Høyer Trondheim

Jacob Cohën – jeans med en historie bak

”I wish I had invented blue jeans. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity – all I hope for in my clothes.”
– Yves Saint Laurent

Er det noe som aldri går av moten, som er like tidløst som den lille sorte og den mørke dressen, så er det et klassisk par med jeans. Et par jeans går til alt, uansett om det er til t-skjorte og sneakers, blazer og dressko, eller en pyntet topp og høyhæler.

Reisen etter den «perfekte jeans” kan være lang og til tider humpete. Heldigvis kan det italienske jeansmerket Jacob Cohën tilby oss det paret med jeans som vi lenge har vært på leting etter.

skjermbilde-2017-01-03-kl-21-59-09

I Italia i 1985 stiftet Tato Bardelle jeansmerket Jacob Cohën. Buksene skulle kun lages av det fineste dongeristoffet, Kurabo, som kommer fra Japan.
Det som fascinerer oss mest med Jacob Cohën er den miljøvennlige produksjonen. Ikke engang under farge- og vaskeprosessene brukes det miljøskadelige stoffer. Det blir heller tatt i bruk vulkanske stener fra Hellas, noe som er både ekstra eksklusivt og miljøvennlig.

img_2943

Disse greske stenene gjør at ingen av buksene blir like i fargen, men unike på hver sin måte. Derfor har hver bukse fått sitt eget ”sporingsnummer”.
Disse eksklusive numrene lar deg oppdage hva enn du trenger å vite om buksen. Dette inkluderer hvem som laget buksen, alle detaljene rundt den, og også hvordan den ble produsert. Vi elsker denne fantastiske ideen!  Hver jeans har blitt gitt sin egen forhistorie, før den havnet i butikkhyllene hos oss på Høyer.

cohen12

Når du kjøper en Cohën-jeans får du ikke bare en unik jeans som ingen andre har, med et eget sporingsnummer. Hver jeans følger med hånd-skrevne instruksjoner for hvordan du tar vare på den, knapper i ekte sølv, merkevarelapp på baksiden av buksen i ponniskinn og ekstra tråd i tilfelle den må legges opp.
For vi som er opptatt av jeans som varer og som også holder seg fin, er Jacob Cohën-jeans en skikkelig fulltreffer. De er laget for å bli bedre etter hver gang de brukes.

Jacob Cohën-jeans finner du hos Høyer Trondheim, Høyer Solsiden og Høyer Molde til både dame og herre. Ta turen innom og vi hjelper deg med å finne ditt perfekte par med jeans.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…