG_4309

IMG_4399

Blazer Tiger of Sweden Skjorte Stenströms Veske Marc Jacobs Skjørt 2nd Day Sko Tiger of Sweden

Stilmessig er Margareta og Nina på hver sin måte unik. Margareta har en klassisk, og sofistikert stil, hun har et godt øye for trender, men synes en individuell stil er viktig! Nina har også en klassisk, men rocka stil. Hun sørger alltid for å dra med seg ”more is more” begrepret når hun kler seg opp, fordi hun elsker å skille seg ut. Disse forskjellige stilene utfyller hverandre på en perfekt måte, og vi gleder oss til å se hvor reisen fortsetter.

IMG_4362

Både Margareta og Nina gleder seg til den nye hverdagen, og ser veldig frem til å treffe dere i butikken. Her er det bare å ta turen innom oss hos Høyer Molde!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

3 comments on “Når en drøm går i oppfyllelse…

  1. Aud on

    Gratulerer Margareta. Dette blir bra for alle. Høyer er heldig som har fått deg på laget. Jeg har sagt det før: jenter som deg kan få til akkurat det de vil. Gleder meg til jeg får mulighet til å se butikken i Molde. Lykke til!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…