Høyer Trondheim

Meet Mr. Marc Jacobs

“One thing that is exciting about fashion is the surprise element.
 People don’t know what they want. They just know when they see it.”

— Marc Jacobs

last-ned-1
(Bilde lånt fra http://www.aboutmarcjacobs.com/#the-marc-jacobs)

9. April 1963 kom Marc Jacobs til verden i New York City. Da han var syv år døde faren, og i følge han selv var ikke moren særlig tilstede etter dette. Det tok ikke mange år før han flyttet til sin bestemor, på Upper West side.

Marc ble tidlig oppdaget som et talent innen design. Som student ved Parsons School of Design fikk han opptil flere priser for sitt store og kreative talent. Da han var 23 år i 1986, fikk han lansere sin første kolleksjon med sitt eget merkenavn på; Marc Jacobs.
I 1993 ble merket «Marc Jacobs» etablert, og inntil da hadde han bare produsert dameklær. I 1994 kom herrekolleksjonen. I 1997 ble han utnevnt som kreativ direktør for Louis Vuitton. Der ble han helt til 2014, da han heller ville ha hovedfokus på sitt eget merke.

last-ned-2
(Bilde lånt fra http://www.aboutmarcjacobs.com/#the-marc-jacobs)

I 2001 ble linjen Marc by Marc Jacobs opprettet. Dette var en rimeligere og yngre linje, slik at de fleste kunne få en bit av Marc Jacobs-verdenen. Nesten litt som en lillesøster. Flere har rukket å få med seg at denne linjen ikke eksisterer lenger. Hovedgrunnen er at «lillesøster» gradvis beveget seg et for stort stykke unna «storesøster» Marc Jacob. Både stilmessig og verdimessig. På tross av Marc by Marc Jacobs sin suksess, ønsket Marc Jacobs nå å «sveise» de to linjene sammen til en og samme linje. Dette for å fremheve selskapets egentlige verdier.

Som Marc Jacobs selv så pent sier på sin nettside;
I love that mix of things, that high and low, that rich and poor, all of those contrasts, the everyday and the extraordinary.”

last-ned-3
(Bilde lånt fra http://www.aboutmarcjacobs.com/#the-marc-jacobs)

Nå har både store- og lillesøster rukket å bli sammensmeltet. Flere har lagt merke til at de nye modellene fra Marc Jacobs ligner på de tidligere fra Marc by Marc Jacobs, men nå med et mer eksklusivt preg. Dette er for å forsterke merket sitt helhetlige uttrykk, da Marc Jacobs opprinnelig er et high-end merke. Derfor tilbyr de vesker i samme prisklasse som før, men også vesker i høyere prisklasser. Dette betyr at alle fremdeles har mulighet til å få en bit av Marc Jacobs-verdenen!

“Marc seems to have lived more than the most, seen more than the most, survived more than most, and he somehow knows exactly what to appropriate, what to sample, where to draw inspiration from.”
— Anna Wintour

marc-jacobs-anna-wintour-paris
(Bilde lånt fra http://www.eonline.com)

Vi på Høyer sier oss helt enige i Vogue-redaktøren Anna Wintours utsagn. Vi elsker nytenkingen, og kreativiteten Marc Jacobs legger i arbeidet sitt. Hans design er unike, og skiller seg ut med sine snitt, former, farger og mønstre. Merket har vært med oss siden dag én, og har blitt til en stor del av Høyer-familien i Trondheim.

Vi har fått inn masse nytt og lekkert i veskehyllene våre fra Marc Jacobs nå. Kom gjerne innom for å se veskene fra Marc Jacobs, og ikke minst må du huske å følge med på bloggen på Fredag! Da er det Lisbeth som skal gi dere et nøyere innblikk i veskemodellene fra Marc Jacobs. 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…