Høyer Trondheim

Julegavetips til damene i ditt liv

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS! 

Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden bobler vi over av julestemning. Vi har pyntet butikkene og dukkene har fått festantrekkene. Vi nynner til julemusikk og pakker inn gaver dagen lang. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til kvinnene i ditt liv, og i dagens blogginnlegg får du mange gode tips fra bestselgerlisten. Enten om det er din kone, en søster, en god venninne, datter eller mor så har vi gavene de blir glade for! I dag er også siste frist for å bestille for å få gaven garantert frem til jul. Gjerne se på tidligere blogginnlegg for enda mer inspirasjon til julegavehandelen.

 Vi har gaver i enhver prisklasse og til alle aldersgrupper! Velkommen innom til en hyggelig julehandel ♥

Vinterboots og tøfler

Et varmt og ordentlig par med vintersko er et must her til lands, og vi har et stort utvalg fra blant annet Ugg, Moonboots og Moncler. Tøfler er også noe vi setter stor pris på å finne under juletreet.

Votter, skjerf og Luer

Votter,skjerf og luer er også kjempefine gaver, og noe vi ikke får nok av her til lands! Vi har klassiske skinnhansker, varme votter og fine luer fra mange forskjellige merker og prisklasser.

Strikk

En fin, strikket genser i ull eller cashmere er de myke pakkene vi elsker! En genser har du også stor sjanse på å treffe riktig størrelse fremfor en figurnær kjole for eksempel. Vi har et stort utvalg fra mange kvalitetsmerker, i forskjellige prisklasser.

Vinterjakke

En varm og god jakke av høy kvalitet er den perfekte gaven til din kjære eller datter. En gave man har mye bruk for, og en gave som varer! Vi har er stor utvalg av fantastiske merker som er kjent for sin upåklagelige kvalitet.

En ekslusiv veske eller sko!

Dette er gavene mange av oss drømmer om! Vi har et stort utvalg av fantastiske veskemerker, alt fra norske Cala Jade til italienske Valentino. Vi har noe for enhver smak av både sko og vesker.

Noe til hjemmet!

Vi har et stort utvalg av velduftende lys fra Voluspa, dekorative håndduker og morgenkåper fra Missoni Home

Smykker

Et par pene øredobber, ringer og smykker er flotte gaver! Vi har et stort utvalg fra blant annet Maanesten, Hasla, Lily & Rose og Valentino.

Hårprodukter og tilbehør

Vi har et stort utvalg av ekslusive hårprodukter og tilbehør fra Balmain Hair Couture, og dekorative klyper fra Maanesten. Dette er perfekte venninnegaver!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…