Høyer Trondheim

Julie deler en hemmelighet

Hei, dere ♥ Jeg har nå bladd gjennom nesten 700 innlegg her fra bloggen. Herlighet, så mange minner som vekkes! Da jeg i 2013 var med på å åpne butikken i Kongens gate og senere tok over bloggen, ante jeg lite om hva som var i vente. Planen var å jobbe i friåret etter vgs, for så å studere i Bergen. Slik ble det ikke.

Hovedgrunnen har mye med disse 700 innleggene å gjøre.

I dag skal jeg for første gang skrive et personlig innlegg. Det er på høy tid å bli bedre kjent! I tillegg avsløres en hemmelighet, som jeg både har gruet og gledet meg til å dele siden august.

Hva jeg faktisk jobber med

Markedsføring og sosiale medier! I slutten av 2013 tok jeg over bloggen, samtidig som jeg jobbet i butikken. Dette utviklet seg raskt til en større jobb enn antatt. I august 2016 så vi behovet for å opprette en ny heltidsstilling med ansvar for all kommunikasjon utad fra de tre butikkene i Trondheim og Molde. Vi har felles blogg, der jeg nå får hjelp fra tre andre jenter til å følge opp. Ellers er det jeg som planlegger, arrangerer shoots, besvarer spørsmål, klekker ut konsepter og sørger for en jevn strøm av oppdateringer fra alle sosiale medier. Jeg har skrevet markedsplan, fått være med på innkjøp og moteuker, samt utviklet filmkonsepter som «Best på sin arena» og «Møt Høyergjengen.» Et par ganger i uka er jeg også på gulvet i butikk.

Men ja, jeg skulle skrive litt personlig. Her er noen fun facts!

Jeg er 22 år, født og oppvokst i Trondheim.

Jeg er en skikkelig frossenpinn. Fryser hele tiden.

Det er to (merkelige) tilbakemeldinger jeg pleier å få:
1. Du må slutte å være så ordentlig
2. Hvorfor er du alltid så blid?
Haha, «ordentlig og ordentlig» du liksom. Jeg liker å gjøre ting helhjertet og foretrekker å ha kontroll.  Utover det så er jeg jo egentlig ikke ordentlig! Blid er jeg fordi det er lite å være sur for. Mer hyggelig med et smil, spør du meg! 😀

Det beste jeg vet er sjokolade. Spiser noe med sjokolade hver dag.

Jeg var ekstremt fan av IDOL da jeg var yngre. Mitt livs største øyeblikk var å møte Kurt Nilsen og David Pedersen i Oslo. Mailadressen min var julle94_idol@hotmail.com.

Før jeg fikk jobben i Høyer var jeg ekstrahjelp på BigBite. 

Jeg gikk entreprenørskapslinja på vgs. Dette går ut på å starte egen bedrift. Sammen med tre andre drev jeg Søvni UB, som produserte og solgte sengesett. Store deler av salgsoverskuddet gikk til et veldedig formål, og vi deltok i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Opplegget ga mersmak – en dag starter jeg nok noe for meg selv igjen!

I 2014 startet jeg på bachelor i Økonomi og Administrasjon. I 2016 fant jeg ut at det ikke lot seg å kombinere med jobben, og satte derfor studiet på vent.

Jeg har spillt fotball og innebandy. Martine (hun som blogger på onsdager og er datteren til Ingrid) var på fotballaget mitt, og Fridthjov (mannen til Ingrid og faren til Martine) var treneren vår. 

Jeg var «vegeterianer» fra jeg var 6 til 16 år!! (Spiste fisk da, men.)

Jeg er uten tvil avhengig av telefonen og har tatt titusenvis av bilder. Likevel HATER jeg å ta selfies. Syns liksom ikke jeg har knekt koden… Takk og pris for filter!!!

Favorittfargen min er hvit, hvis det kan regnes som en farge, og jeg bruker nesten ikke tilbehør. Hvis det skal være noe, så må det være gull. Jeg bruker aldri sølv.

Hvordan fikk jeg jobben i Høyer?

