Høyer Trondheim

Møt Morris

Høstnyheter fra Morris er nå i butikk hos Høyer Trondheim – her er mer om den skandinaviske favoritten!

Fra 1947 til begynnelsen av 70-tallet lå den legendariske herrebutikken Morris i Hamngata i Stockholm. Dette var det soleklare førstevalg for gentlemen i alle aldere, med lidenskap for britisk skreddersøm og klær av høy kvalitet.

Klesmerket Morris ble grunnlagt av Jan Alsén i 2003. Navnevalget har bakgrunn i Alséns fascinasjon for historien om legendebutikken, noe som igjen kommer til uttrykk i alle kolleksjoner.

morrisPicMonkey Collage

«Morris offers a top-to-toe approach to men’s clothing. It is a mix of quintessential British style, and continental European elegance.»

Stilmessig inspireres Morris av det klassiske preppye, i miks med moderne og innovativ inflytelse. Sin gammeldagse sjarm har de hentet fra britene, mens gatene i Paris, Milano og Roma har tilført chic eleganse. Design og kvalitet settes svært høyt – en holdning som stammer fra merkets opphavssted, nemlig Sverige og Skandinavia.

meet_head

«Morris Lady has a love for well-made and tailored clothing, and blends timeless design with an eclectic, modern sensibility.»

Våren 2013 ble Morris Lady lansert for første gang. Linjen deler samme filosofi som hos herrene, men naturlig nok med et mer feminint preg. Morris Lady inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hephburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

Category_lady_main

«We prefer the word curious, and as a brand you could say we’re style curious»

Mote og trender endres fra sesong til sesong. Et av kjerneelementene til Morris er likevel å være såkalt «style curious,» framfor drevet av trend. Med dette menes det at de er svært selektive når det kommer til de elementer som inkluderes i kolleksjonene. Ofte gjenopptar de heller gamle klassikere, som med oppdatert design, nye farger eller materialer gis et helt nytt liv.

Morris er uten tvil et bidrag vi er stolte av å ha i butikk. Mer fra merket kan ventes i nærmeste framtid, men i mellomtiden kan dere sjekke ut den Paris-inspirerte fw14-kolleksjonen nedenfor, eller selvfølgelig ta turen innom. Vi sees!

Lettre_head Lettre_big slide_03 slide_02 slide_04

http://www.morrisstockholm.com/sv/info/meet-morris/

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…