Høyer Trondheim

Møt Morris

Høstnyheter fra Morris er nå i butikk hos Høyer Trondheim – her er mer om den skandinaviske favoritten!

Fra 1947 til begynnelsen av 70-tallet lå den legendariske herrebutikken Morris i Hamngata i Stockholm. Dette var det soleklare førstevalg for gentlemen i alle aldere, med lidenskap for britisk skreddersøm og klær av høy kvalitet.

Klesmerket Morris ble grunnlagt av Jan Alsén i 2003. Navnevalget har bakgrunn i Alséns fascinasjon for historien om legendebutikken, noe som igjen kommer til uttrykk i alle kolleksjoner.

morrisPicMonkey Collage

«Morris offers a top-to-toe approach to men’s clothing. It is a mix of quintessential British style, and continental European elegance.»

Stilmessig inspireres Morris av det klassiske preppye, i miks med moderne og innovativ inflytelse. Sin gammeldagse sjarm har de hentet fra britene, mens gatene i Paris, Milano og Roma har tilført chic eleganse. Design og kvalitet settes svært høyt – en holdning som stammer fra merkets opphavssted, nemlig Sverige og Skandinavia.

meet_head

«Morris Lady has a love for well-made and tailored clothing, and blends timeless design with an eclectic, modern sensibility.»

Våren 2013 ble Morris Lady lansert for første gang. Linjen deler samme filosofi som hos herrene, men naturlig nok med et mer feminint preg. Morris Lady inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hephburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

Category_lady_main

«We prefer the word curious, and as a brand you could say we’re style curious»

Mote og trender endres fra sesong til sesong. Et av kjerneelementene til Morris er likevel å være såkalt «style curious,» framfor drevet av trend. Med dette menes det at de er svært selektive når det kommer til de elementer som inkluderes i kolleksjonene. Ofte gjenopptar de heller gamle klassikere, som med oppdatert design, nye farger eller materialer gis et helt nytt liv.

Morris er uten tvil et bidrag vi er stolte av å ha i butikk. Mer fra merket kan ventes i nærmeste framtid, men i mellomtiden kan dere sjekke ut den Paris-inspirerte fw14-kolleksjonen nedenfor, eller selvfølgelig ta turen innom. Vi sees!

Lettre_head Lettre_big slide_03 slide_02 slide_04

http://www.morrisstockholm.com/sv/info/meet-morris/

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…