Høyer Trondheim

Innkjøp i Milano og Paris

Paris, Milano, København og Oslo. Lisbeth og Ingrid har igjen vært ut på reise, og denne gang i anledning innkjøp for pre-fall. Det mest spennende vi kan røpe, er at det kommer flere nye merker til Høyer. I dag er vi i motemetropolene Milano og Paris, hvor de fleste av våre luxuryleverandører har vist kolleksjoner. Leveransene kommer fra juni og utover – gjett om vi er i ekstase over hva som er i vente! 😀

(PS: neste uke får dere se hva vi har kjøpt i Oslo og København.)

Milano

1. Stuart Weitzman

Nå er det tid for å løfte skoavdelingen til nye høyder! Den første delen av turen gikk med til å besøke noen av de gjeveste leverandørene av sko og vesker i Milano. Stuart Weitzman er fantastisk flink på støvletter, og fra og med i sommer blir det nytt merke hos oss. Kate Moss og Gisele Bündchen har begge frontet favoritten. I år ser dere Gigi Hadid sammen med Lily Aldrige og Joan Smalls på kampanjebildene. 

innkjøp2

2. Jimmy Choo

Jimmy Choo imponerte som alltid, og nå har vi kjøpt lekre støvletter og boots, i tillegg til klassiske pumps. Modellen nederst til venstre er en av merkets signatursko, og kommer selvfølgelig til luxuryavdelingen hos Høyer Trondheim. Lisbeth og Ingrid har vært flink til å ta bilder, så om dere vil se mere av de ulike variantene, er det bare å stikke innom!

innkjøp7

3. Valentino

Hos Valentino er det desverre ikke lov til å fotografere, men en gladnyhet er at den fantastiske Tango-modellen kommer tilbake i nude og sort. Rockstud-pumps er også kjøpt, men denne gang med en helt ny vri (se bildet under.) For dere som er like svake for veskene som oss, kan vi meddele at modeller i nude og sort selvfølgelig ankommer. Ta kontakt dersom du vil settes på venteliste.

innkjøp9

(Bilder hentet her, her, her og her)

Paris

4. Chloé og See by Chloé

Å være hos Chloé er alltid et høydepunkt. I tillegg til å ha kjøpt varianter av Faye, Drew og Hudson, vil utvalget av sko forbedres betydelig. Mange har etterspurt deres signaturboots med gulldetaljer. I løpet av sommeren vil den ankomme Høyer Trondheim! Vi har også kjøpt noen enklere boots og ballerinaskoen med hæl. (Se bildene øverst.)

Lisbeth er strålende fornøyd med å annonsere See by Chloé som nytt merke til veskeavdelingen i første etasje. «Lillesøsteren» til Chloé byr på veskevarianter for de fleste. Enten du er på utkikk etter den romslige hverdagsvesken, lommebok eller en søt byveske, vil Høyer kunne tilby et alternativ. Gjett om vi gleder oss! (Se bildene nederst)

innkjøp

5. Lanvin

Ja! Dere leser riktig. Lanvin er offisielt kjøpt inn til Høyer Trondheim! I sommer kommer to forskjellige sneakers, samt små vesker som vi vet det er mange som vil elske. Et kjennetegn for merket er at sålen på skoene skiftes hver sesong, og i år er den blå. Showrommet er stort, og representantene fra Høyer er svært kry over å annonsere nyheten.

innkjøp02

6. Carven, Vince og Theory

Carven imponerte stort! Favorittmerket til Ingrid leverte en fantastisk kolleksjon for pre-fall, og vi gleder oss utrolig mye til å få plaggene i butikk. De er kjent for å være gode på skjørt, og denne gang har vi virkelig satset på de. Det kommer også noen lekre kåper, som vil gjøre seg godt i samspill med pelskragene vi har kjøpt. (Se bildene nederst.)

Vince er spesielt god på kasjmir – det ser vi også på denne leveringen. Den sorte kjolen som så mange har etterspurt, vil i løpet av sommeren komme tilbake. Hos Theory så vi en rekke klassiske godbiter med tidløse og flatterende snitt. (Se bildene øverst.)

innkjøp03

7. Marc Jacobs

Nå er merket Marc by Marc Jacobs ute, og innkjøp blir dermed gjort med Marc Jacobs. Mange av modellene finnes allerede i butikk, men det vil også komme en rekke nye varianter i sommer. For dere som er glade i nude/beige, kan vi glede med at de fleste veskene kommer i en fargenyanse dere vil like. De er også gode på tilbehør, så både smykker, armbånd og ørepynt blir selvfølgelig med!

innkjøp04

8. Privat

I Paris var damene mye sammen med innkjøperne Annabell og Vilde fra Oslo. Annabell gikk for antrekk i «nude,» til ære for Ingrid som er supersvak for fargen. Et besøk hos Costes hører også med. Her kan man sitte å observere folk og hente inspirasjon. Noe Lisbeth og Ingrid spesielt la merke til er at pels er en stor trend. Når det kommer til sko, går damene enten med skyhøye hæler eller sneakers. For dere som er glad i sushi, vil de anbefale Ki Nu – der blir dere garantert ikke skuffet!

innkjøp05

Så, dette var altså en smakebit av hva som er kjøpt fra Milano og Paris. Ikke vær redd for å ta kontakt dersom dere har spørsmål eller vil settes på venteliste. Vi håper dere liker det dere har sett, og at dere følger med neste uke, hvor vi besøker København og Oslo 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…