Høyer Trondheim

I stallen

Man kan ikke få i pose og sekk.
…eller?
R.M. Williams, Jacob Cohën og Morris er alle eksperter på sitt felt. Dette er det beste fra tre verdener, og kombineres i dag for en tidløs look som oser kvalitet.

På fredag fikk dere en innføring i plaggene fra Morris. I dag beveger gjengen seg inn i stallen, og viser bukser fra Jacob Cohën og sko fra R.M. Williams og Primeboots. Vi snakker mye om «god kvalitet» og «tidløse design,» men hva er det egentlig som ligger bak slike uttalelser?

Disse to innleggene er ment for å gi dere kunnskap. Les om produksjonsprosess, materialer og verdier. Forhåpentligvis får dere en større forståelse av hvorfor vi er så begeistret for merkene.

hest_DSC0064

hest_DSC2174

hestIMG_3946

Jacob Cohën
Komfort og eleganse. Buksene omtales som noen av verdens mest eksklusive jeans. Utgangspunktet er de aller beste japanske metervarene med kurabodenim. Sømmene gjøres for hånd i Italia, og hver eneste jeans vaskes i en unik prosess helt uten ekspansjon for syntetiske middel. Detaljer som merkelapp i ponnyskinn, sølvbelagte knapper, samt et tørkle for å pusse de med, vaskestein og en liten pung med reservetråder, er med på å gjøre jeans fra Jacob Cohën til en opplevelse utenom det vanlige.

Utforsk mer på hjemmesiden deres her.

hestIMG_3961

Hele gjengen velger jeans fra Jacob Cohën i dag. Som dere ser er det flere modeller å velge mellom, så for å finne den riktige til din kroppsfasong må du gjerne komme innom i butikk. Marie går for en variant som har et litt høyere liv. Legg merke til tørklet som festes som belte.

hest2IMG_3920    hest2PicMonkey Collage

hest_DSC0309

hestIMG_3766   hestIMG_3713

hestIMG_3953

Primeboots
Etter utallige forespørsler har vi endelig fått den ettertraktede støveletten «Engineer High» fra Primeboots. Det spanske merket spesialiserer seg på å lage skoene for hånd. Westerninspirerte detaljer og innslag fra bikerboots-trenden er kjennetegn. Produksjonsprosessen foregår i to etapper; først syes skaftet, innersålen og kantebåndet sammen med en såkalt «goodyear»-søm. Så syes yttersålen og kantebåndet sammen i kantebåndets søm. Dette gir støvlene unike pusteegenskaper og en innersåle utformet for opptimal passform.

 hestIMG_3880

R.M. Williams
Grunnleggeren var blant annet hestebonde, og da han lanserte merket i 1932 var skoene i utgangspunktet ment for skogs- og gårdsarbeid. Det var derfor ingen tvil om at R.M. Williams skulle representeres i dag. Dette er som regel vårt førstevalg innen sko, og våre tre butikker tilbyr modeller i semsket skinn og glatt skinn til både dame og herre.  Det unike med skoene er at de konstrueres for hånd av bare ett stykke lær.

Vi har nylig laget et innholdsrikt innlegg om de, som vi anbefaler å lese her.

Du kan også se en film av produksjonsprosessen  her.

hestIMG_3933

hest2IMG_3677

hest_DSC0338

hest_DSC0031

R.M. Williams, Jacob Cohën og Morris symboliserer både kvalitet og tidløshet. Hvis dette var med på å vekke interesse anbefaler vi et besøk innom butikkene våre. Der vil du møte oss ansatte som hjelper deg med hva enn du måtte lure på.

Ha en fortsatt fin søndag! 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…