Høyer Trondheim

Jacob Cohën – jeans med en historie bak

”I wish I had invented blue jeans. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity – all I hope for in my clothes.”
– Yves Saint Laurent

Er det noe som aldri går av moten, som er like tidløst som den lille sorte og den mørke dressen, så er det et klassisk par med jeans. Et par jeans går til alt, uansett om det er til t-skjorte og sneakers, blazer og dressko, eller en pyntet topp og høyhæler.

Reisen etter den «perfekte jeans” kan være lang og til tider humpete. Heldigvis kan det italienske jeansmerket Jacob Cohën tilby oss det paret med jeans som vi lenge har vært på leting etter.

skjermbilde-2017-01-03-kl-21-59-09

I Italia i 1985 stiftet Tato Bardelle jeansmerket Jacob Cohën. Buksene skulle kun lages av det fineste dongeristoffet, Kurabo, som kommer fra Japan.
Det som fascinerer oss mest med Jacob Cohën er den miljøvennlige produksjonen. Ikke engang under farge- og vaskeprosessene brukes det miljøskadelige stoffer. Det blir heller tatt i bruk vulkanske stener fra Hellas, noe som er både ekstra eksklusivt og miljøvennlig.

img_2943

Disse greske stenene gjør at ingen av buksene blir like i fargen, men unike på hver sin måte. Derfor har hver bukse fått sitt eget ”sporingsnummer”.
Disse eksklusive numrene lar deg oppdage hva enn du trenger å vite om buksen. Dette inkluderer hvem som laget buksen, alle detaljene rundt den, og også hvordan den ble produsert. Vi elsker denne fantastiske ideen!  Hver jeans har blitt gitt sin egen forhistorie, før den havnet i butikkhyllene hos oss på Høyer.

cohen12

Når du kjøper en Cohën-jeans får du ikke bare en unik jeans som ingen andre har, med et eget sporingsnummer. Hver jeans følger med hånd-skrevne instruksjoner for hvordan du tar vare på den, knapper i ekte sølv, merkevarelapp på baksiden av buksen i ponniskinn og ekstra tråd i tilfelle den må legges opp.
For vi som er opptatt av jeans som varer og som også holder seg fin, er Jacob Cohën-jeans en skikkelig fulltreffer. De er laget for å bli bedre etter hver gang de brukes.

Jacob Cohën-jeans finner du hos Høyer Trondheim, Høyer Solsiden og Høyer Molde til både dame og herre. Ta turen innom og vi hjelper deg med å finne ditt perfekte par med jeans.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…