Høyer Trondheim

LISBETH ER FERIEKLAR

I Trondheim er vi ikke akkurat bortskjemt når det kommer til været. Derfor har vår alles kjære Hoyerlissy gledet seg litt ekstra til sommerferien i år. Første stopp er Kroatia, hvor hun og familien skal på seiltur med et vennepar. Deretter går turen til Sørlandet, hvor de skal slappe av sammen med resten av familien.

Lisbeth tenker nøye gjennom antrekkene hun tar med seg. Selv om hun gleder seg aller mest til å slappe av i solen med en god bok, blir det også anledning til ulike aktiviterer og å pynte seg litt. På bildene under viser hun tre fine antrekk, med plagg hun skal ha på seg i ferien!

SOMMERKJOLEN

Kjole Carven Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Lisbeth er kjent for å kle seg i sort, men har i sommer blitt utfordret til å velge mer farger. Denne spreke kjolen fra Carven er lett og behagelig. Dette gjør at den passer perfekt til en middag på kveldstid i Kroatia!

 

Lekker veske fra Valentino, som blir superfin til sommerens kjolevarianter.

 

Fantastiske sandaler med kilehæl fra Valentino. I år ble de utsolgt på et blunk, men du kan selvfølgelig sette deg på venteliste for neste år!

SPORTY I SORT

Pique Carven Shorts Theory Solbriller Chloé Veske Valentino Sko Valentino

Pique og shorts er «musts» i kofferten! Lisbeth er som kjent glad i det sorte, og har forelsket seg i dette antrekket. Shortsen har en god lengde, og kan styles med så og si alt av overdeler. I tillegg er den behagelig, og tar liten plass i kofferten.

  

NYHET! Denne vesken fra Valentino har Lisbeth ventet lenge på. Heldigvis kom den akkurat tidsnok til ferien. Vesken rommer mer enn en vanlig selskapsveske, og kommer derfor til å bli brukt mye når hun er på innkjøp.

Pique fra Carven, som også finnes i nude. Denne er både pen og sporty, med unike detaljer i halsen.

 

SOMMERENS DENIM

Bluse Tory Burch Skjørt Michael Kors Veske Valentino Sko Valentino Solbriller Chloé

Et klassisk denimskjørt kan brukes til det meste. Lisbeth styler det med bluse fra Tory Burch på ferien i år. 

På reise er det praktisk med en større veske, som kan brukes som håndbagasje. Denne varianten fra Valentino har både skulderrem og topphåndtak.

 

Favorttsandalen! Som nevnt, så er vi utsolgt for disse, men ta kontakt hvis du vil settes opp på venteliste.

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…