Høyer Trondheim

Kjoleguide med stor K

Vi er midt i den store bryllupssesongen, og mange av dere er på utkikk etter den perfekte kjolen dere kan føle dere fin i på de festlige anledningene foran oss. Vi har et stort utvalg av lekre kjoler – enten om den skal være lang eller kort, fargerik eller delikat, ekstravagant eller enkel. Vi hjelper deg med å finne din favoritt! Vi har vist frem mange flotte kjoler på bloggen hittill denne sesongen, og nå har vi samlet alle jentene i Høyer Trondheim til en bryllupsinspirert fotoshoot!

 

 

The Bride

Marte har på seg en drøm av en kjole fra det norske merket Maud. Den har håndbroderte perler, en delikat rygg og fantastiske detaljer. Dersom du skal gifte deg må du komme innom å prøve denne skjønnheten!

Kjole Maud 14999,- Sko Valentino 7299,-

The Bridesmaids 

Marie

Rosa er en meget populær farge for forlovere og brudepiker! Marie har på seg kjole fra samme merke som «bruden» med håndbroderte detaljer, og en delikat utringning både foran og bak.

Kjole Maud 13999,- Sko Valentino 5899,-

Elisabeth

Elisabeth har på seg en vakker kjole fra DVF. Den har en nydelig, dus farge og en fantastisk passform! Vi elsker den lekre splitten som viser frem skoene fra Jimmy Choo!

Kjole DVF 11299,- Sko Jimmy Choo 5999,- Veske Jimmy Choo 10199,-

 

The Guests

Ingrid

Ingrid har på seg en flott kjole fra M Missoni med delikate glittertråder. Dette er virkelig et blikkfang av en kjole, spesielt sammen med Valentino Spike rundt armen og sko fra Jimmy Choo.

Kjole M Missoni Sko Jimmy Choo Veske Valentino 22999,-

Lisbeth

Lisbeth har på seg en vakker kjole som skiller seg ut fra M Missoni. Vi elsker det flotte designet, med både print og fargekombinasjon.

Kjole M Missoni Veske Valentino 9499,- 

Pernille

Pernille har på seg en søt og leken kjole fra Alice and Olivia i herlige farger! Kombinasjonen mellom rosa og rødt er definitivt noe som forblir i motebildet. Kjolen er lett og beveger seg som en drøm når du går 😉

Kjole Alice & Olivia 6499,- Sko Valentino 5999,-

Krisitina

Kristina har kombinert en flott kjole fra Valentino med den lekre wrap-blusen fra Alice & Olivia. Dette er et perfekt antrekk til et sommerbryllup – spesielt sammen med kilehælene fra Valentino!

Kjole M Missoni 4799,- Bluse Alice & Olivia 3699,- Sko Valentino 6799,-

Linn

Linn har på seg et flott ballskjørt fra Alice & Olivia sammen med en nydelig bluse fra Max Mara. Vi elsker de delikate fargene, og spesielt fasongen på skjørtet!

Bluse Max Mara 3599,- Skjørt Alice & Olivia 7999,- 

 

Silje

Silje har på seg en flott kjole fra See By Chloè som akkurat har kommet til butikken. Vi elsker det nydelige printet og kombinasjonen mellom print og farger. Hun har stylet kjolen med de populære glitterskoene fra Jimmy Choo.

Kjole See By Chloè 3899,- Sko Jimmy Choo 5999,-

Lene Marie

Lene Marie har på seg en søt kjole fra Alice & Olivia som er perfekt til bruden «dagen før dagen.» Den har en nydelig passform, og vi er spesielt glade i blondemønsteret. Den sitter godt på, så slipper du å tenke på hvordan den sitter hver gang du gir en klem til en slektning eller venn.

Kjole Alice & Oliva 5193,- Sko Valentino 8399,- Armbånd Lily & Rose 1199,-

Martine

Martine har på seg den populære «Allegra» kjolen fra By Malina. Vi elsker ryggen, og volangene nedover kjolen.

Kjole By Malina 4499,- 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…