Høyer Trondheim

It’s beginning to look a lot like Christmas…

It’s beginning to look a lot like Christmas….

Ja, plutselig ble det jul igjen ♥ Med julelys i gatene og dekorasjoner i butikk har desember vært en stemningsrik måned, til tross for den manglende snøen. I flere uker har vi koset oss med julemusikk, fine kjoler og verdens hyggeligste kunder i butikken. Mange er nok klare for jul – det er vi også om ikke lenge. Kvelden før kvelden kan tilbringes hos Høyer fram til klokken 18, og i morgen, julaften, holder vi åpent klokken 1o-13.

Her er «kvelden før kvelden» hos Høyer Trondheim ♥

kfk19

kfk20

kfk18

Inne i butikken hjelper vi deg gjerne med hva enn skulle være; alt fra julegaver i siste liten til kjole til den store kvelden. Sliter du med å finne gaver til dine kjære og nære? Våre ansatte tar utfordringen på strak arm, og med fire plan med flotte klær skal det være noe for en hver smak. Dessuten pakker vi inn gavene i lekkert og glitrende gullpapir.

kfk25

Lisbeth er husets veskeekspert og i desember har hun hatt mye å gjøre! Hun står ansvarlig for at mange heldige jenter der ute får en gullinnpakket julegave fra Høyer i år.

kfk37

kfk41

 

Pepperkaker hører selvfølgelig med!

kfk21

Kristina pakker inn julgaver

 

kfk22

Skopleieprodukter, undertøy fra Calvin Klein og Happy Socks er små og kjekke gavetips til gutta!

kfk40

 

Mangler du fortsatt juleantrekket? Finn den perfekte dressen!

I konfeksjonsavdelingen i kjelleren har mange sikret seg årets juleantrekk. Kommer du på noe du mangler? Husk at vi er behjelpelig med alt fra skjorter til sko til slips til en ny dress.

kfk15

kfk14

kfk16

Julekjole i siste liten?

Kom til Ingrid og få hjelpen du trenger! Som vi vet er hun svak for lyse nyanser, så den nye kåpen og kjolen fra Max Mara blir soleklare forslag for en delikat jul.

kfk17

kfk29

kfk30

Avdelingen shines til den store dagen…

kfk31 kfk35

Gavetips! 

Missoni Home byr på lekre produkter til hjemmet. Hvem blir vel ikke glad for nye puter, pledd eller håndklær?

kfk44

Jakke til romjulen?

Jentene på TREND er klare for å hjelpe deg! Noen reiser kanskje til fjells? Da er det godt med en varm jakke fra Colmar eller Woolrich.

kfk8

kfk7

Med dette er vi straks klar for julaften. Husk at vi holder åpent kl 1o-13 og at du er mer enn velkommen innom ♥

Kjære lesere – ha en fortryllende fin jul ♥

kfk26

kfk45

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…