Dame

JULEGAVETIPS TIL DAMENE I DITT LIV!

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS! 

 

Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden bobler vi over av julestemning. Vi har pyntet butikkene, dukkene har fått festantrekkene på og julemarkedet er godt i gang utenfor butikken vår i Kongens gt! Vi nynner til julemusikk og pakker inn gaver dagen lang. Mange er godt i gang med årets julegavehandel, og mange kan nok glede seg til en flott gave pakket inn i gullpapir under juletreet fra Høyer i år! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til kvinnene i ditt liv, og i dagens blogginnlegg får du mange gode tips. Enten om det er din kone, en søster, en god venninne, datter eller mor så har vi gavene de blir glade for! Husk at vi også sender over hele landet, du kan betale med Vipps eller Klarna♥

Vi har gaver i enhver prisklasse og til alle aldersgrupper! Velkommen innom til en hyggelig julehandel ♥

Du kan også shoppe mange av årets julegaver på www.hoyershoptrondheim.no 

 

Fra Luxuryavdelingen har vi mange eksklusive og tidløse julegaver som  vesker, sko og tilbehør fra blant annet Valentino og Chloè.

 

Mange drømmer også om å ha en  Zimmermann-kjole til garderoben som man kan ta frem de gangene man vil føle seg litt ekstra fin!

 

 

Mange vil nok ha en ekstra myk pakke under treet i år! Årets mest populære julegave er uten tvil et mykt sett fra Juicy Couture! Vi har et stort utvalg av freshe farger, men vær rask, vi er snart utsolgt!

Ellers er alle livstilsmerkene svært populære julegaver! Vi har et stort utvalg av comfy plagg fra Sporty & Rich, Ball Original, Kenzo og Ganni som mange ønsker seg i år!

Gaver til hjemmet og velvære er også en omtenksom og fin gave! Hva med en morgenkåpe og matchende håndduker fra Missoni Home eller velduftende lys fra Voluspa?

 

Bilde av @siljejanettjorum

Smykker er alltid en god ide! Maanesten er et populært merke som har noe for enhver, og som mange samler på ved å kombinere ulike kolleksjoner! Vi har også eventyrlige hårklyper fra Maanesten som vi vet mange har på ønskelisten!

Sko og tilbehør fra Ugg er et must i den nordiske garderoben! Ugg er både varmt, behagelig og trendy! Vi har et stort utvalg både hos Høyer Solsiden og Høyer Trondheim!

 

Vi har et stort utvalg fra Marc Jacobs, og Snapshot er bestselgeren! Dette er uten tvil en gave hun blir glad for!

 

For den kvalitetsbevisste er en håndflettet veske fra det norske merket Cala Jade et godt tips! Dette er nydelige og tidløse vesker som glir rett inn i resten av garderoben!

Vinterjakker er både en fin og praktisk gave! I år har jakkene fra Moncler utmerket seg, men vi har også mange fine fra blant annet Cedrico og Colmar.

Vi har også igjen av luene fra Moncler både med og uten dusk! 

 

Ellers er jakker og vester fra Parajumpers et sikkerstikk! Dette er en av de mest populære julegavene år etter år, spesielt Parajumpers Longbear som vi har i mange fine farger!

Både Høyer Trondheim og Høyer Solsiden er som to store godteributikker når det kommer til julehandelen. Vi har noe for enhver, og ikke nøl med å spørre oss om hjelp! Vi står klare til å bidra med starten på de magiske juleminnene og pakker selvfølgelig gavene pent inn for deg. Velkommen!

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…