Dame

JULEGAVETIPS TIL DAMENE I DITT LIV!

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS! 

 

Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden bobler vi over av julestemning. Vi har pyntet butikkene, dukkene har fått festantrekkene på og julemarkedet er godt i gang utenfor butikken vår i Kongens gt! Vi nynner til julemusikk og pakker inn gaver dagen lang. Mange er godt i gang med årets julegavehandel, og mange kan nok glede seg til en flott gave pakket inn i gullpapir under juletreet fra Høyer i år! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til kvinnene i ditt liv, og i dagens blogginnlegg får du mange gode tips. Enten om det er din kone, en søster, en god venninne, datter eller mor så har vi gavene de blir glade for! Husk at vi også sender over hele landet, du kan betale med Vipps eller Klarna♥

Vi har gaver i enhver prisklasse og til alle aldersgrupper! Velkommen innom til en hyggelig julehandel ♥

Du kan også shoppe mange av årets julegaver på www.hoyershoptrondheim.no 

 

Fra Luxuryavdelingen har vi mange eksklusive og tidløse julegaver som  vesker, sko og tilbehør fra blant annet Valentino og Chloè.

 

Mange drømmer også om å ha en  Zimmermann-kjole til garderoben som man kan ta frem de gangene man vil føle seg litt ekstra fin!

 

 

Mange vil nok ha en ekstra myk pakke under treet i år! Årets mest populære julegave er uten tvil et mykt sett fra Juicy Couture! Vi har et stort utvalg av freshe farger, men vær rask, vi er snart utsolgt!

Ellers er alle livstilsmerkene svært populære julegaver! Vi har et stort utvalg av comfy plagg fra Sporty & Rich, Ball Original, Kenzo og Ganni som mange ønsker seg i år!

Gaver til hjemmet og velvære er også en omtenksom og fin gave! Hva med en morgenkåpe og matchende håndduker fra Missoni Home eller velduftende lys fra Voluspa?

 

Bilde av @siljejanettjorum

Smykker er alltid en god ide! Maanesten er et populært merke som har noe for enhver, og som mange samler på ved å kombinere ulike kolleksjoner! Vi har også eventyrlige hårklyper fra Maanesten som vi vet mange har på ønskelisten!

Sko og tilbehør fra Ugg er et must i den nordiske garderoben! Ugg er både varmt, behagelig og trendy! Vi har et stort utvalg både hos Høyer Solsiden og Høyer Trondheim!

 

Vi har et stort utvalg fra Marc Jacobs, og Snapshot er bestselgeren! Dette er uten tvil en gave hun blir glad for!

 

For den kvalitetsbevisste er en håndflettet veske fra det norske merket Cala Jade et godt tips! Dette er nydelige og tidløse vesker som glir rett inn i resten av garderoben!

Vinterjakker er både en fin og praktisk gave! I år har jakkene fra Moncler utmerket seg, men vi har også mange fine fra blant annet Cedrico og Colmar.

Vi har også igjen av luene fra Moncler både med og uten dusk! 

 

Ellers er jakker og vester fra Parajumpers et sikkerstikk! Dette er en av de mest populære julegavene år etter år, spesielt Parajumpers Longbear som vi har i mange fine farger!

Både Høyer Trondheim og Høyer Solsiden er som to store godteributikker når det kommer til julehandelen. Vi har noe for enhver, og ikke nøl med å spørre oss om hjelp! Vi står klare til å bidra med starten på de magiske juleminnene og pakker selvfølgelig gavene pent inn for deg. Velkommen!

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Chloè: The C – Series

Chloè har kommet med en helt ny, helt fantastisk og helt perfekt serie innen tilbehør som heter C-serien! Dere som følger oss på Instagram har allerede sett mye til disse lekre veskene og fine skoene, og utvalget vårt er stort! Nå har vi fått mange vakre nyheter fra det franske motehuset i drømmende farger og…

Høyer Trondheim

Nyheter fra Munthe

Vi har fått inn en mengde flotte nyheter fra det danske merket Munthe! Kolleksjonen består av delikate farger med lekne print og selvsagt de metalliske detaljene som setter prikken over i’en! Martine og Emily gir deg en smakebit ♥   MARTINE Martine har på seg en nydelig kjole med en fantastisk passform! Den har knyting i…

Dame

Ingrid og Lisbeth sine salgsfavoritter!

Salget er en ypperlig anledning å kapre gode kvalitetklær fra merker som Max Mara, Vince, VVB og Tory Burch som er kjent for de gjennomførte produktene de leverer! Nå finner du flere tidløse og fine dresser på salget vårt, og i dag viser Ingrid og Lisbeth frem sine favoritter. INGRID Ingrid har på seg en…

Dame

Tips fra salget!

Vi har fortsatt mye fint igjen på salget, og nå har vi også økt rabatten på Luxury-varer og ytterjakker til -40%.  I dag viser vi frem to flotte antrekk som du nå finner på salg!    Er du på utkikk etter den perfekte blazeren? Da trenger du ikke lete lengre! Denne nydelige jakken fra VVB…

Dame

Nyheter hos Høyer Solsiden

Selv om salget er godt i gang og vi fortsatt har mye fint igjen å anbefale, så har vi også fått inn en del nyheter vi ikke klarer å vente med å vise dere! Vi har håp om at det er lysere og varmere tider i vente med freshe sneakers, kule jeans og t-skjorter! I…

Herre

Flotte jakker på salg til herre!

En god jakke er noe vi trenger uansett sesong, og nå har vi flere fine modeller på salg til både dame og herre! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen kupp du kan gjøre til herre! PS: Stone Island og Moncler er ikke tilgjengelig i nettbutikken, så ring 47478000 for å høre om størrelser og…