Dame

Ingrid sine ferie-favoritter!

Ferien er like rundt hjørnet for mange av oss her på Høyer-huset, og Norgesferie står på agendaen! Etter å ha vært turist i egen by skal vi ut på reise, og da er det er det et must med gode klær til både forskjellig vær og anledninger. I dag tipser Ingrid om sine personlige favoritter til ferien, og flere av tingene finner du på salget!

Ingrid elsker lyse farger, og her har hun kombinert shorts fra Sand som har vært en bestselger sammen med en søt bluse fra See By Chloè. Shortsen er i lin og har god lengde, i tillegg kan du style den opp og ned. De fantastiske wedgene fra Valentino er selvsagt med når Ingrid skal tipse om favoritter! Disse kaller vi maraton-skoen ettersom den er så utrolig god på foten, samtidig som den pynter opp ethvert antrekk til både hverdags og fest. 

Topp her, shorts her, Veske Valentino 10599,- Sko Valentino 7299,- 

Denne toppen fra M Missoni er et kupp fra salget! Den er enkel, samtidig som den har det lille ekstra, og er perfekt alene eller under en blazer eller cardigan. Ingrid sier hun ville brukt denne når hun sitter på uteserveringer og samtidig vil få litt sol på kroppen! Toppen krøller ikke, så den er  ypperlig til å ha med i vesken om det er kaldt fra morgenen, og meldt varmere utover dagen. 

Topp her 

 

Et sporty og avslappet sett fra M Missoni er et must til lange bilturer i sommer! Settet har fine detaljer som er typisk for det italienske merket. Legg merke til de fine solbrillene til Ingrid, de har vi i  to flotte fargevarianter, i tillegg til mange andre solbriller fra Chloè som du kan se mer av her. Ingrid har også på seg sandaler fra Valentino som hun bruker mye utover hele sommeren! 

Genser her, bukse her, t-skjorte her,  sandaler Valentino 3299,-, Solbriller her 

Det kan ikke være et ferie-innlegg fra Ingrid uten å tipse om shopperne fra Valentino som har vært en favoritt i mange år allerede! Den rommer mye, i tillegg til at den er klassisk og fin. Vi har den i både pudder, svart og konjakk nå! 

Shopper 12199,-

Hånddukene fra Missoni Home er også super å ha i baggen på reise, og den har vi i mange flotte farger! De er også ypperlige feriegaver om dere skal reise hjem til noen i sommer. 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…