Høyer Trondheim

Møt Elisa!

Elisa Røtterud (35) fikk en pangstart i ny jobb. Hun tok rollen som Høyers nye PR-sjef, midt under det storslagne 10-årsjubileet.

Dama har mange jern i ilden, og driver blant annet bloggen elisa.blogg.no. Hun har over 15 års erfaring med magasiner, både som journalist, redaktør, moteredaktør og konseptutvikler. De siste årene har hun jobbet med PR, og kombinert fashion med fjell. «Jeg har en fot i fashion og en fot i fjellet. Jeg kunne ikke vært foruten» , sier Elisa til Høyer Trondheim.

247864-12-1410347676294Ingen dag er lik

Som Høyers nye PR-sjef byr hverdagen på mange og spennende oppgaver. Vi har tatt en prat med Elisa, og lurer på hva det faktisk innebærer å ha en slik jobb.

– Jeg tenker ut konseptuelle idéer for merker, lager strategier, pressemeldinger, leker, tar bilder, har utallige møter og drikker kanskje litt for mye kaffe. 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

– Ingen dag er lik. I dag skal jeg møte en fotograf om en utstilling, sende en pressemelding, maile noen kunder, selge inn et par idéer til mine samarbeidspartnere, knekke ryggen hos kiropraktor, trene og svare på 100 mail. 

Fashion bonanza

Høyers jubileum ble blant annet markert med ny trendavdeling på Eger, kåring av Høyer Humans og en kjempestor 10-årsfest. Dette medførte viktig ansvar for PR-sjefen.

– Jeg elsker å jobbe på sett! Som moteredaktør har jeg vært rundt i hele verden og stylet moteserier.

Hvordan var det å bli kastet rett inn i feiringen?

– Det var storslagent! Jeg satte sammen eventmakerne og var med på forberedelsene til festen. Det var en hektisk tid! Jeg var også produksjonsleder for Høyer Humans. 

Kan du si litt om festen?

– Vi hadde festen på Sjømagasinet, Tjuvholmen og inviterte til et stort fashion bonanza. Maya Vik spilte funky rytmer og alle danset. 

Hva hadde du på deg?

– Jeg hadde på meg en lang fotsid kjole fra Lanvin, sandaler fra Jimmy Choo og en clutch fra Saint Laurent. 

247864-12-1407837262708

247864-10-1409645994057Fashion og fjell

Vi skjønner at motebransjen lenge har preget Elisa sin hverdag. Likevel kommer det fram gjennom bloggen og andre medier at fjellet er en av de største lidenskapene hennes.

– Jeg elsker å slite, ha blodsmak i munnen og nå mine mål! Fjell gir mestringsfølelse, vakker natur og en eventyrlig opplevelse. Jeg har en fot i fashion og en fot i fjellet. Jeg kunne ikke vært foruten. 

Kvalitet framfor kvantitet

Etter en lang og varm sommer, går det nå mot høst, noe som naturlig nok medfører endringer i garderoben. Elisa kjører en enkel og stilren look, med skinnbukse, fuskepels, tee og boots. Når vi spør om hun har noen garderobe-tips til leserne våre, er svaret enkelt, «kvalitet framfor kvantitet!»

– Selv sverger jeg til gode materialer og varme klær.  Jeg er veldig aktiv og kler meg varmt for ikke å bli syk. Dager jeg ikke får trent- da er det best å holde seg litt unna meg, sier Elisa og ler.

Den nye PR-sjefen skal vi selvfølgelig få se mer til, og vi anbefaler et besøk innom bloggen hennes her. En spennende tid er i vente, og vi ser fram til å oppdage hvilke fjelltopper som bestiges – både med og uten Høyer!

Jeg har så mange prosjekter på gang! Gled dere til å følge med på dem!

247864-8-1409844357189Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…