Høyer Trondheim

Møt Morris

Høstnyheter fra Morris er nå i butikk hos Høyer Trondheim – her er mer om den skandinaviske favoritten!

Fra 1947 til begynnelsen av 70-tallet lå den legendariske herrebutikken Morris i Hamngata i Stockholm. Dette var det soleklare førstevalg for gentlemen i alle aldere, med lidenskap for britisk skreddersøm og klær av høy kvalitet.

Klesmerket Morris ble grunnlagt av Jan Alsén i 2003. Navnevalget har bakgrunn i Alséns fascinasjon for historien om legendebutikken, noe som igjen kommer til uttrykk i alle kolleksjoner.

morrisPicMonkey Collage

«Morris offers a top-to-toe approach to men’s clothing. It is a mix of quintessential British style, and continental European elegance.»

Stilmessig inspireres Morris av det klassiske preppye, i miks med moderne og innovativ inflytelse. Sin gammeldagse sjarm har de hentet fra britene, mens gatene i Paris, Milano og Roma har tilført chic eleganse. Design og kvalitet settes svært høyt – en holdning som stammer fra merkets opphavssted, nemlig Sverige og Skandinavia.

meet_head

«Morris Lady has a love for well-made and tailored clothing, and blends timeless design with an eclectic, modern sensibility.»

Våren 2013 ble Morris Lady lansert for første gang. Linjen deler samme filosofi som hos herrene, men naturlig nok med et mer feminint preg. Morris Lady inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hephburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

Category_lady_main

«We prefer the word curious, and as a brand you could say we’re style curious»

Mote og trender endres fra sesong til sesong. Et av kjerneelementene til Morris er likevel å være såkalt «style curious,» framfor drevet av trend. Med dette menes det at de er svært selektive når det kommer til de elementer som inkluderes i kolleksjonene. Ofte gjenopptar de heller gamle klassikere, som med oppdatert design, nye farger eller materialer gis et helt nytt liv.

Morris er uten tvil et bidrag vi er stolte av å ha i butikk. Mer fra merket kan ventes i nærmeste framtid, men i mellomtiden kan dere sjekke ut den Paris-inspirerte fw14-kolleksjonen nedenfor, eller selvfølgelig ta turen innom. Vi sees!

Lettre_head Lettre_big slide_03 slide_02 slide_04

http://www.morrisstockholm.com/sv/info/meet-morris/

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…