Som 17-åring søkte jeg min første jobb. Ønsket var klesbutikk, og drømmen var i en av de fineste. Jeg endte opp på BigBite (hvor jeg trivdes veldig godt.) Jeg var fast leser av utallige moteblogger og fulgte iherdig med på butikkbloggene fra Trondheim. Da jeg to år etter så at lokalene til gamle Brilleland skulle forvandles til «Høyer Trondheim Flagship Store» sprang jeg hjem for å se om de utlyste stillinger. Det gjorde de, men fristen var utgått og ansettelsesprosessen var over. Likevel var det noe ved stillingsannonsen som gjorde at jeg bare måtte søke likevel. Her er et utdrag av hva som sto:

«Vil du være med på et Høyer-eventyr?

Vi skal ha de beste til å drive en helt eksepsjonell brandstore midt i Trondheim sentrum… Du må kort og godt ha et brennende ønske om å være best på service og ha et sterkt konkurranseinstinkt… Du vil bli en del av en vinnerkultur og du vil jobbe sammen med oss som er målrettet, ambisiøse og motiverende.»

Jeg skrev en så overbevisende og helhjertet søknad som jeg klarte. Et par timer etter fikk jeg svar om at de ville ha meg på intervju.

Jeg husker så godt det første møtet med Ingrid og Lisbeth på Høyer Solsiden. Det var sommer og Lisbeth må ha vært den bruneste dama jeg noen sinne har sett! I tillegg hadde hun på seg en orange kjole fra DvF og så bare heeeelt fantastisk bra ut. Ingrid var også solbrun. Smørblid og så supersprek ut i shorts og pique. Herlighet tenkte jeg, de kommer jo aldri verden til å like lille meg?

Til min store foundering viste de to velkledde damene seg å være noen av de mest driftige og hardtarbeidende menneskene jeg har møtt. Til tross for de fine kjolene og eksklusive skoene, har de alltid vært størst på å ta i et tak. Ingrid og Lisbeth er de første som kommer på jobb, men også de siste som drar. De vasker, bærer kasser, stiller gang på gang til bloggshoot og står generelt bare på. I tillegg har de en unik evne til å alltid holde humøret oppe. Det var tydelig fra start at dette er damer som jobber beinhardt for å være best på sin arena. Et slikt team ville jeg gjerne være en del av.

Til min største glede gjorde de plass til meg i teamet, og lille meg, som aldri hadde solgt et klesplagg før, ble kastet rett ut på gulvet som selger. Jeg kom inn i jobben ganske fort, og storkoste meg hver eneste dag. Etter hvert fikk jeg overta bloggen, som utviklet seg til et mye større ansvar. Hvis Høyer skulle ha byens fineste butikk, ja, da skulle vi søren meg også ha den beste bloggen! Jeg hadde en klar formening om hva som måtte til. Bloggen og Høyer sine sosiale medier ble et stort prosjekt for meg. Jeg endret planen om å flytte til Bergen og startet heller på studier i Trondheim, samtidig som jeg beholdte jobben og fortsatte utviklingen av bloggen.

Mer om meg og jobben i Høyer

En av mine største interesser er naturligvis klær og mote. Det er så spennende hva et antrekk kan gjøre med selvfølelsen til folk! Jeg har også en stor interesse for det som har med media og underholdning å gjøre. Jeg lar meg fascinere av hva som interesserer folk. Hva som underholder folk. Hva som engasjerer folk.

Er det ikke litt absurd at i 2017 har stemmen til unge bloggere og «kjendiser» kanskje like mye påvirkningskraft som politiske talspersoner og nasjonele/internasjonale tidsskrifter? I markedsføringsbranjen snakkes det mye om «influencer marketing» om dagen. Bedriftene har skjønt at privatpersoner med store følgerskarer i sosiale medier er effektive samarbeidspartnere. Folk er opptatt av folk. Det er min konklusjon, og det er en av grunnene til at denne bloggen alltid har vært litt personlig.

