Dame

Ingrid sine ferie-favoritter!

Ferien er like rundt hjørnet for mange av oss her på Høyer-huset, og Norgesferie står på agendaen! Etter å ha vært turist i egen by skal vi ut på reise, og da er det er det et must med gode klær til både forskjellig vær og anledninger. I dag tipser Ingrid om sine personlige favoritter til ferien, og flere av tingene finner du på salget!

Ingrid elsker lyse farger, og her har hun kombinert shorts fra Sand som har vært en bestselger sammen med en søt bluse fra See By Chloè. Shortsen er i lin og har god lengde, i tillegg kan du style den opp og ned. De fantastiske wedgene fra Valentino er selvsagt med når Ingrid skal tipse om favoritter! Disse kaller vi maraton-skoen ettersom den er så utrolig god på foten, samtidig som den pynter opp ethvert antrekk til både hverdags og fest. 

Topp her, shorts her, Veske Valentino 10599,- Sko Valentino 7299,- 

Denne toppen fra M Missoni er et kupp fra salget! Den er enkel, samtidig som den har det lille ekstra, og er perfekt alene eller under en blazer eller cardigan. Ingrid sier hun ville brukt denne når hun sitter på uteserveringer og samtidig vil få litt sol på kroppen! Toppen krøller ikke, så den er  ypperlig til å ha med i vesken om det er kaldt fra morgenen, og meldt varmere utover dagen. 

Topp her 

 

Et sporty og avslappet sett fra M Missoni er et must til lange bilturer i sommer! Settet har fine detaljer som er typisk for det italienske merket. Legg merke til de fine solbrillene til Ingrid, de har vi i  to flotte fargevarianter, i tillegg til mange andre solbriller fra Chloè som du kan se mer av her. Ingrid har også på seg sandaler fra Valentino som hun bruker mye utover hele sommeren! 

Genser her, bukse her, t-skjorte her,  sandaler Valentino 3299,-, Solbriller her 

Det kan ikke være et ferie-innlegg fra Ingrid uten å tipse om shopperne fra Valentino som har vært en favoritt i mange år allerede! Den rommer mye, i tillegg til at den er klassisk og fin. Vi har den i både pudder, svart og konjakk nå! 

Shopper 12199,-

Hånddukene fra Missoni Home er også super å ha i baggen på reise, og den har vi i mange flotte farger! De er også ypperlige feriegaver om dere skal reise hjem til noen i sommer. 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…