Høyer Trondheim

Munthe

For en liten stund tilbake havnet det danske merket «Munthe» i butikkhyllene våre, og det første vi tenkte var: «Dette vil vi gå med i høst».

Tidlig i vinter møtte Lisbeth, Kari, Ingrid og Julie  opp spente på sitt første moteshow med Munthe under Copenhagen Fashion Week. Munthes moteshow er kjent for å være helt ekstraordinært, med originale lokaler og et fargerikt program.
Hovedsakelig var det  de kule fuskepelsene vi hadde hørt så mye om, men vi ble også positivt overrasket over de romantiske kjolene og de fancy dressene.

I 1994 etablerte de to nyutdannede venninnene Naja Munthe og Karen Simonsen merket «Munthe + Simonsen». Merket ble raskt en suksess, og ble kalt for «storby bohemen» av københavnerne. I 2009 kjøpte Naja ut Karen, og i 2014 bestemte hun seg for å relansere merket.

Naja Munthe henter mye av inspirasjonen til Munthes fantastiske kolleksjoner fra sine reiser. Uansett om det er til eksotiske paradisøyer, eller fra streetstyle i storbyer som Paris og New York. Kreative Naja får til å skape kolleksjoner som er en kombinasjon av det rå og tøffe, sammen med det elegante og klassiske. Dette skiller Munthe fra resten av merkene. Skal vi beskrive Munthe med kun to ord må det bli det kunstnerisk og det kontrastfylt.

 
Bilder fra Munthes motevisning under Copenhagen Fashion Week nå i August!

Den klassiske «Munthe-jenta» er hun som tør å ha en særegen stil. Jenta som ønsker å være avslappet og festlig i plaggene samtidig. Naja Munthe mener selv at stil er noe man har når man lar personligheten sin skinne gjennom klærne, og man tør å ta sine unike og personlige valg i klesveien. En Munthe-jente er på utkikk etter høykvalitetsplagg, som både er elegant, klassisk, tøff og kul på en og samme gang.


Bloggerne og it-jentene Darja Barannik, Tine Andrea og Annabel Rosendahl digger det danske motehuset!!
(Bilder lånt fra deres egne instagrammer)

Ta turen innom for å bli kjent med et av våre nyeste merker! 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…