Høyer Trondheim

Litt om vårens trender

Nytt år, ny sesong – til stor fryd for en vintersky jente som meg. Motevåren 2015 har mye spennende å by på. Her er trendene som vekker aller mest oppsikt hos meg!

julie4

Sneakers. Comfy fottøy er trendy som aldri før. Sandaler, slip-ons og andre varianter av sneakers kombineres like godt til kjolen som til denimshortsen og buksen.

70-tall. Det dominerende tiår på catwalken i 2015. Trenchcoats, A-formede skjørt, frynser, ruter og bootcutjeans er med på å understreke dette.

Denim. Se opp for denim, dere! Bukser, kåper, skjorter, kjoler, jumpsuits – you name it, dette blir det mye av. Selv skal jeg kombinere baggy denimjeans med heels og en stram topp. Muligens går jeg også for en av de kule jumpsuitene og sesongens hete skjortekjole.

Hvitt. Helhvite antrekk faller ofte i smak. Kombiner hvitt med hvitt og utforsk ulike nyanser og materialer. I år ser vi dette på catwalken hos flere av de store designerne. Hurra!!

Blomster. Blomsterprint har en naturlig plass i vår- og sommersesongen. Denne gang er de store, klare og i friske farger. En nydelig, blomstermønstret Theory-bluse fra er allerede på plass i garderoben min!

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…