Høyer Trondheim

LISBETH ER FERIEKLAR

I Trondheim er vi ikke akkurat bortskjemt når det kommer til været. Derfor har vår alles kjære Hoyerlissy gledet seg litt ekstra til sommerferien i år. Første stopp er Kroatia, hvor hun og familien skal på seiltur med et vennepar. Deretter går turen til Sørlandet, hvor de skal slappe av sammen med resten av familien.

Lisbeth tenker nøye gjennom antrekkene hun tar med seg. Selv om hun gleder seg aller mest til å slappe av i solen med en god bok, blir det også anledning til ulike aktiviterer og å pynte seg litt. På bildene under viser hun tre fine antrekk, med plagg hun skal ha på seg i ferien!

SOMMERKJOLEN

Kjole Carven Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Lisbeth er kjent for å kle seg i sort, men har i sommer blitt utfordret til å velge mer farger. Denne spreke kjolen fra Carven er lett og behagelig. Dette gjør at den passer perfekt til en middag på kveldstid i Kroatia!

 

Lekker veske fra Valentino, som blir superfin til sommerens kjolevarianter.

 

Fantastiske sandaler med kilehæl fra Valentino. I år ble de utsolgt på et blunk, men du kan selvfølgelig sette deg på venteliste for neste år!

SPORTY I SORT

Pique Carven Shorts Theory Solbriller Chloé Veske Valentino Sko Valentino

Pique og shorts er «musts» i kofferten! Lisbeth er som kjent glad i det sorte, og har forelsket seg i dette antrekket. Shortsen har en god lengde, og kan styles med så og si alt av overdeler. I tillegg er den behagelig, og tar liten plass i kofferten.

  

NYHET! Denne vesken fra Valentino har Lisbeth ventet lenge på. Heldigvis kom den akkurat tidsnok til ferien. Vesken rommer mer enn en vanlig selskapsveske, og kommer derfor til å bli brukt mye når hun er på innkjøp.

Pique fra Carven, som også finnes i nude. Denne er både pen og sporty, med unike detaljer i halsen.

 

SOMMERENS DENIM

Bluse Tory Burch Skjørt Michael Kors Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Et klassisk denimskjørt kan brukes til det meste. Lisbeth styler det med bluse fra Tory Burch på ferien i år. 

På reise er det praktisk med en større veske, som kan brukes som håndbagasje. Denne varianten fra Valentino har både skulderrem og topphåndtak.

 

Favorttsandalen! Som nevnt, så er vi utsolgt for disse, men ta kontakt hvis du vil settes opp på venteliste.

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…