Høyer Trondheim

Kjoleguide med stor K

Vi er midt i den store bryllupssesongen, og mange av dere er på utkikk etter den perfekte kjolen dere kan føle dere fin i på de festlige anledningene foran oss. Vi har et stort utvalg av lekre kjoler – enten om den skal være lang eller kort, fargerik eller delikat, ekstravagant eller enkel. Vi hjelper deg med å finne din favoritt! Vi har vist frem mange flotte kjoler på bloggen hittill denne sesongen, og nå har vi samlet alle jentene i Høyer Trondheim til en bryllupsinspirert fotoshoot!

 

 

The Bride

Marte har på seg en drøm av en kjole fra det norske merket Maud. Den har håndbroderte perler, en delikat rygg og fantastiske detaljer. Dersom du skal gifte deg må du komme innom å prøve denne skjønnheten!

Kjole Maud 14999,- Sko Valentino 7299,-

The Bridesmaids 

Marie

Rosa er en meget populær farge for forlovere og brudepiker! Marie har på seg kjole fra samme merke som «bruden» med håndbroderte detaljer, og en delikat utringning både foran og bak.

Kjole Maud 13999,- Sko Valentino 5899,-

Elisabeth

Elisabeth har på seg en vakker kjole fra DVF. Den har en nydelig, dus farge og en fantastisk passform! Vi elsker den lekre splitten som viser frem skoene fra Jimmy Choo!

Kjole DVF 11299,- Sko Jimmy Choo 5999,- Veske Jimmy Choo 10199,-

 

The Guests

Ingrid

Ingrid har på seg en flott kjole fra M Missoni med delikate glittertråder. Dette er virkelig et blikkfang av en kjole, spesielt sammen med Valentino Spike rundt armen og sko fra Jimmy Choo.

Kjole M Missoni Sko Jimmy Choo Veske Valentino 22999,-

Lisbeth

Lisbeth har på seg en vakker kjole som skiller seg ut fra M Missoni. Vi elsker det flotte designet, med både print og fargekombinasjon.

Kjole M Missoni Veske Valentino 9499,- 

Pernille

Pernille har på seg en søt og leken kjole fra Alice and Olivia i herlige farger! Kombinasjonen mellom rosa og rødt er definitivt noe som forblir i motebildet. Kjolen er lett og beveger seg som en drøm når du går 😉

Kjole Alice & Olivia 6499,- Sko Valentino 5999,-

Krisitina

Kristina har kombinert en flott kjole fra Valentino med den lekre wrap-blusen fra Alice & Olivia. Dette er et perfekt antrekk til et sommerbryllup – spesielt sammen med kilehælene fra Valentino!

Kjole M Missoni 4799,- Bluse Alice & Olivia 3699,- Sko Valentino 6799,-

Linn

Linn har på seg et flott ballskjørt fra Alice & Olivia sammen med en nydelig bluse fra Max Mara. Vi elsker de delikate fargene, og spesielt fasongen på skjørtet!

Bluse Max Mara 3599,- Skjørt Alice & Olivia 7999,- 

 

Silje

Silje har på seg en flott kjole fra See By Chloè som akkurat har kommet til butikken. Vi elsker det nydelige printet og kombinasjonen mellom print og farger. Hun har stylet kjolen med de populære glitterskoene fra Jimmy Choo.

Kjole See By Chloè 3899,- Sko Jimmy Choo 5999,-

Lene Marie

Lene Marie har på seg en søt kjole fra Alice & Olivia som er perfekt til bruden «dagen før dagen.» Den har en nydelig passform, og vi er spesielt glade i blondemønsteret. Den sitter godt på, så slipper du å tenke på hvordan den sitter hver gang du gir en klem til en slektning eller venn.

Kjole Alice & Oliva 5193,- Sko Valentino 8399,- Armbånd Lily & Rose 1199,-

Martine

Martine har på seg den populære «Allegra» kjolen fra By Malina. Vi elsker ryggen, og volangene nedover kjolen.

Kjole By Malina 4499,- 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

SOMMERENS FINESTE KJOLER

Juni nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til sommeren! Butikken er fylt med de fineste kjolene, og enten om du skal tilbringe dagene på stranden, i byen, eller på en hyggelig fest så har vi kjolene til enhver anledning. Vi har samlet noen av sommerens fineste kjoler som både er trendy og komfortable,…

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…