Høyer Solsiden

KNIT SEASON

Kuldesesongen har omsider slått inn for fullt – og det er på høy tid å hente frem de varmeste ullgenserne våre fra innerst i klesskapet! Deilige, myke gensere er noe vi aldri blir lei av rett og slett fordi det kan kombineres med alt mulig. Den er nemlig like stilig til jeans som til dressbukse og skinnskjørt.

Vi fikk nylig en stor Ganni-levering på Solsiden noe som absolutt er verdt å sjekke ut! 🙂 Massevis av flotte kjoler, topper, bluser, jakker og gensere. Det er ingen tvil om at denne strikkagenseren med vide armer og perfekt lengde blir en storfavoritt i vinter:

Processed with VSCO with a5 preset

KNIT SEASON

Processed with VSCO with a5 preset

Er den ikke fin? Den kom også inn i en nydelig turkis farge for de som ønsker en sprekere variant. Erica velger å kombinere genseren fra Ganni med bukser fra Made in Heaven og veske fra Michael Kors. 

Processed with VSCO with a5 preset

Vesken er perfekt som by-veske med tanke på størrelse og fasong. Vi elsker kombinasjonen av glatt og semsket skinn, samtidig som de små detaljene er med på å røffe opp veska. For ikke å snakke om fargen!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi er helt obsessed med strikken fra Ganni – og det er vi ikke alene om! Denne blir nok en storfavoritt, og en klassisk, hvit ullgenser vil aldri gå av moten 🙂

Processed with VSCO with b1 preset

Vi ønsker dere en superfin fredag videre – kom gjerne innom oss på Black Friday idag for massevis av flotte tilbud! Vi sees! 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!