Høyer Trondheim

It’s beginning to look a lot like Christmas…

It’s beginning to look a lot like Christmas….

Ja, plutselig ble det jul igjen ♥ Med julelys i gatene og dekorasjoner i butikk har desember vært en stemningsrik måned, til tross for den manglende snøen. I flere uker har vi koset oss med julemusikk, fine kjoler og verdens hyggeligste kunder i butikken. Mange er nok klare for jul – det er vi også om ikke lenge. Kvelden før kvelden kan tilbringes hos Høyer fram til klokken 18, og i morgen, julaften, holder vi åpent klokken 1o-13.

Her er «kvelden før kvelden» hos Høyer Trondheim ♥

kfk19

kfk20

kfk18

Inne i butikken hjelper vi deg gjerne med hva enn skulle være; alt fra julegaver i siste liten til kjole til den store kvelden. Sliter du med å finne gaver til dine kjære og nære? Våre ansatte tar utfordringen på strak arm, og med fire plan med flotte klær skal det være noe for en hver smak. Dessuten pakker vi inn gavene i lekkert og glitrende gullpapir.

kfk25

Lisbeth er husets veskeekspert og i desember har hun hatt mye å gjøre! Hun står ansvarlig for at mange heldige jenter der ute får en gullinnpakket julegave fra Høyer i år.

kfk37

kfk41

 

Pepperkaker hører selvfølgelig med!

kfk21

Kristina pakker inn julgaver

 

kfk22

Skopleieprodukter, undertøy fra Calvin Klein og Happy Socks er små og kjekke gavetips til gutta!

kfk40

 

Mangler du fortsatt juleantrekket? Finn den perfekte dressen!

I konfeksjonsavdelingen i kjelleren har mange sikret seg årets juleantrekk. Kommer du på noe du mangler? Husk at vi er behjelpelig med alt fra skjorter til sko til slips til en ny dress.

kfk15

kfk14

kfk16

Julekjole i siste liten?

Kom til Ingrid og få hjelpen du trenger! Som vi vet er hun svak for lyse nyanser, så den nye kåpen og kjolen fra Max Mara blir soleklare forslag for en delikat jul.

kfk17

kfk29

kfk30

Avdelingen shines til den store dagen…

kfk31 kfk35

Gavetips! 

Missoni Home byr på lekre produkter til hjemmet. Hvem blir vel ikke glad for nye puter, pledd eller håndklær?

kfk44

Jakke til romjulen?

Jentene på TREND er klare for å hjelpe deg! Noen reiser kanskje til fjells? Da er det godt med en varm jakke fra Colmar eller Woolrich.

kfk8

kfk7

Med dette er vi straks klar for julaften. Husk at vi holder åpent kl 1o-13 og at du er mer enn velkommen innom ♥

Kjære lesere – ha en fortryllende fin jul ♥

kfk26

kfk45

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…

Dame

Til han og henne

I Trondheim opplever vi alle sesongene på en gang om dagen, og med skiftende vær er det viktig med en garderobe som tåler det! I dagens blogginnlegg viser vi frem plagg som er perfekt i den nordiske garderoben med innslag av både vindtette jakker, dunjakker og freshe t-skjorter til da solen titter frem. Vi har…