Høyer Trondheim

Når en drøm går i oppfyllelse…

Å få jobbe med det man elsker er en gave. En gave hvor drømmer lettere går i oppfyllelse, hvor tungt arbeid ikke føles så tungt, og hvor hver eneste dag på jobben blir til en fest. Denne gaven har de to nye eierne hos Høyer Molde blitt tildelt.

I dag skal du få lese de nye eierne, Margareta og Nina, sine historier om deres reise som har ført de til hvor de er i dag.

IMG_4376

IMG_4367

MARGARETA

IMG_4340

Helt siden hun var liten, har Margareta alltid hatt en brennende interesse for mote. Å kunne få jobbe innen motebransjen har vært en drøm så lenge hun kan huske.

Hun startet tidlig å jobbe i klesbutikk. Kort tid etter tok hun dette et steg videre, og startet å studere Stylistfaget hos Fotofagskolen i Trondheim. Allerede midtveis i utdanningen ble hun en del av Høyer-familien, som deltidsansatt for Høyer Solsiden.

Etter fullført utdannelse hos Fotofagskolen ble Margareta avdelingsleder for Trend-avdelingen og visual merchandiser, hos Høyer Trondheim, samtidig som hun jobbet som freelance stylist. Margareta elsket hver eneste dag på jobb, men drømmen har hele tiden vært å få sin egen butikk nærmere familien på sunnmøre, hvor hun opprinnelig kommer fra. Med sin målbevisste innstilling og arbeidsinnsats, gikk det ikke lenge før drømmen ble nådd! I dag, et og et halvt år siden hun startet som avdelingsleder hos Høyer Trondheim, har endelig 23- åringen nådd pikedrømmen…

IMG_4327

IMG_4346

IMG_4403

Blazer Tiger of Sweden Topp By Malene Birger Veske Marc Jacobs Jeans Made in Heaven Sko Bukela

NINA

IMG_4302

Nina er nok et kjent fjes fra Høyer Molde for de fleste allerede. Hun har drevet butikken i et år, men nå, etter at trønderjenta har forelsket seg i både byen og folkene i Molde, har hun også tatt over som eier.

Nina fant tidlig sin interesse for mote. Med utdanning fra TEKO Akademiet i Danmark som tekstil ingeniør, havnet hun også i bransjen hun er lindenskapelig opptatt av.

Gjennom flere år har Nina opparbeidet seg solid erfaring innen motebransjen. Hun har tidligere jobbet som produktsjef hos Mascot Høie, og regional merchendiser for Lindex, begge i Trondheim. Nå har også hennes drøm endelig gått i oppfyllelse, det å kunne eie sin egen butikk har lenge vært noe hun har ønsket seg. Vi i Høyer er heldige som har fått henne med på eiersiden i Molde.

Nina er også utdannet personlig trener, og hennes sporty og energiske personlighet har hun alltid med seg på jobb!

IMG_4298

IMG_4309

IMG_4399

Blazer Tiger of Sweden Skjorte Stenströms Veske Marc Jacobs Skjørt 2nd Day Sko Tiger of Sweden

Stilmessig er Margareta og Nina på hver sin måte unik. Margareta har en klassisk, og sofistikert stil, hun har et godt øye for trender, men synes en individuell stil er viktig! Nina har også en klassisk, men rocka stil. Hun sørger alltid for å dra med seg ”more is more” begrepret når hun kler seg opp, fordi hun elsker å skille seg ut. Disse forskjellige stilene utfyller hverandre på en perfekt måte, og vi gleder oss til å se hvor reisen fortsetter.

IMG_4362

Både Margareta og Nina gleder seg til den nye hverdagen, og ser veldig frem til å treffe dere i butikken. Her er det bare å ta turen innom oss hos Høyer Molde!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

3 comments on “Når en drøm går i oppfyllelse…

  1. Aud on

    Gratulerer Margareta. Dette blir bra for alle. Høyer er heldig som har fått deg på laget. Jeg har sagt det før: jenter som deg kan få til akkurat det de vil. Gleder meg til jeg får mulighet til å se butikken i Molde. Lykke til!

    Svar

Legg inn en kommentar

Høyer Solsiden

Kjoler fra ByTimo

Noe av det beste vi vet er når det kommer en ny leveranse fra ByTimo! Det er alltid spennende å se hvilke farger, print og fasonger de kommer med, og vi blir like forelsket hver gang. Denne gangen er intet unntak, og flere av jentene på huset har allerede sikret seg sine favoritter! I dagens…

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…