Høyer Solsiden

Love is in the air…

When someone else´s happiness is your happiness – that is love. – Lana Del Rey

På søndag er det morsdag, og på onsdag er det Valentines Day! ♥ To dager fylt med kjærlighet og oppmerksomhet, og hos oss på Høyer Solsiden og Høyer Trondheim finner du gavene kvinnen i ditt liv garantert setter pris på. I dette innlegget får du mange gode tips i flere prisklasser!

Vi har fri frakt på alle ordinære varer, så dersom du ikke bor i Trondheim kan du bestille varer over Facebook eller ring 73510996 / 47478000 (100,- i frakt for salgsvarer)

 

ARMCANDY ♥ Hva med å kjøpe noe nytt til smykkeskrinet hennes? Vi har et stort utvalg av både armbånd, smykker og øredobber.

På pute f.v: 1099,- 999,- 1349,- og 999,- Store gullarmbånd: 699,- 

En klassisk gave som alltid faller i smak er en klokke fra Daniel Wellington ♥ Vi har de fleste modellene, i tillegg til gavepakker med klokke og armbånd.

Bilder fra @Danielwellington 

Deilige dufter er alltid en vellykket gave. Hva med duftlys fra Voluspa eller lotions fra MOR?

Duftpinner 499,- Lite lys 179,- Stort lys 449,- 

Lotion 249,- Håndkrem 179,- Duftlys 449,- 

Håndduker fra Missoni Home er også svært populært. Vi har alt fra store badehåndkle og små gjestehåndkle. Vi har også badekåper i forskjellige mønster og farge.

Bilde: leneorvik.no 

Skal dere på en liten weekendtur eller kjærlighetsferie? Da er en koffert fra By Malene Birger et godt tips. God kvalitet og stilrent design. ♥

4499,-

Hva med å overraske henne med en ny og fin veske? Denne fra Kate Spade er et sikkerstikk, spesielt om du kjøper matchende lommebok 🙂

Veske Kate Spade 2999,- Lommebok Kate Spade 1099,- 

Dersom hun har en favorittveske hun ikke vil slippe taket på, kan du kjøpe en trendy og stilig veskerem fra Marc Jacobs. Det gir nytt liv til yndlingsveska.

Pris fra 999,-

Vi har også et stort utvalg av flotte lommebøker og kortholdere. Vi har flere farger og størrelser, så du finner helt sikkert noe som passer.

Brun Marc Jacobs 1399,- Rosa og sort Marc Jacobs 1 299,- 

Et belte fra Cala Jade blir hun glad for! Vi har et stort utvalg! ♥

fra 999,-

Veskene fra Cala Jade er også megapopulære!

3999,-

From The Luxury Department.. ♥

Hos Høyer i Midtbyen har vi også en egen Luxuryavdeling. Her finner du blant annet Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Her får du noen gode tips på populære gaver fra Luxury.

Chloè Pixie er den nyeste modellen fra luksuriøse Chloè. Den har raskt blitt en it-veske og har blitt sett på armen til blant annet Meghan Markle.

12 199,-

Chloè Faye er en stor favoritt, og vi har den i mange forskjellige farger i både medium og small! Dette er den nyeste fargen, er den ikke vakker? ♥

14699,-

Chloè Faye Day er en ny og romsligere variant av den klassiske Faye. Vi elsker den!

20499,- 

Valentino Spike er uten tvil det heteste i motebildet, og vi har den både i sort skinn og i velour. Dette er en fantastisk veske som hun bærer med stolthet år etter år.

22 600,- foto: @oraclefox

Hun setter garantert pris på en lekker lommebok eller kortholder fra Valentino. Vi har et stort utvalg både i farger og modeller.

Kortholdere Valentino fra 1999,-  

Lommebok Valentino 3299,-

Armbånd fra Valentino er også en vakker gave. Vi har doble og enkle i flere farger. ♥

Armbånd fra 1 399,- 

 

Kupp fra salget: 

Denne vesken fra Chloè kan også brukes som clutch, og har en delikat farge som passer til det meste. Nå får du 40% rabatt! (Ord.pris: 5699,-) 

Står sko fra Jimmy Choo på ønskelista til din utkårede? Da tipser vi om disse skjønnhetene fra Jimy Choo til 40% rabatt!

 

(Ordinær pris 8699,-) 

En shopper fra Lanvin er også et godt tips fra salget! Her har hun plass til alt hun trenger – og mer 🙂 Denne er det også 40% på.

(Ordinær pris: 14399,-) 

 

Menn fortjener også en oppmerksomhet på kjærlighetsdagen 14. februar. Dersom du ønsker noen gode tips til hva du skal gi kan du sjekke ut disse innleggene: 

Kenny´s julegavetips

FARSDAG ER RETT RUNDT HJØRNET

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…