Høyer Trondheim

Munthe

For en liten stund tilbake havnet det danske merket «Munthe» i butikkhyllene våre, og det første vi tenkte var: «Dette vil vi gå med i høst».

Tidlig i vinter møtte Lisbeth, Kari, Ingrid og Julie  opp spente på sitt første moteshow med Munthe under Copenhagen Fashion Week. Munthes moteshow er kjent for å være helt ekstraordinært, med originale lokaler og et fargerikt program.
Hovedsakelig var det  de kule fuskepelsene vi hadde hørt så mye om, men vi ble også positivt overrasket over de romantiske kjolene og de fancy dressene.

I 1994 etablerte de to nyutdannede venninnene Naja Munthe og Karen Simonsen merket «Munthe + Simonsen». Merket ble raskt en suksess, og ble kalt for «storby bohemen» av københavnerne. I 2009 kjøpte Naja ut Karen, og i 2014 bestemte hun seg for å relansere merket.

Naja Munthe henter mye av inspirasjonen til Munthes fantastiske kolleksjoner fra sine reiser. Uansett om det er til eksotiske paradisøyer, eller fra streetstyle i storbyer som Paris og New York. Kreative Naja får til å skape kolleksjoner som er en kombinasjon av det rå og tøffe, sammen med det elegante og klassiske. Dette skiller Munthe fra resten av merkene. Skal vi beskrive Munthe med kun to ord må det bli det kunstnerisk og det kontrastfylt.

 
Bilder fra Munthes motevisning under Copenhagen Fashion Week nå i August!

Den klassiske «Munthe-jenta» er hun som tør å ha en særegen stil. Jenta som ønsker å være avslappet og festlig i plaggene samtidig. Naja Munthe mener selv at stil er noe man har når man lar personligheten sin skinne gjennom klærne, og man tør å ta sine unike og personlige valg i klesveien. En Munthe-jente er på utkikk etter høykvalitetsplagg, som både er elegant, klassisk, tøff og kul på en og samme gang.


Bloggerne og it-jentene Darja Barannik, Tine Andrea og Annabel Rosendahl digger det danske motehuset!!
(Bilder lånt fra deres egne instagrammer)

Ta turen innom for å bli kjent med et av våre nyeste merker! 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…