Dame

Ingrid sine ferie-favoritter!

Ferien er like rundt hjørnet for mange av oss her på Høyer-huset, og Norgesferie står på agendaen! Etter å ha vært turist i egen by skal vi ut på reise, og da er det er det et must med gode klær til både forskjellig vær og anledninger. I dag tipser Ingrid om sine personlige favoritter til ferien, og flere av tingene finner du på salget!

Ingrid elsker lyse farger, og her har hun kombinert shorts fra Sand som har vært en bestselger sammen med en søt bluse fra See By Chloè. Shortsen er i lin og har god lengde, i tillegg kan du style den opp og ned. De fantastiske wedgene fra Valentino er selvsagt med når Ingrid skal tipse om favoritter! Disse kaller vi maraton-skoen ettersom den er så utrolig god på foten, samtidig som den pynter opp ethvert antrekk til både hverdags og fest. 

Topp her, shorts her, Veske Valentino 10599,- Sko Valentino 7299,- 

Denne toppen fra M Missoni er et kupp fra salget! Den er enkel, samtidig som den har det lille ekstra, og er perfekt alene eller under en blazer eller cardigan. Ingrid sier hun ville brukt denne når hun sitter på uteserveringer og samtidig vil få litt sol på kroppen! Toppen krøller ikke, så den er  ypperlig til å ha med i vesken om det er kaldt fra morgenen, og meldt varmere utover dagen. 

Topp her 

 

Et sporty og avslappet sett fra M Missoni er et must til lange bilturer i sommer! Settet har fine detaljer som er typisk for det italienske merket. Legg merke til de fine solbrillene til Ingrid, de har vi i  to flotte fargevarianter, i tillegg til mange andre solbriller fra Chloè som du kan se mer av her. Ingrid har også på seg sandaler fra Valentino som hun bruker mye utover hele sommeren! 

Genser her, bukse her, t-skjorte her,  sandaler Valentino 3299,-, Solbriller her 

Det kan ikke være et ferie-innlegg fra Ingrid uten å tipse om shopperne fra Valentino som har vært en favoritt i mange år allerede! Den rommer mye, i tillegg til at den er klassisk og fin. Vi har den i både pudder, svart og konjakk nå! 

Shopper 12199,-

Hånddukene fra Missoni Home er også super å ha i baggen på reise, og den har vi i mange flotte farger! De er også ypperlige feriegaver om dere skal reise hjem til noen i sommer. 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitrende antrekk fra M Missoni

M Missoni er kjent for sine friske og herlige farger, men også de delikate og tidløse innspillene med gyldne glittertråder. Vi på Høyer-huset elsker det italienske merket da det både glamorøst og komfortabelt, samtidig som det aldri krøller. Perfekt til både fest og reise! Plagg fra M Missoni er enkelt å spotte i mengden, og…

Dame

Weekend Max Mara

Vi er i sommermodus, men høstens nyheter kommer smygende inn til butikkene våre! Dersom du er glad i høstmote må du følge med fremover, for det er utrolig mye fint vi har i vente! Noen av nyhetene vi ikke klarer å vente med å vise frem er fra Weekend Max Mara som du finner hos…

Dame

Calling all Ganni Girls

Den flotteste kolleksjonen fra Ganni har ankommet Høyer Solsiden, og responsen har allerede vært helt fantastisk! Kolleksjonen har litt av alt, med dype farger i bunn med innslag av herlige grønn- og blåfarger! Dette er plagg du får brukt mye utover sommeren, men også style til høstens antrekk når den kommer. Velkommen innom Høyer Solsiden…

Dame

Siste nytt fra Sporty & Rich!

Et av våre favorittmerker er Sporty & Rich, og det vet vi at vi har til felles med mange av dere! Plaggene er et must til en chic og avslappet hverdagsgarderobe med innspill av både delikate og knæsje farger. Plaggene er i økologisk og slitesterkt bomull som er behagelig å ha på. I dag viser…