Høyer Trondheim

LISBETH ER FERIEKLAR

I Trondheim er vi ikke akkurat bortskjemt når det kommer til været. Derfor har vår alles kjære Hoyerlissy gledet seg litt ekstra til sommerferien i år. Første stopp er Kroatia, hvor hun og familien skal på seiltur med et vennepar. Deretter går turen til Sørlandet, hvor de skal slappe av sammen med resten av familien.

Lisbeth tenker nøye gjennom antrekkene hun tar med seg. Selv om hun gleder seg aller mest til å slappe av i solen med en god bok, blir det også anledning til ulike aktiviterer og å pynte seg litt. På bildene under viser hun tre fine antrekk, med plagg hun skal ha på seg i ferien!

SOMMERKJOLEN

Kjole Carven Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Lisbeth er kjent for å kle seg i sort, men har i sommer blitt utfordret til å velge mer farger. Denne spreke kjolen fra Carven er lett og behagelig. Dette gjør at den passer perfekt til en middag på kveldstid i Kroatia!

 

Lekker veske fra Valentino, som blir superfin til sommerens kjolevarianter.

 

Fantastiske sandaler med kilehæl fra Valentino. I år ble de utsolgt på et blunk, men du kan selvfølgelig sette deg på venteliste for neste år!

SPORTY I SORT

Pique Carven Shorts Theory Solbriller Chloé Veske Valentino Sko Valentino

Pique og shorts er «musts» i kofferten! Lisbeth er som kjent glad i det sorte, og har forelsket seg i dette antrekket. Shortsen har en god lengde, og kan styles med så og si alt av overdeler. I tillegg er den behagelig, og tar liten plass i kofferten.

  

NYHET! Denne vesken fra Valentino har Lisbeth ventet lenge på. Heldigvis kom den akkurat tidsnok til ferien. Vesken rommer mer enn en vanlig selskapsveske, og kommer derfor til å bli brukt mye når hun er på innkjøp.

Pique fra Carven, som også finnes i nude. Denne er både pen og sporty, med unike detaljer i halsen.

 

SOMMERENS DENIM

Bluse Tory Burch Skjørt Michael Kors Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Et klassisk denimskjørt kan brukes til det meste. Lisbeth styler det med bluse fra Tory Burch på ferien i år. 

På reise er det praktisk med en større veske, som kan brukes som håndbagasje. Denne varianten fra Valentino har både skulderrem og topphåndtak.

 

Favorttsandalen! Som nevnt, så er vi utsolgt for disse, men ta kontakt hvis du vil settes opp på venteliste.

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…