Dame

Ingrid sine ferie-favoritter!

Ferien er like rundt hjørnet for mange av oss her på Høyer-huset, og Norgesferie står på agendaen! Etter å ha vært turist i egen by skal vi ut på reise, og da er det er det et must med gode klær til både forskjellig vær og anledninger. I dag tipser Ingrid om sine personlige favoritter til ferien, og flere av tingene finner du på salget!

Ingrid elsker lyse farger, og her har hun kombinert shorts fra Sand som har vært en bestselger sammen med en søt bluse fra See By Chloè. Shortsen er i lin og har god lengde, i tillegg kan du style den opp og ned. De fantastiske wedgene fra Valentino er selvsagt med når Ingrid skal tipse om favoritter! Disse kaller vi maraton-skoen ettersom den er så utrolig god på foten, samtidig som den pynter opp ethvert antrekk til både hverdags og fest. 

Topp her, shorts her, Veske Valentino 10599,- Sko Valentino 7299,- 

Denne toppen fra M Missoni er et kupp fra salget! Den er enkel, samtidig som den har det lille ekstra, og er perfekt alene eller under en blazer eller cardigan. Ingrid sier hun ville brukt denne når hun sitter på uteserveringer og samtidig vil få litt sol på kroppen! Toppen krøller ikke, så den er  ypperlig til å ha med i vesken om det er kaldt fra morgenen, og meldt varmere utover dagen. 

Topp her 

 

Et sporty og avslappet sett fra M Missoni er et must til lange bilturer i sommer! Settet har fine detaljer som er typisk for det italienske merket. Legg merke til de fine solbrillene til Ingrid, de har vi i  to flotte fargevarianter, i tillegg til mange andre solbriller fra Chloè som du kan se mer av her. Ingrid har også på seg sandaler fra Valentino som hun bruker mye utover hele sommeren! 

Genser her, bukse her, t-skjorte her,  sandaler Valentino 3299,-, Solbriller her 

Det kan ikke være et ferie-innlegg fra Ingrid uten å tipse om shopperne fra Valentino som har vært en favoritt i mange år allerede! Den rommer mye, i tillegg til at den er klassisk og fin. Vi har den i både pudder, svart og konjakk nå! 

Shopper 12199,-

Hånddukene fra Missoni Home er også super å ha i baggen på reise, og den har vi i mange flotte farger! De er også ypperlige feriegaver om dere skal reise hjem til noen i sommer. 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…