Høyer Trondheim

Innkjøp i Milano og Paris

Paris, Milano, København og Oslo. Lisbeth og Ingrid har igjen vært ut på reise, og denne gang i anledning innkjøp for pre-fall. Det mest spennende vi kan røpe, er at det kommer flere nye merker til Høyer. I dag er vi i motemetropolene Milano og Paris, hvor de fleste av våre luxuryleverandører har vist kolleksjoner. Leveransene kommer fra juni og utover – gjett om vi er i ekstase over hva som er i vente! 😀

(PS: neste uke får dere se hva vi har kjøpt i Oslo og København.)

Milano

1. Stuart Weitzman

Nå er det tid for å løfte skoavdelingen til nye høyder! Den første delen av turen gikk med til å besøke noen av de gjeveste leverandørene av sko og vesker i Milano. Stuart Weitzman er fantastisk flink på støvletter, og fra og med i sommer blir det nytt merke hos oss. Kate Moss og Gisele Bündchen har begge frontet favoritten. I år ser dere Gigi Hadid sammen med Lily Aldrige og Joan Smalls på kampanjebildene. 

innkjøp2

2. Jimmy Choo

Jimmy Choo imponerte som alltid, og nå har vi kjøpt lekre støvletter og boots, i tillegg til klassiske pumps. Modellen nederst til venstre er en av merkets signatursko, og kommer selvfølgelig til luxuryavdelingen hos Høyer Trondheim. Lisbeth og Ingrid har vært flink til å ta bilder, så om dere vil se mere av de ulike variantene, er det bare å stikke innom!

innkjøp7

3. Valentino

Hos Valentino er det desverre ikke lov til å fotografere, men en gladnyhet er at den fantastiske Tango-modellen kommer tilbake i nude og sort. Rockstud-pumps er også kjøpt, men denne gang med en helt ny vri (se bildet under.) For dere som er like svake for veskene som oss, kan vi meddele at modeller i nude og sort selvfølgelig ankommer. Ta kontakt dersom du vil settes på venteliste.

innkjøp9

(Bilder hentet her, her, her og her)

Paris

4. Chloé og See by Chloé

Å være hos Chloé er alltid et høydepunkt. I tillegg til å ha kjøpt varianter av Faye, Drew og Hudson, vil utvalget av sko forbedres betydelig. Mange har etterspurt deres signaturboots med gulldetaljer. I løpet av sommeren vil den ankomme Høyer Trondheim! Vi har også kjøpt noen enklere boots og ballerinaskoen med hæl. (Se bildene øverst.)

Lisbeth er strålende fornøyd med å annonsere See by Chloé som nytt merke til veskeavdelingen i første etasje. «Lillesøsteren» til Chloé byr på veskevarianter for de fleste. Enten du er på utkikk etter den romslige hverdagsvesken, lommebok eller en søt byveske, vil Høyer kunne tilby et alternativ. Gjett om vi gleder oss! (Se bildene nederst)

innkjøp

5. Lanvin

Ja! Dere leser riktig. Lanvin er offisielt kjøpt inn til Høyer Trondheim! I sommer kommer to forskjellige sneakers, samt små vesker som vi vet det er mange som vil elske. Et kjennetegn for merket er at sålen på skoene skiftes hver sesong, og i år er den blå. Showrommet er stort, og representantene fra Høyer er svært kry over å annonsere nyheten.

innkjøp02

6. Carven, Vince og Theory

Carven imponerte stort! Favorittmerket til Ingrid leverte en fantastisk kolleksjon for pre-fall, og vi gleder oss utrolig mye til å få plaggene i butikk. De er kjent for å være gode på skjørt, og denne gang har vi virkelig satset på de. Det kommer også noen lekre kåper, som vil gjøre seg godt i samspill med pelskragene vi har kjøpt. (Se bildene nederst.)

Vince er spesielt god på kasjmir – det ser vi også på denne leveringen. Den sorte kjolen som så mange har etterspurt, vil i løpet av sommeren komme tilbake. Hos Theory så vi en rekke klassiske godbiter med tidløse og flatterende snitt. (Se bildene øverst.)

innkjøp03

7. Marc Jacobs

Nå er merket Marc by Marc Jacobs ute, og innkjøp blir dermed gjort med Marc Jacobs. Mange av modellene finnes allerede i butikk, men det vil også komme en rekke nye varianter i sommer. For dere som er glade i nude/beige, kan vi glede med at de fleste veskene kommer i en fargenyanse dere vil like. De er også gode på tilbehør, så både smykker, armbånd og ørepynt blir selvfølgelig med!

innkjøp04

8. Privat

I Paris var damene mye sammen med innkjøperne Annabell og Vilde fra Oslo. Annabell gikk for antrekk i «nude,» til ære for Ingrid som er supersvak for fargen. Et besøk hos Costes hører også med. Her kan man sitte å observere folk og hente inspirasjon. Noe Lisbeth og Ingrid spesielt la merke til er at pels er en stor trend. Når det kommer til sko, går damene enten med skyhøye hæler eller sneakers. For dere som er glad i sushi, vil de anbefale Ki Nu – der blir dere garantert ikke skuffet!

innkjøp05

Så, dette var altså en smakebit av hva som er kjøpt fra Milano og Paris. Ikke vær redd for å ta kontakt dersom dere har spørsmål eller vil settes på venteliste. Vi håper dere liker det dere har sett, og at dere følger med neste uke, hvor vi besøker København og Oslo 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…