Høyer Trondheim

Møt Elisa!

Elisa Røtterud (35) fikk en pangstart i ny jobb. Hun tok rollen som Høyers nye PR-sjef, midt under det storslagne 10-årsjubileet.

Dama har mange jern i ilden, og driver blant annet bloggen elisa.blogg.no. Hun har over 15 års erfaring med magasiner, både som journalist, redaktør, moteredaktør og konseptutvikler. De siste årene har hun jobbet med PR, og kombinert fashion med fjell. «Jeg har en fot i fashion og en fot i fjellet. Jeg kunne ikke vært foruten» , sier Elisa til Høyer Trondheim.

247864-12-1410347676294Ingen dag er lik

Som Høyers nye PR-sjef byr hverdagen på mange og spennende oppgaver. Vi har tatt en prat med Elisa, og lurer på hva det faktisk innebærer å ha en slik jobb.

– Jeg tenker ut konseptuelle idéer for merker, lager strategier, pressemeldinger, leker, tar bilder, har utallige møter og drikker kanskje litt for mye kaffe. 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

– Ingen dag er lik. I dag skal jeg møte en fotograf om en utstilling, sende en pressemelding, maile noen kunder, selge inn et par idéer til mine samarbeidspartnere, knekke ryggen hos kiropraktor, trene og svare på 100 mail. 

Fashion bonanza

Høyers jubileum ble blant annet markert med ny trendavdeling på Eger, kåring av Høyer Humans og en kjempestor 10-årsfest. Dette medførte viktig ansvar for PR-sjefen.

– Jeg elsker å jobbe på sett! Som moteredaktør har jeg vært rundt i hele verden og stylet moteserier.

Hvordan var det å bli kastet rett inn i feiringen?

– Det var storslagent! Jeg satte sammen eventmakerne og var med på forberedelsene til festen. Det var en hektisk tid! Jeg var også produksjonsleder for Høyer Humans. 

Kan du si litt om festen?

– Vi hadde festen på Sjømagasinet, Tjuvholmen og inviterte til et stort fashion bonanza. Maya Vik spilte funky rytmer og alle danset. 

Hva hadde du på deg?

– Jeg hadde på meg en lang fotsid kjole fra Lanvin, sandaler fra Jimmy Choo og en clutch fra Saint Laurent. 

247864-12-1407837262708

247864-10-1409645994057Fashion og fjell

Vi skjønner at motebransjen lenge har preget Elisa sin hverdag. Likevel kommer det fram gjennom bloggen og andre medier at fjellet er en av de største lidenskapene hennes.

– Jeg elsker å slite, ha blodsmak i munnen og nå mine mål! Fjell gir mestringsfølelse, vakker natur og en eventyrlig opplevelse. Jeg har en fot i fashion og en fot i fjellet. Jeg kunne ikke vært foruten. 

Kvalitet framfor kvantitet

Etter en lang og varm sommer, går det nå mot høst, noe som naturlig nok medfører endringer i garderoben. Elisa kjører en enkel og stilren look, med skinnbukse, fuskepels, tee og boots. Når vi spør om hun har noen garderobe-tips til leserne våre, er svaret enkelt, «kvalitet framfor kvantitet!»

– Selv sverger jeg til gode materialer og varme klær.  Jeg er veldig aktiv og kler meg varmt for ikke å bli syk. Dager jeg ikke får trent- da er det best å holde seg litt unna meg, sier Elisa og ler.

Den nye PR-sjefen skal vi selvfølgelig få se mer til, og vi anbefaler et besøk innom bloggen hennes her. En spennende tid er i vente, og vi ser fram til å oppdage hvilke fjelltopper som bestiges – både med og uten Høyer!

Jeg har så mange prosjekter på gang! Gled dere til å følge med på dem!

247864-8-1409844357189Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!