Høyer Trondheim

Hvordan style culottene ?

Culotter stammer fra sen middelalder, og var opprinnelig benklær til den franske, mannlige overklasse. På 1900-tallet ble ordet også brukt for noe som så ut som skjørt, men som delte seg på midten. Formålet var at kvinner skulle ha mulighet til å sitte på hesten med én fot på hver side. I dag har fashionistaer og designere gitt nytt liv til plagget. Culotter er løssittende bukser med smalt liv og som slutter midt på leggen. Det bredeste punktet er nederst. Dette er en stor trend for 2015, men kan kanskje virke litt utfordrende å style?

Det er det aldeles ikke, og i dette innlegget vises tre antrekk til både fest, fritid og formelle anledninger. Utgangspunktet er buksen fra Samsøe Samsøe og en tynn blondebluse fra Whyred.

Fest: det trenger ikke være mer komplisert enn å gå for favorittblusen. Sammen med tilbehør som pumps og en kul veske er antrekket stylet for fest. En helsort look pyntes enkelt opp med detaljer i gull. Julie har derfor valgt både sko og veske fra Valentino. Dersom du vil leke deg med farger og smykker kan du også gjøre det.

culIMG_3376 culIMG_3393

culIMG_3387

Formelt: med blazer over blusen blir antrekket med en gang mer classy. Denne er fra Theory. Hvis dette blir for utfordrende kan du gjerne velge en klassisk skjorte eller genser med høy hals. Hele poenget er at culotten skal erstatte dressbuksene. En stor veske er praktisk når man er på farten og da har vi forelsket oss i varianten fra Chloé. Skoene fra Michael Kors har også blitt en favoritt. Optimale som «dressko» spør du oss!

culIMG_3319 culIMG_3327

culIMG_3344

culIMG_3339

Fritid: hvis du slenger en genser over blusen og tar på et par sneakers blir looken både laidback og kul. Siden buksen er løssittende er den noe av det mest komfortable du kan ha på deg. Genseren fra Samsøe Samsøe er herlig for å holde varmen, men hvis du vil kan du også velge en vanlig t-shirt. Sneakers er fra Adidas.

culIMG_3270 culIMG_3267

culIMG_3285

culIMG_3275

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

2 comments on “Hvordan style culottene ?

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!