Høyer Trondheim

It’s beginning to look a lot like Christmas…

It’s beginning to look a lot like Christmas….

Ja, plutselig ble det jul igjen ♥ Med julelys i gatene og dekorasjoner i butikk har desember vært en stemningsrik måned, til tross for den manglende snøen. I flere uker har vi koset oss med julemusikk, fine kjoler og verdens hyggeligste kunder i butikken. Mange er nok klare for jul – det er vi også om ikke lenge. Kvelden før kvelden kan tilbringes hos Høyer fram til klokken 18, og i morgen, julaften, holder vi åpent klokken 1o-13.

Her er «kvelden før kvelden» hos Høyer Trondheim ♥

kfk19

kfk20

kfk18

Inne i butikken hjelper vi deg gjerne med hva enn skulle være; alt fra julegaver i siste liten til kjole til den store kvelden. Sliter du med å finne gaver til dine kjære og nære? Våre ansatte tar utfordringen på strak arm, og med fire plan med flotte klær skal det være noe for en hver smak. Dessuten pakker vi inn gavene i lekkert og glitrende gullpapir.

kfk25

Lisbeth er husets veskeekspert og i desember har hun hatt mye å gjøre! Hun står ansvarlig for at mange heldige jenter der ute får en gullinnpakket julegave fra Høyer i år.

kfk37

kfk41

 

Pepperkaker hører selvfølgelig med!

kfk21

Kristina pakker inn julgaver

 

kfk22

Skopleieprodukter, undertøy fra Calvin Klein og Happy Socks er små og kjekke gavetips til gutta!

kfk40

 

Mangler du fortsatt juleantrekket? Finn den perfekte dressen!

I konfeksjonsavdelingen i kjelleren har mange sikret seg årets juleantrekk. Kommer du på noe du mangler? Husk at vi er behjelpelig med alt fra skjorter til sko til slips til en ny dress.

kfk15

kfk14

kfk16

Julekjole i siste liten?

Kom til Ingrid og få hjelpen du trenger! Som vi vet er hun svak for lyse nyanser, så den nye kåpen og kjolen fra Max Mara blir soleklare forslag for en delikat jul.

kfk17

kfk29

kfk30

Avdelingen shines til den store dagen…

kfk31 kfk35

Gavetips! 

Missoni Home byr på lekre produkter til hjemmet. Hvem blir vel ikke glad for nye puter, pledd eller håndklær?

kfk44

Jakke til romjulen?

Jentene på TREND er klare for å hjelpe deg! Noen reiser kanskje til fjells? Da er det godt med en varm jakke fra Colmar eller Woolrich.

kfk8

kfk7

Med dette er vi straks klar for julaften. Husk at vi holder åpent kl 1o-13 og at du er mer enn velkommen innom ♥

Kjære lesere – ha en fortryllende fin jul ♥

kfk26

kfk45

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…