Høyer Trondheim

Innkjøp i København og Oslo

Sist søndag lot vi dere bli med på innkjøp i Milano og Paris (se innlegg her.) Der besøkte Lisbeth og Ingrid luxuryleverandører som Valentino, Lanvin og Chloé. I dag går turen til København og Oslo, hvor Kari fra Høyer Solsiden og Nina fra Høyer Molde også var med. Innkjøpene som er gjort er i anledning pre-fall, og vil ankomme butikk fra juni og utover. Vi håper dere plukker opp noe interessant, og at dere tar kontakt dersom dere lurer på noe 😀

Købehavn

1. M Missoni og Max Mara 

Skjerfene fra M Missoni var denne gang usedvanlig flotte – disse er det mange som vil like! Som dere ser på bildet øverst i midten, vil plaggene som er kjøpt inneholde mye grønt og turkis, samtidig som den velkjente mønstermiksen bevares.

Leveransen fra Max Mara er virkelig noe å se fram til. Nå kommer endelig den klassiske kåpemodellen med hette! Herligheten er kjøpt inn i sort og kamel. Kjolene falt også i smak, og vi likte spesielt varianten i rødt, som dere kan se på bildet nederst til høyre.

innkjøp01

2. Moncler

Hos Moncler ble det selvfølgelig kjøpt en rekke jakker til vinteren, hovedsaklig i sort og nude. Det som blir nytt i 2016 er at vi har kjøpt en lekker vest i hvitt og noen svært anvendelige vinterboots.

innkjop02

3. R.M. Williams og J. Brand

J.Brand har blitt trendavdelingens store jeansfavoritt, så gled dere til nye modeller! R.M. Williams vil denne gang levere en fornyet bootsvariant, med smalere passform i sort og brunt.

innkjop03

4. Diane von Furstenberg

Dette er merket som så mange av dere elsker! Gled dere til feminine kjoler og en superkul jumpsuit. Lisbeth og Ingrid valgte denne gang å satse på blått og grønt, noe dere får en smakebit av på bildene under Det vil også komme noen veldig fine silkeskjerf.

innkjop04

5. Joseph

En annen nyhet er merket Joseph. Dere som er glade i pels må definitivt sjekke ut dette.

Les mer om merket på deres hjemmeside her.

Oslo

6. Ganni og Tiger

Dette er i dag merker hos Høyer Solsiden og Høyer Molde, men i august vil også Tiger komme til Høyer Trondheim. Anvendelige dresser, kåper og strikk er noe av det du kan vente deg. Ganni viste som alltid plagg med fantastiske blonder, og de er faktisk svært gode på kåper. Plaggene er søte og med feminint preg.

innkjop06

7. Designers Remix og MiH

Lisbeth og Ingrid mener kolleksjonene fra Designers Remix bare blir bedre og bedre. De har kjøpt inn både kåper, kjoler og overdeler. Den etterspurte Alta-kjolen vil også komme tilbake. Denne gang i fargen sort. Nyheter fra MiH er det mange som er spente på, og på de nederste bildene ser dere tre plagg som vil komme til Høyer!

innkjop07

8. Lempelius, Meotine og Mala Alisha

Lempelius er et av våre aller beste merker når det kommer til vinterjakker. Utvalget vil være ganske likt som tidligere, men i år kommer det også en jakke i grått. Meotine vil levere en skinnjakke i grønt, og de svært populære strutsepelsjakkene i lys grå, lys rosa og blått. Modellene kan komme når som helst, så ta kontakt dersom du vil settes på venteliste. Mala Alisha er favoritt for mange, og i høst ble vi umiddelbart utsolgt for skjerfene. På bildene nederst til høyre ser dere to av variantene som kommer – husk å vær tidlig ute dersom du vil sikre deg ett!

innkjop08

9. By Malene Birger

Det var utrolig gøy å se visningen til By Malene Birger i København! Innkjøpet i Oslo ble en positiv overraskelse, da det var mye fint og anvendelig å velge i. Spennende tilbehør, som vesker og punger, plagg med paljetter, strikk og delikate bluser er noe av det du kan vente deg. 

innkjop09

10. Morris og Michael Kors 

Morris leverte som alltid, og på bildet øverst til høyre ser dere fargene som vil prege utvalget. Dere som kjenner til merket vet at de er gode på blazers og kåper, så gled dere til nok en sesong med herlige hverdagsfavoritter! Michael Kors har tydelig latt seg inspirere av 70-tallet. Veskeutvalget vil bestå av de klassiske modellene, samtidig som vi har kjøpt noen semskede varianter med frynser. Flere av veskene vi nå også komme i en rustrød farge, som dere ser på bildet nederst i midten.

innkjop010

Dette var altså det viktigste fra innkjøpene gjort i København og Oslo. Lisbeth og Ingrid har også besøkt merker som Berit Hjelde, Stenströms, Zetterberg, Samsøe Samsøe, Whyred og Holzweiler, og kan meddele at det er mye å glede seg til! Vi anbefaler alle å følge oss på Instagram: @hoyermolde og @hoyertrondheim. Her legger vi ut smakebiter på hva som er i vente, og annonserer alltid når de gjeveste nyhetene ankommer!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…