Høyer Trondheim

Munthe

For en liten stund tilbake havnet det danske merket «Munthe» i butikkhyllene våre, og det første vi tenkte var: «Dette vil vi gå med i høst».

Tidlig i vinter møtte Lisbeth, Kari, Ingrid og Julie  opp spente på sitt første moteshow med Munthe under Copenhagen Fashion Week. Munthes moteshow er kjent for å være helt ekstraordinært, med originale lokaler og et fargerikt program.
Hovedsakelig var det  de kule fuskepelsene vi hadde hørt så mye om, men vi ble også positivt overrasket over de romantiske kjolene og de fancy dressene.

I 1994 etablerte de to nyutdannede venninnene Naja Munthe og Karen Simonsen merket «Munthe + Simonsen». Merket ble raskt en suksess, og ble kalt for «storby bohemen» av københavnerne. I 2009 kjøpte Naja ut Karen, og i 2014 bestemte hun seg for å relansere merket.

Naja Munthe henter mye av inspirasjonen til Munthes fantastiske kolleksjoner fra sine reiser. Uansett om det er til eksotiske paradisøyer, eller fra streetstyle i storbyer som Paris og New York. Kreative Naja får til å skape kolleksjoner som er en kombinasjon av det rå og tøffe, sammen med det elegante og klassiske. Dette skiller Munthe fra resten av merkene. Skal vi beskrive Munthe med kun to ord må det bli det kunstnerisk og det kontrastfylt.

 
Bilder fra Munthes motevisning under Copenhagen Fashion Week nå i August!

Den klassiske «Munthe-jenta» er hun som tør å ha en særegen stil. Jenta som ønsker å være avslappet og festlig i plaggene samtidig. Naja Munthe mener selv at stil er noe man har når man lar personligheten sin skinne gjennom klærne, og man tør å ta sine unike og personlige valg i klesveien. En Munthe-jente er på utkikk etter høykvalitetsplagg, som både er elegant, klassisk, tøff og kul på en og samme gang.


Bloggerne og it-jentene Darja Barannik, Tine Andrea og Annabel Rosendahl digger det danske motehuset!!
(Bilder lånt fra deres egne instagrammer)

Ta turen innom for å bli kjent med et av våre nyeste merker! 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…