Dame

JULEGAVETIPS TIL DAMENE I DITT LIV!

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS! 

 

Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden bobler vi over av julestemning. Vi har pyntet butikkene, dukkene har fått festantrekkene på og julemarkedet er godt i gang utenfor butikken vår i Kongens gt! Vi nynner til julemusikk og pakker inn gaver dagen lang. Mange er godt i gang med årets julegavehandel, og mange kan nok glede seg til en flott gave pakket inn i gullpapir under juletreet fra Høyer i år! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til kvinnene i ditt liv, og i dagens blogginnlegg får du mange gode tips. Enten om det er din kone, en søster, en god venninne, datter eller mor så har vi gavene de blir glade for! Husk at vi også sender over hele landet, du kan betale med Vipps eller Klarna♥

Vi har gaver i enhver prisklasse og til alle aldersgrupper! Velkommen innom til en hyggelig julehandel ♥

Du kan også shoppe mange av årets julegaver på www.hoyershoptrondheim.no 

 

Fra Luxuryavdelingen har vi mange eksklusive og tidløse julegaver som  vesker, sko og tilbehør fra blant annet Valentino og Chloè.

 

Mange drømmer også om å ha en  Zimmermann-kjole til garderoben som man kan ta frem de gangene man vil føle seg litt ekstra fin!

 

 

Mange vil nok ha en ekstra myk pakke under treet i år! Årets mest populære julegave er uten tvil et mykt sett fra Juicy Couture! Vi har et stort utvalg av freshe farger, men vær rask, vi er snart utsolgt!

Ellers er alle livstilsmerkene svært populære julegaver! Vi har et stort utvalg av comfy plagg fra Sporty & Rich, Ball Original, Kenzo og Ganni som mange ønsker seg i år!

Gaver til hjemmet og velvære er også en omtenksom og fin gave! Hva med en morgenkåpe og matchende håndduker fra Missoni Home eller velduftende lys fra Voluspa?

 

Bilde av @siljejanettjorum

Smykker er alltid en god ide! Maanesten er et populært merke som har noe for enhver, og som mange samler på ved å kombinere ulike kolleksjoner! Vi har også eventyrlige hårklyper fra Maanesten som vi vet mange har på ønskelisten!

Sko og tilbehør fra Ugg er et must i den nordiske garderoben! Ugg er både varmt, behagelig og trendy! Vi har et stort utvalg både hos Høyer Solsiden og Høyer Trondheim!

 

Vi har et stort utvalg fra Marc Jacobs, og Snapshot er bestselgeren! Dette er uten tvil en gave hun blir glad for!

 

For den kvalitetsbevisste er en håndflettet veske fra det norske merket Cala Jade et godt tips! Dette er nydelige og tidløse vesker som glir rett inn i resten av garderoben!

Vinterjakker er både en fin og praktisk gave! I år har jakkene fra Moncler utmerket seg, men vi har også mange fine fra blant annet Cedrico og Colmar.

Vi har også igjen av luene fra Moncler både med og uten dusk! 

 

Ellers er jakker og vester fra Parajumpers et sikkerstikk! Dette er en av de mest populære julegavene år etter år, spesielt Parajumpers Longbear som vi har i mange fine farger!

Både Høyer Trondheim og Høyer Solsiden er som to store godteributikker når det kommer til julehandelen. Vi har noe for enhver, og ikke nøl med å spørre oss om hjelp! Vi står klare til å bidra med starten på de magiske juleminnene og pakker selvfølgelig gavene pent inn for deg. Velkommen!

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…