Høyer Trondheim

Møt Morris

Høstnyheter fra Morris er nå i butikk hos Høyer Trondheim – her er mer om den skandinaviske favoritten!

Fra 1947 til begynnelsen av 70-tallet lå den legendariske herrebutikken Morris i Hamngata i Stockholm. Dette var det soleklare førstevalg for gentlemen i alle aldere, med lidenskap for britisk skreddersøm og klær av høy kvalitet.

Klesmerket Morris ble grunnlagt av Jan Alsén i 2003. Navnevalget har bakgrunn i Alséns fascinasjon for historien om legendebutikken, noe som igjen kommer til uttrykk i alle kolleksjoner.

morrisPicMonkey Collage

«Morris offers a top-to-toe approach to men’s clothing. It is a mix of quintessential British style, and continental European elegance.»

Stilmessig inspireres Morris av det klassiske preppye, i miks med moderne og innovativ inflytelse. Sin gammeldagse sjarm har de hentet fra britene, mens gatene i Paris, Milano og Roma har tilført chic eleganse. Design og kvalitet settes svært høyt – en holdning som stammer fra merkets opphavssted, nemlig Sverige og Skandinavia.

meet_head

«Morris Lady has a love for well-made and tailored clothing, and blends timeless design with an eclectic, modern sensibility.»

Våren 2013 ble Morris Lady lansert for første gang. Linjen deler samme filosofi som hos herrene, men naturlig nok med et mer feminint preg. Morris Lady inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hephburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

Category_lady_main

«We prefer the word curious, and as a brand you could say we’re style curious»

Mote og trender endres fra sesong til sesong. Et av kjerneelementene til Morris er likevel å være såkalt «style curious,» framfor drevet av trend. Med dette menes det at de er svært selektive når det kommer til de elementer som inkluderes i kolleksjonene. Ofte gjenopptar de heller gamle klassikere, som med oppdatert design, nye farger eller materialer gis et helt nytt liv.

Morris er uten tvil et bidrag vi er stolte av å ha i butikk. Mer fra merket kan ventes i nærmeste framtid, men i mellomtiden kan dere sjekke ut den Paris-inspirerte fw14-kolleksjonen nedenfor, eller selvfølgelig ta turen innom. Vi sees!

Lettre_head Lettre_big slide_03 slide_02 slide_04

http://www.morrisstockholm.com/sv/info/meet-morris/

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…