Når jeg tenker over hva jeg selv synes er underholdende, så er det spesielt nett-tv. Jeg elsker filmguider og er stor fan av klippene på vogue.com. Konkurranser, mennesker som åpner klesskapet sitt og viser litt av hva som skjuler seg «bak fasaden.» Jeg ville derfor ta inspirasjon fra det, og se om det kunne funke for Høyer Trondheim også. Jeg klekket dermed ut et filmkonsept. 

«Best på sin arena» er inspirert av de jeg jobber for. Væremåten til Ingrid, Lisbeth, Frank og de andre i teamet. Visjonen til butikkjeden Høyer. Stillingsannonsen jeg leste i 2013. Hvis du fortsatt ikke har fått med deg filmene vi laget, anbefaler jeg å klikke inn på Facebooksiden vår her. Neste prosjekt ble en miniserie med navn «Møt Høyergjengen.» Jeg ville vise dere prossessen bak et blogginnlegg og historien til de dyktige eierne av Høyer Trondheim. Episodene finner du her.

Ikke bare en dans på roser

Men folkens. Jeg snakker om det å være personlig. Jeg har grublet vel og lenge på om jeg skal dele dette, og kommet fram til at jeg synes det er viktig å fortelle en ting. Jeg personlig, har aldri vært personlig i sosiale medier. Det dere ser er en del av personligheten!  Selv om vi deler antrekksbilder og generelt er en gjeng med godt humør, så har ikke de siste årene bare vært en dans på roser.

I april 2016 fikk jeg livet litt snudd på hodet. Kroppen min sa rett og slett stopp. Jeg var utbrent. Plutselig befant jeg meg i en situasjon hvor alt jeg hadde planer og ønsker om å få til ikke lenger var fysisk mulig. For første gang har jeg kjent på det å faktisk ikke føle meg bra og glad, og var nødt til å gjøre noen virkelig store tiltak for å bli bedre igjen. Heldigvis har jeg funnet en løsning som funker, og jeg har hatt en tålmodig  arbeidsplass som sto med åpne armer da jeg foreslo å opprette en egen stilling for markedsføring og sosiale medier. Jeg satte studiene på vent og har endelig hatt mulighet til å lage filmer,  reise og følge opp jobben tilstrekkelig med god samvittighet. Jobb føles egentlig ikke som jobb om dagen, fordi jeg trives så godt og har blitt så utrolig glad i de andre ansatte. Dessuten er formen min mye, mye bedre 😀

Hemmeligheten

Bam, bam, bam..

Jeg slutter.

Til høsten flytter jeg til København for å fullføre utdannelsen jeg har startet på. Det føles litt absurd, da jeg har mange tanker om hvor veien kan gå videre. Men ja, utdannelse er viktig for meg, og jeg har erfart at det er tøft å kombinere når man er innstillt på å ha gode resultater på begge områdene. Jeg ser derfor frem til å starte en ny hverdag hvor skole er hovedfokus. Jeg slutter ikke fordi jeg mistrivdes – tvert i mot! Jeg slutter fordi at jeg trives så godt at jeg ikke klarer å prioritere skolen nok til å få gode karakterer.

Dette medfører at vi trenger en ny person til å overta jobben min. Jeg håper du griper sjansen til å søke hvis du føler at det burde være deg! Stillingsannonsen publiseres i sosiale medier om svært kort tid, og jeg tar gledelig i mot spørsmål i butikk, på Facebook eller mail: julie.hatlen@hoyer.no. Jeg kan anbefale Høyer av hele mitt hjerte.

Men herlighet. Nå har jeg skrevet et rekordlangt kapittel om meg selv. Hvem er egentlig dere? Jeg blir utrolig glad hvis du vil legge igjen en kommentar. Fortell meg hvem du er, hva du gjør og kom gjerne med ønsker om hva du vil se mer eller mindre av i sosiale medier.  Jeg har fortsatt noen måneder igjen, og lover å gjøre de så underholdende som over hodet mulig for dere. Hvis du har lest helt hit – hjertelig tusen takk  ♥ 

Den største klem fra Julie ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…