Høyer Trondheim

Litt om vårens trender

Nytt år, ny sesong – til stor fryd for en vintersky jente som meg. Motevåren 2015 har mye spennende å by på. Her er trendene som vekker aller mest oppsikt hos meg!

julie4

Sneakers. Comfy fottøy er trendy som aldri før. Sandaler, slip-ons og andre varianter av sneakers kombineres like godt til kjolen som til denimshortsen og buksen.

70-tall. Det dominerende tiår på catwalken i 2015. Trenchcoats, A-formede skjørt, frynser, ruter og bootcutjeans er med på å understreke dette.

Denim. Se opp for denim, dere! Bukser, kåper, skjorter, kjoler, jumpsuits – you name it, dette blir det mye av. Selv skal jeg kombinere baggy denimjeans med heels og en stram topp. Muligens går jeg også for en av de kule jumpsuitene og sesongens hete skjortekjole.

Hvitt. Helhvite antrekk faller ofte i smak. Kombiner hvitt med hvitt og utforsk ulike nyanser og materialer. I år ser vi dette på catwalken hos flere av de store designerne. Hurra!!

Blomster. Blomsterprint har en naturlig plass i vår- og sommersesongen. Denne gang er de store, klare og i friske farger. En nydelig, blomstermønstret Theory-bluse fra er allerede på plass i garderoben min!

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…